Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadbane włosy

ILE TRWA WASZA PIELĘGNACJA WŁOSÓW??

Polecane posty

Gość kkki
Ale jestescie glupie z tym myciem wlosow codziennie!! Buhahha,to dlatego wam sie tak przetluszczja skoro je codziennie myjecie.fuj... Pewnie juz na drugi dzien macie tluste wlosy!!!! I musicie je myc. ja myje co 3 dni bo nawet po 3 dniach nie mam tlustych,ale i tak chce umyc!!

Gość upp
do kkki - nawet nie chcę myśleć jaki zapaszek czuć od ciebie.

Gość *ojka*
Odkryłam, że po odżywkach mam przyklapane włosy, więc ostatnio używam ich rzadziej.

ja poswiecam wlosom codziennie ok. 20 minut (mycie, suszenie i ukladanie). nie uzywam odzywek bo moje wlosy sa po nich oklapniete

Gość Iveczka
ja mam włosy do łopatek, cienkie i szybko przetluszczające sie,myje róznie,czasami co dwa dni, czasami codziennie,nakładam czasami jakas odżywke jak mi sie przypomni,zawsze ze spłukiwaniem bo jak nałoze bez splukiwania to od razu moje włosy wygladaja tłusto; gdzieś raz na miesiąc Wax,folia,czapka i na noc zostawiam...czasami,np jak wiem ze bede siedziala w domu np z 4 dni to daje wlosom odpoczac od wszystkich chemikaliów i ich nie myję,potem mi sie dłużej nie przetłuszczają,uważam ze to dobry pomysł

Gość saffi
latem myję codziennie a zimą co dwa dni ponieważ jestem straszny zmarżlak ( włosy myję wieczorem, odżywkę nakładam od czasu do czasu )