Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek74

DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Gość te drugie tu piszące to
Panie Boże dziękuję Ci że moje dziecko w swoim życiu nie trafiło na druga 2> Mój były jednak był facetem z klasą i to mnie pociesza.

Gość kostka_lodu
ale ty...........druga2........jesteś pustą kobietą.....tylko wrzeszczysz,czyżbyś czuła sie zagrożona????jestem pewna,że tak! Zero inteligencji.....szkoda słów.....Kup sobie mocherowy beret!!!

Gość meggi II
Nie jestem żadna prowokacją po prostu twardo chodzę po ziemi i jak ktoś wam napisał tutaj prawde to boli. Bo to wy wysyłacie swoje dzieci do naszych domów a nie odwrotnie. My mamy was bardzo często w 4-ch literach , jak juz pisałam moje dziecko nie musi sziegować ile co kosztuje bo ma co chce. I wogóle jak ma mieć taką siostrę to lepiej żeby jaj nie znał. Ja nie dzwonię i nie żebram o pieniądze . Wstyd by mi było molestowac mojego byłego o jakies tam grosze. Wogole tutaj to jakiś saba zflustrowanych 1-sz żon lepiej pomyślcie o sobie może kosmetyczka albo fryzjer zamiast myśleć jak dokuczyć ex. Ja uważam siebie za rozsądnego człowieka ale na pewno nie będziemy pakować kasy w dziecko które nas nie lubi. Jak tu ktoś dobrze napisał pieniądze w naszych związkach saWSPÓŁNE. Także chcąc coś od niego chcecie także cos od NAS.

:D:D:D i kto siępieni hahahhahahah :D:D:D ale mam z was zabawę i z tych waszych domysłów życzeń zagrożeń, przecież wy mnie kompletnie nie znacie...trochę realiów i odskoczni od wyobraxni internetowych...luuzzzikk bo zwariujecie:D:D:D chyba z braku chłopa w domu :D:D:D:D buahahahhaha można tylko was wyśmiac i już ...i sio sio na swije toiki o SAMOTNYCH MATKACH

zacytujęmeggi bo pisze boleśnie ale prawdęi to was boli: Bo to wy wysyłacie swoje dzieci do naszych domów a nie odwrotnie. My mamy was bardzo często w 4-ch literach , jak juz pisałam moje dziecko nie musi sziegować ile co kosztuje bo ma co chce. I wogóle jak ma mieć taką siostrę to lepiej żeby jaj nie znał. Ja nie dzwonię i nie żebram o pieniądze . Wstyd by mi było molestowac mojego byłego o jakies tam grosze. !!!!!

Gość meggi II
Do 2-giej Nie ma co sie przejmowac mozna sietylko smiach az brzuch boli.Bo to ich ex meżowie z NAMI decydują o kontaktach , prezentach itp a nie z nimi i to je BOLI. Zycza nam jak najgorzej bo same nie moga sobie z soba poradzić. Ja jestem bardzo szczęśliwa i jak widze ty też.A one juz sobie same los zgotowały same wychowują dzieci i to one proszę Nas o kontakty , forse itp. A nie my JEJ.i to boli , że ich ex bardziej się z nami liczy niż z NIMI . Bo one jak stare kapcie trzeba odstawić do lamusa.Z tego co widać my jesteśmy szczęśliwe a one nie. A wasze grozby radze wsadzić do lamusa i zając się sobą. Nie chcę byc nie grzeczna ale może RUDA zafunduje sobie jakieś centrum odnowy ciała i ducha. najlepszego 2-a.

Ani ja swojego dziecka nie wysyłam do domu byłego ani nie proszę o alimenty.Córka jest zapraszana spontanicznie a alimenty?Nigdy nie było z tym problemów. Mój były płaci je na czas - nie wiem czy podać kwotę bo niektóre drugie się zapienią :D Nie jestem samotna - mam partnera tyle tylko, że za mąz nie chcę wychodzić. Bo nie! Dzieci jest "mnóstwo" - moje i mojego byłego męza, drugie z pierwszego związku i mojego partnera. I żyją ze sobą w zgodzie! Nikt z nas nie KOCHA dzieci naszych partnerów, kochamy własne. Tamte dzieciaki są LUBIANE i TOLEROWANE. Bo są naszą przeszłością! Aaaa druga żona mojego byłego jest w ciązy! Rodzi w styczniu! Córa ma nadzieję na siostrzyczkę!

drugiej miało być :D i mojego partnera

od czasu do czasu podczytuję, i jestem coraz bardziej zażenowana. To ja napisałam, że pieniądze małżonków są wspólne - prawnie, od momentu znalezienia się na koncie. Ktoś się kiedyś dopytywał czy utrzymuję byłą kochankę męża i rzeczywiście - utrzymujemy ją wspólnie. Rozumiesz druga2, co to jest współodpowiedzialność? Czy w ogóle rozumiecie słowo \"odpowiedzialność\"? Rozumiecie co to są konsekwecje podejmowanych decyzji, działań? Nie tylko w sensie materialnym.

