Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarnowana

ACNA DERM. na TrĄdZik-- -- -- mam pytanie i proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość Zmarnowana

Od długiego czasu mam problemy z tradzikeim. Ostatnio kupiłam sobie maść AcnoDerm i przez KRÓTKI czas ona mi pomagałą. ale moja skóra wciąż przezwyczaja się do tych wszystkich kosmetyków i one juz nie pomagają. Czy mógłby mi ktoś poradzić co teraz mam zacząć stosować? Słyszałąm ze jest jakaś podobna msc do wlasnie tej ACNE DRM, ale nie wim jak ona sie nazywa itd. prosze o pomoc i radę. Będę wdzięczna.

Gość Zmarnowana
odezwijcie sie

Gość kobito
poczytaj w necie ,wpisz w Google -trądzik

Gość Zmarnowana
ale moze wie to kto s z tąd, z forum. ??

Gość tellimena
jest mnostwo masci i kremow na tradzik, ale z wlasnego doswiadczenia powiem ci ze skora przyzwyczaja sie do wszystkiego, dlatego nie polecam ja wyleczylam sie z tradziku roaccutanem, ale ten lek stosuje sie tylko w naprawde ciezkich lub przewleklych przypadkach, prawde mowiac jest to jedyny skuteczny lek

Gość Zmarnowana
a co to jest to: roaccutanem?? czy to mozna kupic w aptece? czy to jest drogie? czy to masc, krem , płyn?prtosze o odpowiedź. Ja chociaz jestem jeszcze młoda toz tradzikiem walcze juz dłyuuugo i chcialabym to wypróbowac, tylko chce sie cos wiecej o tym dowiedziec. prosze o pomoc.

Gość Zmarnowana
hej! jest tu kto?

Gość ciekawaa
ta podobna maść nazyawa się skinoren, jest jednak dużo droższa, kosztuje ok. 40 zł

Gość liliiiiiiii
Ja polecam tetralycal- to antybiotyk w kapsulkach, kuracja trwa ok. 10 tyg, nie mozna w tym czasie sie opalac ani korzystac z solarium, do tego stosowalam acne derm i pomoglo:)czasem mi cos jeszcze wyskoczy, ale to nic w porównaniu z tym co bylo....teraz tylko Slady zostały, ale mam nadzieje ze z czasem i one zejdą.I Wciąż stosuję acne derm.Idz do dermatologa i poproś o te tabletki, Warto:)Powodzenia!

Gość ciekawaa
a ile kosztuje kuracja tym antybiotykiem??

Gość jkhefkwt
Skóra nie "uzależnia" się od Acne dermu... Rzeczywiście Skinoren posiada ten sam środek aktywny, jednak co Ci da zmiana Acne Dermu na Skinoren jeśli to ten sam składnik aktywny? Mało maślane. Używaj spokojnie A-D jeśli dobrze sprawdza się w Twoim przypadku :)

Gość jkhefkwt
To nie antybiotyk, tylko kwas azelainowy, czy jakos tak :P kuracja trwa minimum 4 tygodnie, ale po tym czasie nie spodziewajcie sie super efektów. Trzeba brać kilka miesiecy, a ustala sie to indywidualnie.