Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamiątka

zauroczył mnie uśmiech Pawła Małaszyńskiego

Polecane posty

Gość pamiątka

jest słodki:) w ogole niezly przystojniek z niego..

Gość nie rozumiem tego
Kto to jest ten Pawel ???

Gość taki aktor
calkiem dobry zreszta:)

Gość eeeeeeeeeee ttammmmm
on jest strasznie słaby! łysiejący cienias, w dodatku podpalany ryszawy

Gość w okularkach
jeszcze przystojniejszy:)))))

Gość racja racja
ale pani Brodzik jakos mi nie pasuje...bardziej ta blondynka

Gość uupuppppp
up

Gość AHH MARZENIE
JEZIUUU JA TEŻ SIE ZAKOCHAŁAM W NIM I JEGO SZEROKIM, UŚMIECHU:) TE ZEBY, TE ZMARSZCZKI MIMICZNE, AHH:) PIĘKNIŚ Z NIEGO!

Gość kiepska obsada
Zamiast Brodzik powinna grać Madzia Cielecka (ta, co w pierwszym odcinku wynajęła adwokatkę Brodzik do sprawy rozwodowej). Jest jedna z najlepszych aktorek polskich. Byćmoże właśnie dlatego nie gra w serialu :D. Jednak z pewnoscią ma dwięcej wdzięku i czaru, ajednoczesnie jest normalną równa kobietką. Brodzik to słodka idiotka o dużych sarnich oczetach, farbowana blondynka itp. Ehhh

Gość mnie sie nie podoba

Gość Mnie też Brodzikowa
zupełnie nie pasuje do tej roli i uważam tak jak ktoś wcześniej, że Cielecka byłaby świetna. Mam nadzieję, że po tak niepochlebnych opiniach na temat roli głównej zastąpią Brodzik Cielecką:)

Zgadzam sie co do Brodzik - z daleka jest atrakcyjna, ale z bliska... jakas taka dziwna ta twarz ma, waskie biodra, takie niekobiece, i jest moim zdaniem bardzo kiepską aktorką. I WKuuuuuurza mnie ze w tym serialu ciagle chodzi na czarno-bialo i blond fryzura sie nie zmienia, i te czarne brwi.... jej oczy... sa straszne :/ i od razu mowie - nie jestem zazdrosna, krytykuje bo mi sie nie podoba i juz :P A co do Malaszynskiego - nie podoba mi sie. Jest w nim cos, co mnie odrzuca... :O

Gość do Nacelle
masz dupę jak okręt czy co? Brodzik wcale nie ma wąskich bioder, ma zupełnie przeciętne, kobiece biodra

Gość pamiątka
widze ze jednak nie jestem sama:) moglabym patrzec godzinami na niego. oczy mu sie tak pieknie smieja:) ehh. czemu nie ma wiecej takich facetow? same dresy i panowie w obcislych bluzeczkach, zelem na glowie i skora spalona w solarce...

To moze zasypiemy tvn mailami, zbey ja zmienili? Bo generalnie serial mi sie podoba, tylko ta Brodzik jest straszna... :O o wiele milej ogladaloby sie to gydby grala ja Cielecka albo Kozuchowska.

Nie przygladam sie generalnie biodrom brodzikowej :P ale ostatnio widzialam zdjecie obsady Magdy M. i Brodzik miala sukienke w ktorej wygladala... no jak facet jesli chodzi o cialo - szerokie ramiona i waskie biodra... moze to skutecznie tuszuje, albo tylko na tym zdjeciu tak wyszla. I juz. A wyrazenia w stylu "masz dupe jak okret" sobie wypraszam.

Gość pamiątka
i tez jestem za Cielecka:) jest urocza i gra swietnie

Gość Kożuchowska trochę się
dziamdzia jak mała dziewczynka, ale byłaby o niebo lepsza od Brodzik, ktora próbuje mówić tak "wyraźnie i z klasą", bleeeee

Gość do Nacelle
Znajac życie Brodzik pewnie też wyprasza sobie stwierdzenie, że jej biodra są niekobiece.

Gość kiepska obsada
Wiemy, że nie jesteś zazdrosna :) (no moze jedynie wielbiciele tej pani zarzuca ci coś takiego). Brodzik jest ładna, ale to nie znaczy, że trzeba byc od razu zazdrosną, szczególnie jeśli faktycznie jest w niej coś....głupiego, idiotycznego, kociakowego..hmmmm rozumiecie o co chodzi? A Małaszyński? Zabawne, ze kiedy występował w innym polskim serialu (hehehe), to nikt go nawet nie zauważył. Dopiero w roli amanta wszystkie są oczarowane. Hmmm.... wg mnie jest w nim coś cwaniakowatego. Taki szczurkowaty jest, te oczka małe, jasne. Nie lubię jego spojrzenia. Trochę dzieciak przez niego przebija. Ale lubię jego gesty, chód i mimikę twarzy.

Gość Mnie też Brodzikowa
No właśnie! grał przecież umierającego Marcina w 'M jak Miłość" (miłość życia Hanki Mostowiak):)

Gość kiepska obsada
Aha, co ważne widziałam go w innych rolach, więc mogę w tej kwestii cos powiedzieć. Nie chodzi tylko o jego sposób bycia w Magdzie M.. Pewne cechy aktorzy pozostawiaja swoje, naturalne (sa typowe dla danego aktora, bez względu na rolę :)

Zauwaz jednak, ze \"MASZ dupę jak okręt\" a \"MA niekobiece biodra\" troche sie od siebie roznia wielce inteligentny wulgarny chamie :P

Gość kiepska obsada
I w Glinie, jeżeli dobrze pamietam. W każdym bądź razie w jakimś kryminale, a wiec zupełnie cos odmiennego.

Gość do Nacelle
Daruj sobie. Tym ostatnim pokazałaś jak bardzo jesteś prymitywna:P

Nie mam ochoty rozmawiac z kims takim jak ty - szkoda czasu. A kto tu jest prymitywny - bez komentarza.

A mnie zauroczył cały Paweł Małaszyński, jest mega przystojniaczkiem i świetnym aktorem!!! :)

Gość PET SHOP BOYS
BRZYDAL