Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska Mewa

dziewczyny co myślicie...?

Polecane posty

Gość Niebieska Mewa

Aha, na początku chcialam zaznaczyc ze nie jestesm zadną materialistką, i inne zeczy sa dla mnie najwazniejsze. ale wiadomo zycie na odpowiednim poziomie nie jest złe. Znam faceta... 10 lat starszy, dobrze ustawiony, zainteresowany . wiem ze zyjąc z nim mialabym to czego chce.. jednak nieco obawiam się związku z nim. jest człowiekiem którego nie tak łatwo do konca rozgryźc, czasami nie wiem co on ma na mysli, a przez to ze jest troche starszy mam do niego pewien dystans narazie. zastanawiam sie nad przyszłoscia, jak on bedzie mnie postrzegał, czy jako osobe ktora przyczepiła sie do niego ze wzgledu na jego kase i to co posiada- zaznaczam ze tak nie jest, bo to on bardziej nalega na nasza znajomość. Albo tez czy nie potraktuje mnie jak zabawke która sie pobawi a potem wymieni na nowa...

Gość Niebieska Mewa
up

Gość gość
Jesli cos do niego czujesz to nie widze powodu zeby patrzec na taka roznice wieku - to nie jest az tak duzo. Poznaj go lepiej - nie podejmoj decyzji na podstawie paru komentarzy na forum :) jesli macie byc razem to tak bedzie...