Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja **

Wrocław - szpital najlepszy do rodzenia !!!

Polecane posty

Gość ja 2 razy z chałbińskiego
w odstępie 8 lat :) nie wyobrażam sobie gdzie indziej... choć moim zdaniem szpital spadł na psy przez te 8 lat...

alkkk a bylas zobaczyc jak tam jest? bo ja bylam tylko na kaminskiego i w miare i brochow znam. w obu warunki sa niezle, gorzej z personelem ale to chyba wszedzie. a na chalubinskiego bylam 2 lata temu na patologii i warunki byly tragiczne, brochow w porownaniu to byl hotel. ale moze cos sie zmienilo

Gość monixikologia
do pań które rodziły ostatnio, gdzie we wrocławiu można liczyć na ochronę przed nacięciem i poród w wybranej pozycji (nie na leżąco) ?

ja rodzilam na kaminskiego 23go nie mam naciecia ani pekniecia, trafilam na swietna polozna :) ale na noworodkach totalna kicha jesli chodzi o personel, moze ze 3 w miare fajne babki a reszty nie bede nazywac po imieniu. :( co do pozycji to tylko na sam koniec na plecach jak juz dziecko lapia a tak to rozne pozycje ogolnie porod ok

Gość monixikologia
dzięki za odpowiedz. niedługo przeprowadzam się do Wrocławia, czytałam trochę o szpitalach i wyglądały te opisy na różnych forach straszliwie. Do kwietnia mam jeszcze trochę czasu, ale chciałabym chodzić do lekarza pracującego w szpitalu i się próbuję zorientować co mnie czeka.

Gość Asica25
SUPER SZPITAL RODZILAM TAM W STYCZNIU 2010 NAPRAWDE POLECAM FACHOWA OPIEKA LEKARSKA POLOZNE BARDZO MILE I DBAJACE O DZIECI NAPRAWDE SUPER.SZPITAL CHOC STARY DLA MNIE NIE MIALO TO ZADNEGO ZNACZENIA NAJWAZNIEJSZ BYLO DLA MNIE TO ZE URODZILAM ZDROWEGO SYNKA I JESTEM ZADOWOLONA.

Gość agatka798
Podnoszę bo temat ciekawy i ważny. Czy któras z mam się wypowie???

Gość agatka798
Może któraś z Was rodziła na Borowskiej i podzieli się opinią, równie ważne opinie są o innych szpitalach.

Gość monikaaaaaaaaaaaa
to i ja sie tu podlacze.poleccie mi dziewczyny dobrego ginekologa z wroclawia lub okolic.taki ktory zajmie sie ciaza kobiety z cukrzyca.bede wdzieczna za pomoc

Gość agatka798
nikt sie nie wypowie?

Gość wrocław- spital
cześć! rodziłam we wrześniu ubiegłego roku na Kamieńskiego. Wrażenia rewelacyjne. Ja miałam cesarkę, ale widziałam, że jest tam kilka sal do porodów rodzinnych, fajne położne. Jestem zadowolona z pobytu- szew po prawie 9 miesiącach cienki i prawie niewidoczny, opieka zaraz "po" świetna. 3 doby w szpitalu i do domu :) byłam w trakcie ciąży 2 razy na patologii. Raz na dyrekcyjnej, a raz na chałubińskiego. Dyrekcyjna już jest przeniesiona na borowską, ale personel ten sam. Szczerze? nie przypadł mi do gustu cały szef oddziału, dr Zimmer, jak to stwierdził : "Właściwie mógłbym panią wypuścić, ale nie minęły 4 doby i nfz za to nie zapłaci, więc sobie pani tu posiedzi..." dodatkowo pogłebil moje nadciśnienie :-/ Fajny jest taki czarnoskóry lekarz (nie pamiętam nazwiska) i taka niska babeczka- ciągle gdzieś goni :) jedzenie fatalne. Co do chałubińskiego- jestem zadowolona. Opieka w porządku, mili, sympatyczni, zawsze w pogotowiu. Wiadomo, stary szpital, więc gorzej z warunkami... jedzenie ekstra. Gdybym miała jeszcze kiedyś rodzić wybrałabym Kamieńskiego. Pozdrawiam i szczęśliwego rozwiązania :)

Gość Elanor
A rodził ktoś na klinikach? Ostatnio koleżanka mi polecała, mówiąc, że są fajne sale do porodu rodzinengo i w ogóle zachwalała bardzo. Rodzę we wrześniu i chciałabym mieć coś już upatrzonego...

Gość Elanor
Przepraszam, pomyliłam się, nie kliniki tylko Kamieńskiego!

Gość cocoszka
chciałabym ponowić temat :) za 4 mies rodze. Parę osób łącznie z moją położna z kliniki ( chodzę na wizyty do Mediconceptu i polecam gorąco!!!! w razie pytań, chętnie opowiem jak tam jest) polecali Brochów bądź Kamińskiego, proszę o jakieś bieżące info na temat jednego i drugiego :) Bliżej mam na brochów, bo mieszkam na partynicach ale wole wiedzieć co gdzie i jak wygląda. I oczywiście pytanie o poród rodzinny i znieczulenie w obu szpitalach jak to wygląda?

Gość abcdabcd123
ja rodzę za 2 miesiace, wczoraj byłam po raz pierwszy w szkole rodzenia, która prowadzi położona z kamieńskiego. Generalnie jest tak, że na kamieńskiego nie ma sali zbiorowej do porodów, wszystkie sale są pojedyncze więc poród rodzinny ZAWSZE jest możliwy i bezpłatny. W innych wrocławskich salach sa zbiorowe sale do porodów więc jeśli tam się trawi to maż musi poczekać aż jakaś jedynka się zwolni żeby rodzić z Tobą. W innych szpitalach podobno poród rodziny jest płatny. Ja mam zamiar rodzić na Kamieńskiego moja siostra tam rodziła i bratowa 2 razy obie bardzo zadowolone z położnych, albo na borowskiej,

Gość abcdabcd123
up