Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plisss pomóżcie znaleźć

NAJTAŃSZE DROGERIE/APTEKI INTERNETOWE. WPISUJCIE!!

Polecane posty

Gość Ggive
Największą ofertę kremów dla każdego ma Floslek. Mają swój sklep i ceny jakich nie ma.

Gość gość
Na skórę, zwłaszcza dłoni kupuję u Efektimy rękawicę Mani Spa. Cudo!

Gość gość
Ja korzystam z www.strefalekow.pl i serdecznie wszystkim polecam! Mają naprawdę bogaty asortyment, zawsze coś fajnego tam znajdę i to w dobrej cenie :)

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to na naturalne kosmetyki zdecydowałam się w sumie dość niedawno, ale to był dobry wybór. Skóra odżyła. W temacie sklepów to mam u siebie na osiedlu taki bardziej specjalistyczny sklep, ale też zdarza mi się zamawiać kremy czy olejki i toniki online na www.e-naturalne.pl Wszechstronna oferta, można dobrać w zasadzie wszystko co potrzebne przy codziennej pielęgnacji skóry twarzy i ciała.

Gość gość
Na portalu www.nocanka.pl sprzedają sprawdzonej jakości kosmetyki. Nie są to marki których nazw świat nie słyszał, ale rzeczywiście renomowane firmy. Najbardziej to się kalkuluje u nich robić zakupy jak ma się jakiś kod rabatowy. Na facebooku drogerii co jakiś czas pojawiają się takie kody, wcale nie wrzucają ich rzadko tak jak inne sklepy, gdzie raz na kwartał jakaś okazja się pojawi maksymalnie.

Gość gość
Ja od jakiegoś czasu leki bez recepty i dermokosmetyki kupuje przez aptekę internetową MIRO https://aptekamirowska.pl/. Można tu z dobrej cenie zamówić kosmetyki takich firm jak Vichy czy la Roche posay.

Gość gość
Świetne peeling o naturalnym składzie ma sklep E-naturalne ( www.e-naturalne.pl ). Ich mogę polecić. Najlepsze efekty widzę po peelingu z ananasem i papają, mi i mojej skórze najbardziej podchodzi. I też sam zapach jest bardzo przyjemny, zresztą tak samo jak i konsystencja. Polecam sklep, mają duży wybór, można coś dla siebie znaleźć i pod swoją konkretną cerę.

Gość gość
Ja kupuje w www.sklep-otc.pl, jak do tej pory nie znalazłam innej apteki która mogła by się z nią równać jeśli chodzi o wybór, cenę oraz jakość 

Gość gość
Nie narzekam na drogerię internetową ze strony www.nocanka.pl . Szybka dostawa, kosmetyki zapakowane bardzo pieczołowicie, także nic się gdzieś w paczce nie rozlało. Sprawdziłam też od razu daty ważności i wszystko było okej, jeszcze mam sporo czasu, żeby szampon i odżywkę zużyć.

Gość gość
Moim zdaniem lepiej udać się do stacjonarnej apteki, najlepiej takiej lokalnej :) My w Knurowie mamy świetne miejsce, z szerokim asortymentem i bardzo miłą obsługą. Jeśli mieszkacie niedaleko, zajrzyjcie http://aptekaswbarbary.pl - polecam!

Gość gość
Najchętniej kupuje u www.sklep-otc.pl. Mają całkiem dobre ceny, wiele różnych artykułów w tym rewelacyjne preparaty na uspokojenie, które bardzo przysłużyły mi się w tym roku. Wszystko inne zawiodło, a te działają super. :)

Gość wyda33
Na początku byłam specyficznie nastawiona na sklepy internetowe, ale muszę wam przyznać, że nawet to aptek online się przekonałam. Nie dość, że bez wychodzenia z domu mam gotowy zakup zapłacony i dowieziony, to jeszcze w niższej cenie niż stacjonarnie. Do tanich aptek internetowych należy Ziko https://www.ziko.pl/legionowo-apteki-drogerie-ziko/pilsudskiego-39-6/ tutaj macie też adres, pod którym można coś zakupić w Legionowie. Na stronie internetowej zobaczycie, jaka jest pełna lista aptek Ziko w Polsce.

Gość gość Izabela
Apteka internetowa wapteka, to moje sprawdzone i ulubione miejsce. Tylko recepty realizuję a stacjonarnej aptece u mnie na osiedlu. Pozostałe rzeczy typu kosmetyki, nawet mleko modyfikowane dla córki NAN 2 to nawet w tzw. wielopakach zamawiam. Nie dźwigam, mam zapas i cenowo to naprawdę jest różnica. A to tak się mówi tu kilka złotych, tu kilkanaście i naprawdę się oszczędza.