Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puderniczka

Jaki puder wybrać?

Polecane posty

Gość Puderniczka

Hey dziewczyny! jaki puder jest lepszy? w kremie czy np taki sypki z w kuleczkach? i jaka jest w nich różnica cenowa? bardzo prosze o wpisy :)

To zależy od rodzaju cery..ja naprzykład wole puder prasowany,urzywałam nie raz w kremach ale za bardzo twarz sie błyszczała Zaryzykowałam i kupiłam puder kompaktowy w kamieniu 2 w 1 Manhattanu kosztuje ok 34 zł ale dla mnie jest najlepszy bardzo dobrze kryje,matuje cerę..można go też nanosić wilgotną gąbeczką wtedy jest tak jakbyś naniosła puder w kremie:)

Gość Puderniczka
aha :) no ja mam cere raczej suchą i dotąd używałam w kremie ale zabardzo go widac chyba :/ prosze jeszcze o wpisy :)

Gość nicolka255
kuleczki sa zajebiste od 4lat uzywam !!!

Gość Puderniczka
a ile kosztuje taki puder w kuleczkach? i na jak dlugo go wystarcza?

te kosmetyki mają różne funkcje :) \"puder w kremie\", a jeszcze lepiej - podkład - zwykle kryje niedoskonałości, czasami nawilża albo matuje. na niego stosuje się puder w celu zmatowienia cery (sypki do wykończenia makijażu, w kamieniu - do poprawek w ciągu dnia). zaś pudry w kulkach są zwykle brązujące i rozświetlające. podsumowując - wybierz ten, którego potrzebujesz :) ja posiadam wszystkie.

Gość zielone
polecam bardzo podkład ives rocher z serii couleurs naturale. moze nie należy do bardzo tanich/ok.50zł/, jednakże jest najlepszy jaki kiledykolwiek miałam /oczywiscie jesli chodzi o ten zakres cenowy/. i pięknie pachnie:-P