Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
stary prykacz

Cel kobiet to próbować bankrutować facetów

Polecane posty

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jaki efekt przynoszą twoje z nim gadki? Nadal sie puszy i poucza oraz wciska kity myśląc, że gada z de.bilami.

Taki, że to ona kreuje się na bezstronną psycholożkę 🙂

Jak go kilka osób wyśmieje z jego kitami o Jukonie, ro poplącze się w zeznaniach albo bardziej się wkopie i jego mitomanie zostaje obniżona.

Jaki efekt przynoszą twoje z nim gadki? Nadal sie puszy i poucza oraz wciska kity myśląc, że gada z de.bilami.

Bo jesteś dеbilem któremu trzeba tłumaczyć oczywistości, a o Jukonie to ty piszesz codziennie a nie ja przygłupie 😁

15 minut temu, Get Out napisał:

Bo jesteś dеbilem któremu trzeba tłumaczyć oczywistości, a o Jukonie to ty piszesz codziennie a nie ja przygłupie 😁

No, ty dziesięć lat pisałeś codziennie. Pewnie nadal myślisz że sprytnie zmyśliłeś swój powrót i wszyscy łyknęli 😄

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

No, ty dziesięć lat pisałeś codziennie. Pewnie nadal myślisz że sprytnie zmyśliłeś swój powrót i wszyscy łyknęli 😄

Chcesz to żyj tym co kto pisał dziesięć lat temu , a ja się pośmieje z bezradnej niemieckiej świni. 😁

17 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Taki, że to ona kreuje się na bezstronną psycholożkę 🙂

Ciężka rola do odegrania z takimi jak ksysio 🙂

2 minuty temu, Get Out napisał:

Chcesz to żyj tym co kto pisał dziesięć lat temu , a ja się pośmieje z bezradnej niemieckiej świni. 😁

No wiem, bardzo byś chciał żeby nikt już nie wracał do twojego zmyślania bzdur. Jukonu w ogóle nie bylo 🙂

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No wiem, bardzo byś chciał żeby nikt już nie wracał do twojego zmyślania bzdur. Jukonu w ogóle nie bylo 🙂

Jeszcze powspominaj sobie losy twojej rodziny za okupacji to na pewno w końcu coś ugrasz. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Jeszcze powspominaj sobie losy twojej rodziny za okupacji to na pewno w końcu coś ugrasz. 😁

Nikt z nich 10 lat nie wmawiał innym że mieszka w dzikiej Kanadzie, w zmyślonymi domku i ze zmyślonymi psami, sąsiadami i pstrągami 🙂

Nikt z nich 10 lat nie wmawiał innym że mieszka w dzikiej Kanadzie, w zmyślonymi domku i ze zmyślonymi psami, sąsiadami i pstrągami 🙂

Bo wylecieli kominem, a dziesięć lat albo lepiej to tylko ty majaczysz o Jukonie jakby to miało ci w czymś pomóc. 😁

8 minut temu, Get Out napisał:

Bo wylecieli kominem, a dziesięć lat albo lepiej to tylko ty majaczysz o Jukonie jakby to miało ci w czymś pomóc. 😁

Tak, tak, to ja zmyślalam Jukon 😄

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tak, tak, to ja zmyślalam Jukon 😄

Jutro też będę , a teraz połóż się i zwal sobie. 😁

1 godzinę temu, Get Out napisał:

To już dziesięć lat, jak wracałeś z jukonu okrętem? 😄 Pewnie nawet nie kumałeś dlaczego ludzie mają z tego beke stad te wszystkie bluzgi, jak ktoś się zaśmieje z twojego rejsu okrętem do kąpieli.😅

Edytowano przez salix

4 godziny temu, Jimmy Savile napisał:

Ostatnio instruktor prawa jazdy mnie się pytał kiedy kończę lekcje jak chciał się na jazdy umówić. Więc wyglądam na max 20 lat. Ja nie pije w przeciwieństwie do ciebie, a  nawet gdyby to mama nigdy w życiu by mi alkoholu nie kupiła.

Jak masz ciało młodego chłopca to nic że tak myślał wtedy 🤣🤣🤣

Cii, ksysio.nie czuje się komfortowo gdy mu się przypomina, że 10 lat mylił polską wieś z Kanadą.

Haha, tak samo wspomniemie rejsu okretem  wyraznie nadwyreża jego watła psychikę bo od razu odpala jakieś narracje spiskowe i zaczyna bluzgac.

8 minut temu, salix napisał:

To już dziesięć lat, jak wracałeś z jukonu okrętem? 😄 Pewnie nawet nie kumałeś dlaczego ludzie mają z tego beke stad te wszystkie bluzgi, jak ktoś się zaśmieje z twojego rejsu okrętem do kąpieli.😅

Teraz już nie mam co do tego wątpliwości że jesteś projektem pdfa śliwkowego . 😁

• Haha 1

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Cii, ksysio.nie czuje się komfortowo gdy mu się przypomina, że 10 lat mylił polską wieś z Kanadą.

Tak jak ty gdy ci coś zeszło a później zmartwychwstało jakimś cudem . 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Teraz już nie mam co do tego wątpliwości że jesteś projektem pdfa śliwkowego . 😁

Kogo jeszcze widzisz? 😝Na tym pasku przeglądarki 😁

• Haha 1

1 minutę temu, salix napisał:

Haha, tak samo wspomniemie rejsu okretem  wyraznie nadwyreża jego watła psychikę bo od razu odpala jakieś narracje spiskowe i zaczyna bluzgac.

Niepokojąco jesteś pobudzony pdfku i jeszcze nie raz ci się uleje. 😁

1 minutę temu, salix napisał:

No i się utwierdził w kolejnej narracji spiskowej. Masz teraz rok słuchania jednego autystycznego tekstu że jesteś śliwką i pdfem 🙂

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Kogo jeszcze widzisz? 😝Na tym pasku przeglądarki 😁

Twojego starego który wcale nie umarł tylko chciałaś nakarmić się atencją stąd zmyślanie że ci zeszło. 😁

• Confused 1

4 godziny temu, Jimmy Savile napisał:

Ostatnio instruktor prawa jazdy mnie się pytał kiedy kończę lekcje jak chciał się na jazdy umówić. Więc wyglądam na max 20 lat. Ja nie pije w przeciwieństwie do ciebie, a  nawet gdyby to mama nigdy w życiu by mi alkoholu nie kupiła.

Jak zobaczył wychudzonego szczyla na utrzymaniu matki to nic dziwnego że myślał że masz max 20 lat 🤣🤣🤣🤣

No i się utwierdził w kolejnej narracji spiskowej. Masz teraz rok słuchania jednego autystycznego tekstu że jesteś śliwką i pdfem 🙂

Jeszcze na komunikatorze zacznij sam ze sobą rozmawiać to będzie tutaj spokój z twoim chorym łbem. 😁

Przed chwilą, Get Out napisał:

Twojego starego który wcale nie umarł tylko chciałaś nakarmić się atencją stąd zmyślanie że ci zeszło. 😁

Nie żyje od listopada tamtego roku. Ludzie umierają. A ty swoich rodziców uśmierciłeś wypadkiem w Ameryce, kiedy żyją i mieszkają w Polsce. Radzę uważać psycholu walący głową w witryny na słowa. 

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Nie żyje od listopada tamtego roku. Ludzie umierają. A ty swoich rodziców uśmierciłeś wypadkiem w Ameryce, kiedy żyją i mieszkają w Polsce. Radzę uważać psycholu walący głową w witryny na słowa. 

Bo co mi zrobisz znowu ogłosisz że ci coś zeszło licząc na współczucie 😁

31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A kiedy wlasciwie skończyły sie jego urojenia ze jesteś Ewka? Miał zdaje sie na to niezbite dowody 😉

Ale sie nam odkleja sysio dzisiaj, piekne popisy. A co na to jezykowa? Klaszcze w lapki podjarana czy jednak to jest tylko dobra mina do bardzo złej gry?;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się