baby sitter 0 Napisano Wrzesień 18, 2005 forsa wyrzucona w błoto:(niewiem..może za krótko trzymałam na skórze i nie dałam się mu rozbujać, ale efekt jest mizerniutki...piszcie laski, może zrobiłam coś nie tak...jakie są wasze doświadczenia z depilacją za pomocą kremu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 19, 2005 po latach praktyk wiem, że używanie kremu do depilacji jest całkowicie bez sensu, połowa włosków i tak zostaję to taka syzyfowa praca w dodatku włoski odrastają tak samo szybko jak po maszynce do golenia no i na dodatek pachy też nie są idealnie wygolone:(:( Radzę zaopatrzyć się w dobrą maszynkę do golenia i piankę. Jaki krem do depilacji stosujesz?? ja polecam veet natomiast odradzam tanitę włosy zostały na skórze:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baby sitter 0 Napisano Wrzesień 19, 2005 nie no to widzę bez znaczenia co takiego stosuje, skoro depilacja kremem to poprostu wielka kaszana...:(never ever! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość veet jest najlepszy z kremów Napisano Wrzesień 19, 2005 do depilacji. Odradzam natomiast krem Joanna Sensitive , poparzyłam sobie skórę i dostałam piekących bąbli, chociaż nie jestem alergiczką :o Najlepszy jest wosk albo poczytajcie o depilacji cukrowej. Nie polecam też depilatora, skóra po nim nie jest idealnie gładka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa 0 Napisano Wrzesień 27, 2005 \"veet jest najlepszy z kremów\" - takie samo jest moje zdanie, i o Veecie, i o Joannie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sloneczko_18 0 Napisano Wrzesień 29, 2005 ja uzywam veet rasera i jestem z niego BARDZO zadowolona!!!!3-4min na jednej nodze i po sprawie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stulipanek Napisano Wrzesień 9, 2006 ja uwywam rowniez veeta kremu itej pianki i nie za bardzo włochi nie usowaja sie tak bardzo dokladnie nie wiem dlaczego trzymam okolo 5 minut i tre ta szpatulka albo ta maszynka bez ostrza i dupa takie malenkie zostaja tzn nie usowaja sie dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przytulka Napisano Wrzesień 9, 2006 ja dzis kupilam tanite do wrazliwych miejsc,10 minut pod pachami i bikini i nie zdjelo ani jednego wsloska!!! moze dluzej trzymac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bardzo polecam Napisano Wrzesień 9, 2006 krem 3-minutowy z progres cosmetics- tani i idealnie depiluje nogi, przynajmniej moje; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Byebyebyee Napisano Luty 28, 2013 DZiewczyny ja używam Revitol Hair Removal Jest naprawde świetny, Zaawansowana formuła kremu nie tylko umożliwia usunięcie włosów, ale działa także odżywiająco na skórę, tutaj go zamawiam http://www.revitolhairremoval.pl/ Powodzonka moje drogie panie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Br777om Napisano Luty 28, 2013 żałosna reklama :o i cena z kosmosu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malgoto Napisano Marzec 24, 2014 Krem do golenia HB - fajnie zmiękcza zarost, a pomimo bardzo wrażliwej skóry, u mnie nie pojawiają się żadne podrażnienia - dokładnie przeciwnie, skóra jest w dobrym stanie, przyjemna w dotyku. Ale to najpierw musicie sprawdzić na sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 ja krem do depilacji trzymam dluzej niz jest napisane na ulotce,tak2-3 min dluzej, ale jak ktos ma bardzo wrzaliwa skore to nie polecam. u mnie golenie maszynka odpada, zawsze mam wrastajace wloski,podraznienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 Mi pasuje krem do depilacji o dziwo z Avonu. Jestem alergiczką, mnie nie podrażnia, używam do bikini. Gładko, bez podrażnień i wrastających włosów. Do nóg to chyba bym zbankrutowała, gdybym na kremy postawiła, chociaż czasem awaryjnie na wczasach używam i do nóg. Kiedyś jednorazowo użyłam Joanny, jeszcze jak nastolatką byłam i wzięłam długi rozwód z kremami, smród nie do opisania i popalona skóra. Kilka lat temu koleżanka namówiła mnie na Avon i chwalę sobie. Też nie pachnie fiołkami ale nie mam odruchów wymiotnych. A i dziewczyny nie usuwajcie kremu ze skóry tymi szpatułkami, to jest dodatkowy czynnik drażniący. Zmywajcie go wodą bieżącą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vanittia Napisano Kwiecień 12, 2018 Ja stosuję krem od Bielendy, Vanity Soft Touch Złoty pył, nadaje się na ciało, twarz czy okolice bikini. Dobrze nawilża i chroni przed podrażnieniami, jeden z lepszych jakie miałam, i jest dość tani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mother 88 Napisano Kwiecień 19, 2018 Polecam naturalne metody Od wielu lat stosuję depilację cukrową. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku kupowałam gotową pastę, ale można ją zrobić samemu. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jula 23 Napisano Kwiecień 19, 2018 Znajoma miała depilację laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Super sprawa, wystarczyło tylko kilka zabiegów. Bez bólu i podrażnień.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcix 29 Napisano Kwiecień 20, 2018 Moja siostra miała robioną depilację laserem, o ile zapamiętałam, to szukała gabinetu z laserem Palomar Vectus . Jest mega zachwycona. Osobiście też byłam zachwycona rezultatem. Po jednym zabiegu widać było jak skuteczny to laser. To był bardzo dobry ruch. Nie uskarżała się na ból. Super skutek. Jeśli myślicie o depilacji laserowej, to gorąco mówię - tak warto. www.kor.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-depilacja-woskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TrustMe 23 Napisano Kwiecień 20, 2018 Przyjaciółka gorąco poleciła mi depilację IPL. To naprawdę ekspresowa metoda pozbycia się niechcianych włosków. Używam depilatora od od ponad pół roku. Super metoda. Jeśli potrzebujecie informacji sprawdźcie http://depilacjalaserowa.net.pl/2011/06/13/depilacja-ipl-w-domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2018 Kremy do golenia dla mężczyzn http://www.dluga18.pl/porownanie-cen-kremow-do-golenia/ moim zdaniem mocniej zmiękczają włoski i nie powodują bólu, kiedy te włoski zaczynają odrastać. Podkradam krem swojemu narzeczonemu i w pełni polecam to rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fercia Napisano Wrzesień 10, 2018 Dziewczyny, a któraś z Was miała problem z wąsikiem? Jak się go pozbyłyście? Ja myślę o zabiegu Epilclear http://epilclear.pl - może któraś podzieli się opinią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idziejesien80 Napisano Październik 1, 2018 Używam od roku, jak dla mnie super. Na początku tak pewnie co 3 tygodnie stosowałam, teraz już tylko raz na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ququlina Napisano Październik 3, 2018 A na ile razy wystarcza ten epilclear? Da radę z mocniejszymi włoskami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidka Napisano Lipiec 8, 2019 Mnie kremy podrażniały i kompletnie nie zdawały egzaminu - efekt utrzymywał się dosłownie chwilę i miałam wrażenie, że włoski odrastają mocniejsze (mimo iż krem miał je osłabiać). Czasami zdarzało się, że włoski wrastały i to chyba było najgorsze:( Trwałą i skuteczną metodą jest tylko laser. Korzystałam z Light Sheer Duet w Estetica w Krakowie i mam teraz spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Manuela Napisano Lipiec 8, 2019 Efekt końcowy po stosowaniu kremów do depilacji nie był zadowalający. Nie udawało mi się pozbyć wszystkich włosków - zawsze coś zostawało. No i często włoski wrastały:( Dla mnie z trwałych metod odpowiedni jest tylko laser. Korzystam z Light Sheer Duet. W Estetica w Krakowie wykonywałam cztery serie i mam teraz spokój. Skóra jest gładka i nie ma ani jednego włoska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ritka85 0 Napisano Sierpień 19, 2021 A czy stosujecie olejki oczyszczające kremy po depilacji??? Czy warto się w coś takiego bawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrusUbraniowy 0 Napisano Sierpień 21, 2021 Dnia 19.08.2021 o 15:44, Ritka85 napisał: A czy stosujecie olejki oczyszczające kremy po depilacji??? Czy warto się w coś takiego bawić? A coś takiego wogóle istnieje ja pierwsze słyszę o takim olejku ?. Nie wystarczy zwykła woda aby zmyć krem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria41891 0 Napisano niedziela o 05:41 Depilator Laserowy - https://aliexpress.com Jestem zadowolona z zakupionego produktu. Efekty widać po kilku użyciach, ale muszą być regularne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach