Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Ezoteryka, Parapsychologia, Radiostezja i Pozytywne Myślenie

Polecane posty

Hamster - masz rację... czas założyć dział, który będzie czymś odbiegał od innych. Polecam moje topici, może coś znajdziecie dla siebie.

Gość łączenie tematów
EZOTERYKA ========= 17:01 księżycowy szept dla wszystkich zainteresowanych tematem. 17:02 .Kinguś. ok. od czego zaczynamy? runy, numerologia, Tarot..... 17:04 księżycowy szept reiki, tarot, OOBE,LD,medytacje, znaczenie snów 17:04 .Kinguś. zaczynaj.... 17:06 księżycowy szept interesuje się zjawiskiem OOBE, wcześniej już pisałam co nieco na ten temat, niestety zainteresowanych mało 22:11 księżycowy szept czy jestktoś może o podobnych zainteresowaniach 22:47 Nicole Danielle ja tez sie interesuje OOBE ale nie umiem go osiagnac [beksa[ jakbys miala jakis sprawdzony sposob to pisz, niby sa w interneci ale nie wiem czy nie umiem sie skupic czy co ale mi nie wychodzi I chyba czegoś tutaj nie rozumiem Szybko się uczę, ale żyć wciąż nie umiem Mówili mi: śmiej się, Dzisiaj każą mi płakać, Wczoraj skrzydła ucięli, Dzisiaj każą mi latać... 06:10 Prezes Alojzy Lucyfer oooo ladnie dziewczynki. jakie madre. v-ce prezes Antoni Belzebub 06:13 Masz Racje Alojzy. a Wy wiecie, ze religia katolicka zabrania tego typu rzeczy ? 11:40 księżycowy szept oczywiście. bardzo ważne jest odpowiednie skupienie, poza tym nie licz na to że osiągniesz je za każdym razem kiedy będziesz próbować. ja próbuję już długi czas i też nie potrafię w 100% oczywiście są różne "wspomagacze" dźwiękowe, wpływające na odpowiednie partie mózgu (wydania na komp. czy też na płytach ] mój przyjaciel to stosował i twierdzi że się sprawdza, ja nie wiem. moim zdaniem trzeba tę umiejętność wypracować samemu. 11:42 księżycowy szept a jeśli chodzi o religie to nie wiem. jestem oczywiście wierząca ale zupełnie nie mam pojęcia co Kościół sądzi na ten temat 11:43 nazywam się janusz Cześć, nazywam się janusz i takze interesuję się ezoteryka zwlaszcza T-P, karmą i aktywizacją czakry. Pobieralem nauki u wróża Stefana z Myszyńca i od hiduskich braminów. Może macie jakies pytania. 22:18 Nicole Danielle (nocturne_nymphe@interia.pl) no wlasnie u mnie ze skupieneiem ciezko co do kosciola katolickiego to juz sie nie poczuwam a stosunek do nas maja jak najbardziej negatywny (do nas tzn interesujacych sie tymi ezoteryka), T-P??co to jest?? jestem w temacie dosc dlugo a nigdy o czyms takim nie slyszalam PS umiesz moze obliczac obciazenie karmiczne? I chyba czegoś tutaj nie rozumiem Szybko się uczę, ale żyć wciąż nie umiem Mówili mi: śmiej się, Dzisiaj każą mi płakać, Wczoraj skrzydła ucięli, Dzisiaj każą mi latać... 22:46 Czarymary fajna stronka dla zainteresowanych tematem:www.czarymary.pl 22:49 pytanie o czakry ile jest czakr?

Mam pytanie : czy w Olsztynie sa jakieś warsztaty raiki albo jakiś klub czy coś podobnego gdzie można nauczyć się czegoś na ten temat. Bardzo mnie to interesuję , niestety mam b. mała wiedzę na ten temat

Gość piccola fiorellina
A czy zna ktos jakies przyklady afirmacji, wizualizacji, zaklecia itp by znalesc w koncu prace (w zawodzie)?

Gość srali_muchy_będzie_wiosna
ten topik może być odskocznią ... od całej reszty... debilnych topików no ale rozdział wyłącznie o ezoteryce itp. byłby najbardziej jak na miejscu

Gość gdfafada
jak narazie znalazlam na tym beznadziejnym forum tylko trzy topiki warte czytania: duch, pozytywne myslenie, sprawcza sila mysli ;) znacie ejszcze jakies ciekawe? :)

Gość Hamster gdzie jestes

Gość dryń dryń dryń
no właśnie gdzie?

Gość dryń dryń dryń
witam :)

Gość najlepsza obrona przed
wampirami i podobnymi ludzmi jest pozostanie dobrym czlowiekiem, zgodnie z zasada podobne przyciaga podobne zle energie nie beda mialy do Ciebie dostepu. Uwierz, ze jestes silniejsza niz jakis tam wampir, bo za Toba stoi Bóg, a wtedy zadne linkowanie nie bedzie Ci straszne. Zdecydowanie nie polecam robienia jakis tarcz, bo blokujesz wtedy tez przypływ pozytywnej energii

Gość Tylko nie oddzielna
ezoteryka!!! Zwariować by można... i chętnych by było mało... :P

Gość lukasz87
wlasnie co z tym klubem w Olsztynie? Może ktoś mi napisać kiedy i gdzie odbywają sie spotkania? Chętnie bym się przeszedl. Pozdro dal wszystkich

Gość slodka idiotka 2

Gość uuupuuuuupuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość było miło ale sie skończyłó
podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam podbijam

Gość RADIESTEZJA ludzie

Gość coś wiadomo w tym temacie
podpisuję się pod tym ;)

Gość taka sobie baba jedna
podnosze