Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaa20

Wasze spostrzezenia po uzywaniu farby Wella....

Polecane posty

Gość malutkaaa20

Dziewczyny:)Powiedzcie jakie sa Wasze opinie o farbie z Welli??? BO przed chwilka wrocilam ze sklepu i tam bardzo podobala mi sie odcien mleczna czekolada,tylko ze to byla farba.Mam zle wspomnienia jesli chodzi o farbowanie wlosow farbami,gdyz po nich wlosy zaczely mi wypadac.W rezultacie kupilam z Welli szmpon koloryzujacy kolor ciemny braz.A tak mi sie podobal tamten kolorek,tylko ze to farba...och:(Pytalam nawet sprzedawczynie czy ta farba nie zawiera amoniaku,bo w skladzie o nim nic nie bylo,a ona powiedziala ze musi zawierac amoniak bo to jest w koncu farba i jakby miala sie kolor utrzymywac...pomozcie!!

Gość prosze
o opinie

Gość też używam
szampon Welli. Tylko tego używam i zawsze ciemny braz. Szkoda, że taki mały wybór kolorów. Chętnie bym zmieniła kolor.

Gość czekam
jeszcze na odp bo ich troche malo:(

Gość ja tez chce wiedziec
up

hejka A ja własnie mam na włoskach farbe welli kolor mleczna czekolada:-) Trzyma sie super.. włosy nie wypadaja a nawet są mieciutkie:-) kolorek wyszedł ekstra:-)

Gość mam pytanko.....
Czy mleczna czekoladka nie wychodzi zbyt ciemna czy naprawdę jest mleczna. O statnio nakładałam jasny opalizujący machoń garniera i nie chcę dużej zmiany.Czy ten kolor jest w miarę naturalny?

co do farb welli - co używałam chyba ze 2 razy ich farby - jasny , popielaty blond , ale ogólnie wolę palett - wella szybko się zmywa , jak szampon i włosy żółkną :( pozdr

Powiem ci tak jesli chodzi o kolor mleczna czekolada to na moich włosach rzjasnaianych wyszedł fajny jasny ale na naturalnych mam taki ciemniejszy ale fajniusii ale moim zdaniem taki typowy czekoladowy.