Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczórka

Cellulit... Jak sobie z nim poradzic..???

Polecane posty

Gość Jaszczórka

Jestem jeszcze młoda.. ale juz go zauwazylam.! jest to pewnie pierwsze stadium bo pokazuje się tylko wtedy gdy scisne skore.. Ale to mnie przeraza! Prosze o jakies porady.. co zrobic by nie pojawil sie na dobre.. jakies masaze..?? czy moze preperaty.. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość Normanka
no masaże to na bank.Kup jakąś szczitkę,albo takie kulki do masowania i piłuj codziennie.Wcześniej nałóż jakiś żel antycelulit.Słyszałam,że Eveline Spa jest dobry i Ziaja-żel(taki pomarańczowy) Dużo cwicz nogi-rowerek,skakanka. Pij zioła oczyszczające organizm-pokrzywa,bratek polny.

Zapraszam do mnie na masaz antycellulitowy;) pracuje na profesjonalnym zelu i oliwce antycellulit Ziaja jest naprawde bdobry i efekty sa widoczne juz po pierwszym masazu. Wspomaga sie wcieraniem zelu antycellulit ziaja w domu dostepnym w drogeriach.

Gość Jaszczórka
Dziękuje za rady.. spróbuje gdy tylko kupię sobie ta gabeczkee do masowania . a co do masazu .. to bardzo chetnie!.:)

Gość bzzyy
przede wszystkim cwiczonka.. ja cwicze juz od 2 miesiecy-codziennie- i widze znaczna poprawe.. poza tym uzywam zelu Ziaja :) nic jednak Ci nie pomoze tak jak regularna gimnastyka

Gość Matycia
ja mam masażerek elektryczny :) jest ok z oliweczka , naprawdę działa:)

Gość Ola_24
Wystarczy kupic Maskę Antycelulitową firmy TOŁPA i problem z głowy.

Gość la_diable
matko, ja zawsze mialam ten problem, walczylam z nim zaciekle. Bylo spoko,w ogole go nie bylo widac, az do teraz. Przez 3 miesiace pracowalam w USA, stalam po 13 godzin, jadlam malo (jak wiadomo w stanach wszystko nafaszerowane jest chemia), wrocilam do Polski i oczom swoim nie wierze. MOj tylek wyglada gorzej, niz pole minowe. Zadne masaze juz nie pomagaja. CO ja mam robic.

Gość Ola_24
Trzeba zuzyć dwa opakowania takiej maski - jedno kosztuje 42zł, ale zapewniam, że warto!

Gość szeptać
ja wiem jak ale i tak go mam bo nie mam już siły walczyć: błonnik+wchodzenie po schodach (min 30min dziennie)+2l wody niegazowanej jadłam warzywa, piłam Kubusie, łaziłam po tych schodach, pilam wodę i rzeczywiście w sumie chyba ani ślad niezostał teraz mam znowu ten problem ale sił brak, bo już taka młoda nie jestem

Gość la_diable
błonnik- moze ktos polecic jakas dobra dietke błonnikowa, tzn co mam jesc a czego nie.

Ka kupiłam na allegro przepis na taką maseczkę, wsumie cellulitu nie mam ale pomyslałam że co mi tam ;). Ale podobno bardzo dobra, więc jak ktoś chce to mogę podesłac :)

Gość jatylkopytam
mambro --> jeśli moge nieśmialo prosic o przepis na tą amseczke :) tutaj na forum (skorzystaja tez inni) lub na maila jesli tak wolisz: dominika997@op.pl dziekuje z góry :D

Gość prede wszystkim
pij dużo czerwonej herbaty i staraj się dużo ćwiczyć na nogi - możesz też zrezygnować z windy (jeśli masz) U mnie to pomogło. Od marca codziennie prze ok 1 godzinkę chodzę, oprócz tego piję harbatkę i zgadnij ??? nie mam już widocznego cellulitu,ale jak dotykam to gdzieś tam widać. Jestem zadowolona

Wsumie kto chce to mogę wysłać, a to jest cały dokument w wordzie z jakimiś obrazkami, takie tam. Ogónie o cellulicie, rady i ta maseczka (na bazie cynamonu i imbitu głównie). Ba bardzo fajną konsystencje :) PS. wysłałam

Gość asia a a a
ja poproszę o ten artykuł :) asia-jaw-ost@o2.pl

Gość Polin2
JA TEZ POPROSZE paulinaswierczynska@xl.wp.pl Dzieki

Gość bejbe2345
czy ja tez moge skromnie poprosic o ten przepis:))) monalisasmile@o2.pl

Gość Stella....
Kleogirl@poczta.onet.pl mogę i ja?

Gość zainteresowana maseczką
i ja poprosze nadine1@op.pl

Gość moge tez prosic
mloda_82@o2.pl

Gość ggfngngfn
ja tez hapiness@o2.pl

Gość _dorota_
to ja tez poprosze o ten dokumencik adres : djd1987@wp.pl

Gość Jaszczorka
A ja sie jeszcze zalapie..?:) adziamm@tlen.pl

Gość nick_a
mabro ->>> ja tez bardzo prosze o przeslanie: sloneczko_1980@o2.pl Dziekuje z gory:)

Nie zapomnijcie powiedzieć jak tam ta maseczka :). Wypróbował ktoś? :]

Gość miseczka666
ja tez chetnie sporobowalabym tej maseczki! jesli moge to prosze o wyslanie na mejla: wero-nika.86@wp.pl z gory dziekuje:]