Gość do meggi i druga2
a po czym ty to widzisz?? bo ja widzę tylko jedno że jesteś i ty meggi II i ty gruga2 bezmóżdże .jak taka jesteś szczęśliwa to biegnij dopieszczać męża i zajmij sie w koncu swoim dzieciakiem bo moje dziecko spędza może mniej czasu z ojcem ale na pewno pełniej ten czas wykorzystują. A ty siedzisz kwoko jedna przed kompem dzień i noc niemal i wypisujesz tutaj bzdury. i wróć do szkoły jedna z druga bo wstyd czytać te błedy ortograficzne.nie spotkałam jeszcze w życiu bardziej ograniczonych kobiet. czytam i zastanawiam sie czy możliwe jest aby ktoś był taki podly, chamski i pusty. kim byli wasi rodzice że wyrosłyście na takie kretynki .

Gość Kobieta-po-przejsciach
to prawda Druga2 i Megii II znamy was na tyle na ile sie nam przedstawiacie, a przedstawiacie sie w bardzo fatalnym swietle, Mowisz Druga ze nie zadbalysmy, facet jest podobnie jak kobieta istota rozumna i nie da sie go do niczego przymusic. Moze dostawac od zony wszystko czego chce - zony kochanki, matki sprzataczki, i czego tam jeszcze i i tak stwierdzi ze to mu nie wystarcza (chce chyba gwiadkki z nieba) i idzie do kochjanki , ktora zdarza sie zostaje jego zona. Ale jak sie okaze ze i ona nie da mu tej "gwiazdki znieba" znajdzie nastepna. I nie mow ze ex nie zadbaly o to by miec pelna rodzine. Uwazasz ze "przywiazanie faceta do kaloryfera" da nam poczucie pelnej rodziny?

Gość meggi II
Nie rozumiem czemu mamy się zapienic - to nie nasza sprawa i nie nasza forsa. Jak twój mąż chce płacić to jego sprawa , zawsze przecież można wystąpić o zmniejszenie alimentów. Moj mąż ma bardzo dobrą kwote i tyle.

meggi II - funduję sobie , bo mnie na to stać !!!! natomiast ty możesz sobie zafundowac tylko przeszczep mózgu . bo ten który masz nie spełnia swojej roli. Zatem, meguniu, nie funduj sobie odnowy ciała bo i tak ta złość którą nosisz w sobie zniweczy wszystkie nawet najdroższe zabiegi . Piękno to nie twarsz i ciało - ono przemija. Piękno to piękna dusza. Wiesz o czym mówię ? Łapiesz ?

Mój były płaci wysokie alimenty jak na naszą polską rzeczywistość. I nigdy jego żona tego nie kwestionowała. Wiedziała, że ma córkę, że ma takie a nie inne zarobki i MA OBOWIĄZEK utrzymać włsne dziecko. A na urodziny tej wymarzonej siostrzyczki moja córa już dzisiaj odkłada. A dlaczego? Bo druga żona jej tatusia ją akceptuje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość meggi II
chciała byś wiedzieć kim są moji rodzice ale byś się zdziwiła czyją jestem córeczką. Ale to tajemnica. I nie martw sie o moje dziecko ma szczęsliwy dom i nie musi czekac na łaskę tatusia. I może jak piszesz w.g ciebie jestem pusta ale to tylko twoje zdanie , a chyba taka pusta nie jestem jak potrafiła bym sobie sama poradzić bez męża i nie musiała bym się płaszczyć o jakieś tam ochłapy alimentacyjne. Zyczę powodzenia.A taraz sobie myśl.

proponuję drugie olać te pierwsze. Tak olać. Dyskusja napewno nie będzie konstruktywna. Z różnych powodów. Olać to bo to żenada. I po co sięwyzywać ,życie i tak pisze scenariusze a nie net.

