Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO RYBY

KLUB ZODIAKALNYCH RYB

Polecane posty

Gość Ryba znad Odry.
czujesz się nie zrozumianyAPEIRON - dzięki za pozdrowienia. Również pozdrawiam :D MASAKRA 81 Najpierw piszesz, że fajnie jest byc Rybą, a póżniej, że jestes nierozumiany przez świat. Napisz o co tu chodzi. Kto Ciebie nie rozumie ? Cały świat - to znaczy, że wszyscy Ciebie nie rozumieją, czy tak ? :D

Gość Ryba znad Odry.
APEIRON ! Dzięki za pozdrowienia - odwzajemniam się i również Cię pozdrawiam :D MASAKRA 81 Nie bardzo rozumiem. Najpierw piszesz, że fajnie jest byc rybą, a potem, że jestes nierozumiany przez świat. To jak to jest ? Cały świat ciebie nie rozumie ? To chyba zbyt mocno napisane. Chyba nie za bardzo Ty nie umiesz sie porozumieć ? Napisz w czym rzecz . :D

Gość Kłopotliwa Ryba
Cześć Rybki ! Niestety to prawda, że ryby miewają zmienne nastroje. Jak sa szczęśliwe to mówią, jak to dobrze, że jestem zodiakalna rybą, a jak im źle, to przeklinaja ten znak ;) Tak wiekszośc ludzi robi bo czy ktos w zyciu jest zadowolony z siebie z tego co robi ? ;) Najgorsze są te wahania, które u ludzi spod znaku Ryby są czeste i to mnie dobija. Czy wszystkie Ryby tak mają ? :(

Gość Apeiron
Kłopotliwa Rybko - nigdy nie przklinam swojego znaku. Toż przecież sami odpowiadamy za to jak nam jest w życiu:-). Wahania nie są sympatyczne , zgodzę się z Tobą. Ale nie znam nikogo, bez względu na znak zodiaku, kto chociaż raz nie wahałby się. Pozdrawiam:-)

Gość jaka ja aga
ja jestem zodiakalna ryba ale jakos cechy przypisywane rybkom nie pasuja do mnie - nie jestem nastwiona poetycznie do swiata - nie czuje sie nie zrozumiana, co wiecej raczej szybko zalapuje z ludzmi kontakt - nie mam zdolnosci artystycznych - za to mysle ze udana bedzie ze mnie ekonomistka bo to studiuje i to z wielka przyjemnoscia - marzycielka??? hmmm mam owszem marzenia ale nie snie na jawie tylko staram sie je realizowac - altruistka - z tym aurat sie zgodze - lubie pomagac ludziom ale ceche te traktuje jako efekt wychowania mnie w domu a nie zasluge znaku

Gość Ryba znad Odry.
JAKA JA AGA. No widzisz sama, nie zawsze Ryba rybie równa. Kto powiedział, że musisz być uzdolniona artystycznie, tylko dlatego, że jestes spod znaku RYBY. nie musisz byc zaraz poetką. Może masz zdolnści lingwistyczne, bo Ryby przeważnie mają takie zdolności. Naczelną cechą ludzi spod znaku RYBY jest ALTRUIZM, a nie egoizm. Co by to było, żeby np. wszystcy ludzie byłi do siebie podobni, tylko dlatego, że są uwarunkowani znakami zodiakalnymi. I na szczęście dobrze, że tak nie jest. Ja bym tylko jedno chciała, żeby na tym bożym świecie, wszyscy ludzie mieli tylko jedna wspólną cechę. Po prostu, żeby wszyscy ludzie byli DOBRZY :)

Gość 8 marzec
A jakie slawne rybki znacie? Ja wymienie Scharon Stone Cindy Crawford, Magdalene Cielecka, Mandaryne.... Wszystkie odniosly calkiem niezly sukces i wydaja sie byc calkiem konkretnymi babkami...ja mojego znaku zodiaku niestety nie lubie...

Gość 8 marzec
Czytam ten topik stronka po stronce i zauwazylam, ze 8 marca nie po raz pierwszy tu wystepuje! Fajnie! Podobna ta osemka dodaje rybkom rzeczowosci (z numerologii) Ja usilnie walcze ze soba po to, by byc jak najbardziej konkretna.To przydaje sie w zyciu.Osobiscie jestem tez zdania, ze intuicja w biznesie to swietna bron!Podrawiam wszystkie Rybki!

Gość 8 marzec
No prosze!Eva Longoria - tez rybka!!!!

Gość Ryba znad Odry.
Do 8 Marca ! No widzisz, okazuje się, że jednak sporo znanych aktorów wywodzi sie spod znaku RYBY. Ryby są uzdolnione artystycznie a przede wszystkim muzycznie, więc sporo śpiewaków też jest RYBAMI. Oczywiście, nie każdy człowiek, nie każda Ryba musi być muzykalna ale większość RYB to artyści i muzycy. Czy RYBY są konkretne. Ja myslę, że tak. Ryby są romantyczne i bardzo wrażliwe, stąd ta ich muzykalność, ale RYBY potrafią bardzo twardo stąpać po ziemi. Często inni ludzie widzą nas RYBY, jako niezdecydowane istoty, ale to sa czasami tylko pozory, bo potrafimy jednak wybrać i popłynąć we właściwym kierunku, kierując się intuicją.... a potem zaśpiewać sobie: "Wszystkie rybki spią w jeziorze, ciuralla, ciuralla, la ! :D

Gość Rybka lublinianka
Ryba znad Odry, to widać, że masz optymistyczne usposobienie i potrafisz zawsze z pisaniem trafić w dziesiatkę ;) Ja tez często bywam niezdecydowana i tak maja wszyscy ludzie gdzyż czasami trzeba sie nad czyms dłużej zastanowić ;) Tylko my Ryby intuicyjnie wybieramy dobry kierunek i w końcowym rezultacie spadamy na cztery łapy czego inni sie po nas by nie spodziewali ;) No i dobrze bo lepiej się dłużej namyslać, niż działac pochopnie ;)

Gość Milenka= Ryba
Ze mną nie jest tak dobrze. Jestem okropnie niezdecydowana, długo sie zastanawiam i niezawsze potrafię wybrac dobry kierunek i czesto zawodzi mnie intuicja. Może dlatego ze urodziłam sie w pierwszej dekadzie znaku ryby bo 21 lutego, w nocy więc moze pozostaję trochę w Wodniku. Ale ogólnie jestem zadowolona z tego, że jestem rybą. Jestem lubiana i mam dobry kontakt z innymi ludzmi a do tego chętna do pomocy i lubię zwierzęta a to podobno też przynależy do Ryb. Ok Rybki pozdrawiam Was :D

Gość Dobra rybka
Ja ur. 19 marca. Wszystko mi sie zgadza co piszecie bo mam wszystkie cechy które są rybom przeznaczone i całkiem dobrze mi z nimi. Jestem wesoła optymistyczna zbyt długo sie nie wacham w która strone mam płync a wogołe pływam doskonale i zawsze wiem w jakim kierunku płynąc bo jestem konkretna. Wszystkie ryby czy to faceci i facetki sa fajne. Może nie ładnie tak sie chwalic ale ja nie mówie tylko o sobie ale o innych rybach, które znam i zawsze moge na nich liczyć.

Gość 7 marzec
Kopernik, Iwaszkiewicz, Jerzy Waszyngton, F. Chopin, EnricoCaruso, Liz Taylor, Daniel Olbrychski, A.Geracham Bell, Antonio Vivaldi, Michał Anioł, Amerigo Vespucci, Jurij Gagarin, Edward Rydz Śmigły, Albert Einstein, Georg Ohm, Gabriel Narutowicz, Rudolf Diesel - to zodiakalne rybki

Gość 14 marzec
a ja jestem pesymistycnza ryba i bardzo mi z tym zle:(

7 Marzec. Dzięki za uzupełnienie danych o Rybach. Okazuje się, że RYBY nie tylko maja predyspozycje do zawodów artystycznych ale i do nauk ścisłych. A zatem co, jesteśmy genialne ? Cha, cha, cha, oczywiście to żarty, ale dobrze że ludzie RYBY są wszechstronni. 14 marzec. No to chyba jesteś wyjątkowo nietypowa RYBA. Skąd u zodiakalnej Ryby pesymizm ? To zamień go w optymizm. Trzeba tylko zmienić nastawienie i uwierzyć w siebie. Ludzie pesymistycznie nastawieni do wszystkiego nie wierzą we własne siły i z góry przekreślają wszelkie własne poczynania. Wiara czyni cuda !

Gość 7 marzec
ja też jestem pesymistką, choć ostatnio staram sie to zmieniać i wtedy życie jest naprawdę lepsze

7 marzec. No widzisz sama, jak zmienisz swoje nastawienie i starasz sie patrzeć optymistycznie to i łatwiej osiągniesz cel. Trzeba wierzyć, że wszystko się uda, a jesli nie, mówi sie trudno i \"kocha się dalej \" 🌼

Gość Wojownicza Ryba
Jestem Rybą ur. 15 marca i posiadam wszystkie cechy o których tutaj piszecie. Muszę przyznać ze skruchą, że jako mężczyzna- ryba też mam tak jak poprzednio pisaliście. Chyba jestem trochę megalomanem bo czesto się obrażam czasami zupelnie nie potrzebnie ale jestem nerwus i działam zbyt impulsywnie a potem tego żałuję. Ciężko mi idzie jesli chodzi o przepraszanie nawet wtedy kiedy nie miałem racji ale co zrobić jak ktos jest zbyt ambicjonalny. Wiem, że to paskudna wada z której nie moge sie wyleczyc i przez to wpadam w konflikty. Moja żona ma do mnie świętą anielska cierpliwośc ale chyba dlatego, ze jest zodiakalnym rakiem i śmieje sie czesto ze mnie i przedrzeżnia mnie wiec tym samym pierwsza prowokuje do ugody bo inaczej chyba była by miedzy nami stale wojna ;)

Gość Wesoła rybka
A ja jestem z 16 marca i nie jestem pesymistką, nie lubie narzekać ale za to lubie jak jest wesoło i pewnie dlatego mam sporo przyjaciół i znajomych :)

Gość Ciuralla ciuralla la.
Rybko znad odry, wiesz, że i ja tez tak sobie spiewam często jak Ty, zwłaszcza, jak sobie nieco popije, Wszystkie rybki śpia w jeziorze, ciuralla, ciuralla, la. :) A może Ty jesteś moja bratnią duszą, co ? Jesteś boska 👄

Ciuralla, ciuralla, la! O la, la !. dlatego,że znam i spiewam tę piosenkę to jestem boska i Twoja bratnia dusza ? Ja spiewam sobie czasami, \"ciuralla, ciuralla, la\", nie wtedy kiedy sobie wypiję, tylko kiedy cos uda mi sie pomyślnie załatwić. Ale za komplementy dziekuję :)

Gość Co to za piosenka
Jestem ryba, ale nie znam takiej piosenki. Nigdy jej nie słyszałam w radio ani na płytach. Skąd ją znacie i gdzie taką płytę mozna kupic, bo to musi byc fajna piosenka.

Gość 25 luty
Dlaczego to tak pomarańczow??? Tyle postów i prawie same pomarańczki??? Też jestem Rybka, tez jestem optymistką, też jestem romantyczką, też jestem towarzyska, też jestem pierwsza do pomocy.... I mam jeszcze wiele, wiele innych cech pasujacych do Rybci ;) ;) ;)

Gość Pod prąd
Jestem rybka, która stale płynie pod prąd i dlatego napotyka w zyciu na same trudności; Ja tez jestem pesymistka bo chyba mam za mało wiary w siebie; Wcale nie jestem realistką bo jestem romantyczna i buduję zamki na lodzie i dlatego marzenia czesto biora w łeb, zamek się rozpada a ja zostaje na lodzie; Jak to zmienić, jak uwierzyć w siebie ? Piszecie, że ryby potrafią twardo stąpac po ziemi a jeśli maja jakies wahania to umieją zawrócić i płynąć z prądem ; Ja tego nie potrafię bo sie boję; Wcale nie jestem zadowolona z tego, że jestem rybą.

Gość Rybia intuicja
Ur. 6 marca. Nie wiem co to znaczy płynąć z prądem lub pod prąd. Kieruję sie rybią intuicją i zawsze dobrze na tym wychodzę. Pa

Gość Ryba znad Odry..
Czemu tu tyle pomarańczek ? Chyba dlatego, że sa tu wpisy jednorazowe, rzadziej ktoś pisze dłużej. Mnie to nie robi różnicy. Jeśli chodzi o piosenkę "Wszystkie rybki spią w jeziorze.... ", to wiem, że była śpiewana w programie Muzyka biesiadna. Mam nawet jedno z takich nagrań. To chyba jest piosenka przedwojenna, dokładnie nie wiem. POD PRĄD. Nie tylko Ty, jako Ryba płyniesz pod prąd. Ryby, jako zwierzęta tez pływają pod prąd, ale to ich taka natura. Ludzie, zodiakalne RYBY bardzo często płyna pod prąd, bo rzeczywiście wiedzie ich intuicja, a poza tym RYBY są nieco przekorne a także to indywidualiści i lubią działać po swojemu. Jedni na tym zyskują, a inni, jeżeli są pesymistycznie nastawieni do wszystkiego, taka przekora może przynieśc tylko same straty. A zatem, troche przekory nie zaszkodzi, intuicji należy zawsze wierzyć i być optymistą/ką. Tego życzę wszystkim RYBOM :D

Gość Sielawa
Ja nielubie ryb. Są przemadrzałe i zbyt pewne siebie tak kobiety i męzczyżni. może ja sie nie umiem z nimi dogadywać bo jestem strzelcem a może nie natrafiłem na taka rybę, która by mi odpowiadała. Ryby są nie co zarozumiałe i to mnie w nich złości. Pewne jest, że ryba i strzelec chyba sie nigdy nie umieli dogadać. Mam rację ?

Gość Sielawka
Sielawa, nie opowiadaj głupstw. Pewnie sam jestes zarozumiały i dlatego nie potrafisz nawiązać kontaktu z ludźmi spod znaku ryby. Ja mimo, że jestem zodiakalny Baran to najlepiej dogaduje sie z rybami, staram sie je zrozumiec i wiem, że Ryby sa fajne;-)