Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Veronka

... MAŁE SZCZĘŚCIA ...

Polecane posty

Gość wewnętrzna harmonia
Być szczęśliwym to czuć spokój wewnątrz.

Gość POPIERAM
:) :) :)

Gość Nowy Dzionek
A dziś mamy pierwszy dzień jesieni... Słoneczko świeci, jest nawet ciepło, tylko wybrać się na spacerek. :)

Gość Taisya
Być szczęśliwym - to uszczęśliwiać innych :) Jeśli potrafisz sprawić komuś choćby najmniejszą radość - swe szczęście odczuwasz podwójnie.

Dzień dobry wyszystkim odkrywającym szczęscie ;) Usmiech prosze,bo słonko świeci i mamy piękną jesień ;) :)

Dzień dobry - przesyłam uśmiech- mimo, że czasem gubię się w tym życiu 🌼 🌼 🌼

Dla Was również moc uśmiechów i pozytywnych myśli!!! :) :) :) Ja mam ostatnio bardzo duży powód do radości, ale niech to narazie pozostanie tajemnicą. ;) A jesień naprawdę zaczyna się pięknie...

Jestem szczęśliwa bo za dwa tygodnie zobaczę i przytulę mojego ukochanego, za którym bardzo tesknie...

Gość byc albo nie byc
A dzis mamy wybory i szanse zabrania glosu w sprawie przyszlosci naszego kraju... ;)

Dzięki Kasia. :) Jak tam dzionek? Taka piękna pogoda, że zaraz zmykam na spacerek. Oczywiście z moim osobistym słonkiem. :D Pozdrawiam cieplutko!

U nas też pieknie ;) Co do spacerku,to za jakieś dwie godzniy też się wybiorę,ale sama :( Ale i tak cieszę się, bo uwielbiam slonko i trzeba naładowac baterie przed zimą;)

No to życzę Ci miłego spacerowania! Trzeba korzystać z pogody, póki jest. Buziaki i radosnego dzionka! :) :) :)

A dziś życzymy wszystkim chłopcom wszystkiego naj, naj z okazji ich święta!!! :) Ja mam dziś szczególny powód do radości, bo jeszcze kilka godzin i zobaczę się z moim słonkiem, bardzo się stęskniłam... ;) Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich uśmiechających się mimo kiepskiej pogody!

Gość Powodów już brak
???

Gość jaaaaaaaaaa
jestem szczęśliwa bo mam kochanych rodziców,śliczny domek,wspanialych przyjaciól i zawsze mam gdzie i do kogo wracac........................................ :)

Gość Pozdrowienia dla wszystkich
:) :) :)

Gość 2006
Nowy Rok = Nowa Radość. :D

Gość jestem bo
niedawno kupilam pieska i przy niej wciaz mi sie buzia usmiecha

raczej należę do szczęśliwych osób... jak czytam te wszystkie topiki i idiotyczne problemy na kafe....utwierdza mnie to coraz bardziej w przekonaniu,że tak jest

Gość sralimuchybędziewiosna
ja też mam kilka swoich powodów do szczęścia...tylko jak czytam tą całą masę samych tytułów topików na kafeterii... to mało nie zacznę we wszystko wątpić...często mam wrażenie ,że ludzie sami szukają na siłę... problemów albo swoich wad... polacy mają to do siebie ,że są strasznie narzekającym narodem......no nie wszyscy oczywiście... prawda są wyjątki