motylek2127 0 Napisano Wrzesień 17, 2005 Witam mam problem bo od 5 dni biore tabletki Janine ale żle sie po nich czuje co chwile zbiera mnie na wymioty , mam biegunke itd itp czy moge odrzycic te tabletki juz dziś ? czy tak można robić ? jakie są konekwencje? prosze o szybką odpowiedz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozesz Napisano Wrzesień 17, 2005 a nawet powinnas. Ja rzucilam po tygodniu i ciagle zyje :) A tak powaznie, to nic sie nie martw i odstaw. Zastosuj inne srodki antykoncepcyjne tylko.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tak mozesz Napisano Wrzesień 17, 2005 ja mam pytanie do tak mozesz: po jakim czasie od krwawienia po odstawieniu dostalas normalny okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozesz Napisano Wrzesień 17, 2005 zalezy co masz na mysli mowiac "normalny" hmm, ale napisze jak to bylo ze mna.. Odstawilam po tygodniu, a potem, po okolu 5 dniach dostalam okres, byl bardziej obwitszy, ale raczej normalny :). Potem dostalam nastepny po 2,5 tygodnia, juz nie taki bardzo obwity. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak mozesz Napisano Wrzesień 17, 2005 obfity mialo byc :) sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja-mrowka Napisano Wrzesień 18, 2005 ja odstawiłam bo tez sie czułam źle ale niestety była impreza a ja byłam głupia i następnego dnia zaszłam w ciążę, mimo że to był nieodpowiedni dzień cyklu. Przestrzegam tylko przed seksem po odstawieniu bo przez kilka dni bedziesz maksymalnie płodna, organizm sie rozstraja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach