Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mixer

Sms-y od nawiedzonej

Polecane posty

Dostaję na komórkę sms-y dziwnej treści.Dodam, że nie nie jest to ktoś, kogo znam. Na razie nie podam numeru telefonu, z ktorego je otrzymuję. Przedstawię je tutaj, ku przestrodze...A jeśli to nie pomoże, zrobię z tym porządek. xx-Kim jesteś? Odpisz ja: Człowiekiem, a on brzmi dumnie... xx-A jak masz na imię? Odpisz ja:Czy nie wydaje Ci się, że wtedy będzie mniej tajemniczo? A w ogóle, kto pyta? xx-Ja pytam a ty odpowiadasz przectaw sie! Odpisz ja:Ani mi się śni. Wiesz co to asertywność? xx-A ty wiesz? ja:No jasne! Dlatego mam daleko w tyle takie pytania :P xx-Ja wiem. Jak masz na imię? :P ja:Cieszy mnie to :D xx- Jak masz na imię??!!:D ja:Hahaha wzrusza mnie Twoja wiedza :D xx-Cieszy cie to? :D ja:Niewymownie :D xx- To dobrze! :D Na tym skończyły się sms-y tego dnia.

Gość mialem podobne
heheheheh ale nie jest kur..... mile jesli otrzymujesz takie anonimy i jeszcze np o 1 w nocy

Gość jjjjjjj
a moze od nawiedzonego??skad pewnosc ze to kobieta

Gość anitkaaa
po prostu tzreba to zignorowac i nie odp :) a no noc wyłączać głos;)

Jednakże wczoraj owa nawiedzona pisała dalej: xx- Hej zadzwoń do mnie! ja:Jak se mianuisz? Do kogo? xx- Kim jesteś odpisz ja:Człowiekiem! Proszę o inny zestwa pytań. To już przerabialiśmy. xx-Jak masz na imię, ile masz lat i z kąd jesteś? Odpisz ja:A jaka jest nagroda? xx-jak się przedstawisz to ja ciebie też sie przedstawię odpisz ja:Też coś? Zacznij od siebie ten akt xx- A ty jesteś dziewczyna czy chłopiec odpisz ja:Sem kosmita. U nas nie ma płci durna kobieto :P xx- A skąd ty wiesz że ja jestem kobieta? Co? :P ja:Wiem. Zadajesz pytania, ktore może zadać jedynie kobieta, w dodatku źle wychowana bo zadająca je nieznanej sobie osobie xx- Monika a ty? :P ja:Nieważne i tak nie znam xx-To nie w porządku przedstaw się i już nie będę ci głowy zawracać. Odpisz ja:Nie mam ochoty ani woli namolna kobieto. Dziwi mnie tylko skąd znasz mój nr telefonu xx-jak się przedstawisz to ci powiem. Odpisz Nie chciało mi się :D I tak sądzę, że z mojej strony było wiele wyrozumiałości ;)

do miałem podobnie>>>nie jest :O Tym bardziej nie jest, że tak naprawdę nie nikt nie wie co dana osoba może robić o tej porze ;) Poza tym nie lubię anonimów, wolę otwartą \"walkę\" :D ;)

Gość olej to i nie odpowiadaj
to moja rada. też tak miałem. to pewnie jakiś kaszalot bez kaszalota. nie ma co robić to wysyła esemesy. masz rację co do jednego, jak będzie to powtarzała możesz dowiedzieć się kto to jest.pozdrawiam

łe.. myslalam, ze ktos ci grozi... takie sytuacje zdarzaja sie czesto.. bo coraz wiecej małolatów ma telefony. i szukaja wrazeń. koniec :)

ó>>>nie tłumacz matołów ;) a jeśli ktoś by groził, wiem jak załatwiać takie sprawy :)

Gość mialem podobne
ja odpisywalem kilka razy. raz objechalem ostro i przestalem pisac zeby to wyjasniac. proste. niech pisze to ja wiem gdzie sie zglosic. ale spokoj narazie jest :)

teraz ciezko \"załatwiac\" takie sprawy... bo pogrozki pochodza zazwyczaj z internetu, lub z niezarejestrowanych kart :o... :(

nie wiem dlaczego w ogóle odpisujesz na te smsy ? widać jakąś przyjemność Ci sprawiają.... ignoruj je :) jeśli chcesz się pozbyć intruza

I tu się mylisz Ó. Ja mam jej numer telefonu na komórce. Dla chcącego, nie ma nic trudnego, jak mawiają starożytni ;) do miałem podobnie>>>objechanie nic tu nie da. ta osoba jest nawiedzona.:) Spróbuję przemilczeć kolejne napastliwe sms-y.

też dostaje takie smsy co zaczyna mnie już wkurzać, ktoś do mnie wydzwania i pisze o różnej porze dnia i nocy.Czy ktoś wie jak sprawdzić kim jest ta osoba, ewentualnie z jakiego miasta pisze?

A masz chociaż numer tego telefonu? Bo jak tak, sprawa jest prosta.

Gość ZAL MI CIE
ONA JEST NAWIEDZONA A TY CO???ODPISUJESZ BARANIE!!PO CO??? :d

Gość odezwala sie jakas
albo jakis nawiedzony hehehhehe:)

Gość ZAL MI CIE
IE JESTEM NAWIEDZONA....CAPS MI SIE WLACZYL ;) ale po co koles odpisuje na takie ilosci smsow???glupek..

Gość po prostu czasem
dostajesz takie glupoty i chcesz wyjasnic to. ja go rozumiem bo mialem to samo. chcialem wyjasnic o co komus chodzi. ale po kilku dalem spokoj najpierw opieprz zrobilem porzadny i sie uspokoilo.

oczywiście, że mam numer tej osoby bo pisze mi smsy, ale sam numer nie wystarczy, żeby się dowiedzieć kim jest.wiesz jak to zrobić?

Niech Ci nie będzie żal...:) Odpowiedż jest prosta: chcę wiedzieć o co komuś chodzi. Ale widzę, że szkoda na to czasu i atłasu. Głupota ludzka ma to do siebie, że szuka naiwności tam gdzie jej nie ma. W moim przypadku, dalsza korespondencja z tą osobą jest wykluczona. A jeśli będzie pisała nadal, będzie to dla niej bolesne doświadczenie :)

mixer powiedz mi proszę jak sprawdzić kim jest ta osoba, tylko nie mów, że przez policje bo wolałabym mniej skomplikowany sposób.

Sposobów jest kilka. Ja wypróbuję narazie ten mniej drastyczny i nie odpowiem na kolejne prowokacje ze strony nawiedzonej. Myślę, że to najrozsądniejszy ze sposobów jakie można podjąć w walce z nawiedzonymi. Gdyby to jednak zawiodło, napiszę tu jej numer :), aby innych przestrzec przed namolną, szurniętą babą ;)

nie ten numer odpada bo dzwoniłam juz z dwóch innych numerów i ta osoba, kiedy słyszy mój głos odkłada słuchawke.raz dzwoniła też koleżanka, ten sam efekt, osoba nie zamówiła z nią ani jednego słowa.nawet nie wiem czy jest to mężczyzna czy kobieta.

mixer ale mi nie chodzi o to, żeby ta osoba przestała się odzywać, tzn o to też ale w pierwszej kolejności chcę wiedzieć kim ta osoba jest, bo wydaje mi się, że musi mnie znać.więc znasz jakiś sposób?

Wiesz malinko, a czy to ważne? Przecież tak naprawdę nie wyjaśnisz w ten sposob niczego. Myślisz, że jeśli dowiesz się, że jest to mężczyzna czy kobieta, to będziesz wiedziała na pewno kto to jest? A poza tym uważam, że niekoniecznie musi Cię znać. Po prostu niektórym się nudzi.

po treści smsów domyślam się, że musi mnie znać, chyba nie wpadł przez przypadek na to jak mam na imie.Może aż tak bardzo ważne dla mnie to nie jest by wiedzieć kto to taki ale pozostaje jednak ciekawość.tym bardziej, że ta osoba bawi się już tak od dłuższego czasu, w tej chwili przestałam już nawet na to reagować co nie zmienia faktu, że codziennie dostaje od tej osoby smsy i zasypuje mnie ciągłymi sygnałami nawet w nocy.

cachareL; mogę zablokować ale wcześniej chciałabym wiedzieć kim jest ta osoba, zwykła kobieca ciekawość.

Gość głos
jak zablokowac czyjs numer telefonu?

no widzisz jak ty mnie świetnie rozumiesz, mam własnie taką nadzieje, że jest to jakiś przystojny wysoki brunet, jeżeli okaże się inaczej to napewno zablokuje ten numer:P