Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loori

Internetowa psiapsiółka potrzebna od zaraz

Polecane posty

Hej Loori i dziewczyny :) Mam 22 lata studiuje i rozglądam sie za pracą Jestem z Gdańska gg3211316 Pozdrawiam gorąco {kwiatek]

Witam :) i ja sie przylacze, choc nadal studiuje i nie mezatka, moge? :) I tez czekalam na taki topik :) 🌼

aaa, no tak :) 23 i studiuje koreanistyke, obecnie w Seoulu, mam noc i chyba jej nie przespie :(

hmm, w sumie teraz to bardziej studiuje literature :) no i mam semestr od wrzesnia i chyba zeswiruje :( znacznie ciezej niz wczesniej..

Gość pio222
{kwiatek}

-----> *Mru* a jak tam się Tobie podoba ?? ale muszisz być odważna, taka młoda a tak daleko ;) jak tam jest ? i jak tam trafiłaś ? ale mam pytań ;);) a to dlatego, że pierwszy raz poznjaę kogoś kto studiuję gdzie indziej niż w Stanach czy Anglii ;)

noo, w tej chwili czuje sie wyprana z mozgu i nie bede sie zachwycac, nadal niewiele wiem z jezyka, z kazdym dniem mam wrazenie jest gorzej, a le podoba mi sie :) i chce tu zostac na kolejny rok :)

no, ale ostatnio wlasnie, przez to, ze tyle wciaz do zrobienia, jakos nie mam czasu prowadzic bujnego zycia towarzyskiego i tak sie zrobilo hmm...pusciutko, dlatego sie ciesze na ten topik :) 🌼

a gdzie podziała się cała reszta ?? ;) gdzie założycielka topicu ?? to dla Ciebie 🌻 👄

Nie, studiuje koreanistyke na UW i udalo mi sie dostac stypendium roczne :) i teraz marze o dwuletnim :)

----> ania-ania gdzie jesteś ?? dopiero teraz zwróciłam uwagę, że topic został założony w sobotę - to dlatego nie ma z nami założycielki. Miejmy nadzieję, że zajrzy tutaj

Gość czili
tez z wrocka i tez chętnie pogadm....

Gość czili
latek cale 21 ;) i dopiero teraz za3nam studia bo przez te 2 latka po maturze "tułałam" sie po świecie ;) nie żałuję... teraz za to jestem pełna obaw... o przyszłośc...

Witaj czili 🌼 heh, rzeczywiscie zalozycielka byla pare dni temu..miejmy nadzieje, ze przeziebienie minelo :)

Gość czili
oby chibko wróciła.... a Ty co robisz??

chili, a gdzie się podziewałaś ?? i dlaczego wróciłaś ?? życie nie jest łatwe, mam wielkie szczęście, że od razu po liceum trafiłam do pracy, od tamtej pory cały czas pracuję i dodtakowo studiuję, gdybym nie miała pracy...... a ja niedługo idę mieskzać z mężem i też jestem pełna obaw-przed nami nowe życie, mam nadzieję, że damy sobie z tym radę ;)

Gość czili
mnie też czeka mieszkanie z facetem....a znamy sie dopiero kilka miesięcy... i nie wiem jak to bedzie.mam nadizeje że nie bedę załowac. a przez te 2 lata troszke tu troszkę tam...francja i finlandia. smiesznie bylo...ale fajnie

laaa, ale fajnie, ze Was znalazlam..:) ech, no i tyle z radosci, dziewczyny, ja na dzis koncze, mam 3 w nocy (rano?) i musze jeszcze opracowac dialektyke i ekspresjonizm..:( wiec pojawie sie jakos jutro :) Buziaki i milego wieczoru! 🌼 🌼

Gość czili
a dlaczego wróciłam?? nie wiem. miałam zostac dłuzej ale jakos wróciłam i to w sumie bez zadnego specjalnego powodu... czasem jak sobie o tym pomysle to troszke zaluje ale tylko dlatego ze zycie w polskich realiach nie bardzo mi odpowiada... wiesz jak jest ale wriocilam i na razie jest dobrze... zna3 tak jak +- powinno zoba3my co bedzie dalej CMOK

to że znacie się krótko, wcale nie musi oznaczać porażki. Wiele zależy od was i waszych chęci. Trzeba się dotrzeć, no i w naszym przypadku będzie chyba gorzej....znamy się już tak długo Ale pozytywne myślenie jest najważniejsze. :)

Gość czili
no właśnie tak sobie mysle ze to chyba nic nie zna3... przynajmniej bedzie wiadomo 3 cos z tego bedzie 3 lepiej sie rozstac... bo miliony sa przypadkow kiedy ludzie znaja sie po 10 lat a gdy ze soba zamieszkaja to nagle okazuje sie ze to nie TO mam nadizeje ze Wam sie uda :)

wiesz co ?? ja też mam taką nadzieję, przecież jesteśmy już małżeństem ;) ale bardzo się kochamy i jakoś się poukładamy. Na pewno będzie nam gorzej, ja mam 25 lat a mąż 27 - w tym wieku już się nie jest takim ugodowym ;) ale mam nadzieję, że miłość wszystko przezwycięży :)

Gość czili
słonko ja znikam mój luby właśnie przyszedł pozdrawiam :*