Gość meggi II
Znam te teksty , jak ktos jest brzydki to liczy się dusza. Szkoda dla was ze faceci oglądają się za fajnymi d... , a nie za duszami . I wyobraz sobie ze mnie tez na wszysko stac.

Meggi II A alimenty to na dziecko to według ciebie ochłapy? To jest obowiązek ojca względem jego dziecka.

ani mi sie śni myśleć o tobie meggi II . Czyja jesteś córką to wyłazi z twoich postów. Ludzi, którzy nie potrafili cie wychowac. I nieważne czy ojciec był premierm czy robotnikiem. Wazne, ze nie przekazał ci żadnych wartości którymi człowiek powinien się kierowac. Taki człowiek, który chce aby nazywano go CZŁOWIEKIEM. I choćbyś miała wszystkie pieniadze świata to kupić możesz wszystko oprócz szacunku, miłości, wdzięczności czyli ludzkich uczuć .

Matko, nie wierzę w to!!!!!!!!!!!! Stworzyłyście rodzinę z człowiekim, któremu odmawiacie prawa do bycia ojcem? Przecież on ma dziecko/dzieci. I to zanim wy się pojawiłyście.

Przeraża mnie to!! Autentycznie. Dziękuję Bogu, że mój były miał na tyle rozsądku, że związał się z NORMALNĄ kobietą!

Gość meggi II
może i obowiązek ale przecież tatusiowie są tacy zli i my też a wy macie honor ten pieniądze do tych złych przyjmować. Ja bym ich olala ale wy nie bo kasa . A limenty takie jakie są przyznawane to w/g mnie ochłap , ja by sie po niego wogole nie pochyliła. Ale to moje zdanie.

To ty się martw o swoje dziecko. Jeśłi przekażesz mu te wartości jakimi sama się kierujesz to ... martw się.... o swoja starość , która być może upłynie ci w luksusach ale z brakiem tego co się liczy - miłości.

Meggi trochę chyba przesadzasz. Alimenty się należą i nikt nie powinien tego kwestionować. Powinny być dawane \"z obowiązku\" a nie \"z łaski\". Ojciec nie powinien mieć świadomości że jest cudownym menem i robi coś super, dając ten \"ochłap\" a była żona nie powinna być zmuszona do żebrania tylko dostać co jej się należy. Natomiast inną sprawą są różne wydatki pozaalimentowe, przeciw którym ja często się buntuję i co mnie wkurza

Wiesz Meggi II a u mnie to te alimenty wynoszą ponad 1000 zł. Nie chciałam o tym pisać bo w sumie po co? Ale takie prostaczki jak ty aż korcą aby im dowalić. I mój były nie spóźnia się z płatnością. I mało tego - utrzymuje swoją drugą żoną ( nie pracującą i utrzyma ich potomka) i ja też zarabiam. I co???? Do wora ze mną????

Gość do megii II
nie dziwię sie ze twój mąż za dupami się rozgląda bo ty masz chyba tylko dupę i nic po za tym nie dziwi mine jego zainteresowanie

Gość meggi II
mój mąz sie za dupami nie ogłąda nawet do niego zadzwoniłam i poczytałam mu wasze posty , mam wam powiedzieć że ma najładniejszą dupe ha , ha ... I wcale nie jestem głupia tylko po prostu powiedziałam wam prawdę a prawda boli. Ktoś kto ma inne zdanie jest zly , tylko jak daje to dobry.

Uff..a mój partner nie jest ze mną ze względu na najładniejszą dupę. I myślę, że mój były ze swoją też nie. Jest jeszcze w życiu coś innego czego ty Megi II i twój mąż nie doświadczycie. Beznadziejna jesteś - dla mnie, dla mojego byłego i dla mojego partnera. Jednak my chcemy czegoś więcej od życia. ALe ty i tak nie zrozumiesz. Bo dla ciebie i dla twojego męża kształt dupy się liczy????? Jeszcze jedna modlitwa dziękczynna???? :D :D

Gość popiram poprzedniczkę
dzięki ex że znalazłeś i pokochałeś dobrą kobietę którą nasza córka bez zastrzeżeń akceptuje. mało tego razem z nią konsultuję sie właśnie dziś w sprawie prezentów dla Miśki aby sie nie powielały hmmmmmmm może w podzięce za to że ona jest taka normalna zaproponuję jej kawę po zakupach i plotki , tak zrobię i pośmiejemy sie z was drugie na tym topiku jestem ciekawa co ona na to powie co tu te durne baby wypisują