Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek74

DRUGIE ZONY I MATKI,JAK SOBIE RADZICIE?

Polecane posty

Gość zsjcbakuef
prawo jest prawem ojciec musi łożyć na swoje dzieci złóżcie protest do ministra sprawiedliwość i proście o zmianę prawa bo według was drugich jest ono złe

Gość enolka
O czym wy piszecie? Prosze podac mi JEDEN powód dla którego ojciec dziecka nie powinien płacić alimentów po rozwodzie. Tylko jeden i przyznam Wam rację. Jakie łapanki na ciążę? Myslicie że taka kobieta specjalnie zachodzi w ciążę myśląc już o przyszłych alimentach?? Musiałaby byc kompletnie głupia. wychowanie i utrzymanie dziecka to nie zabawa!

Gość nie musza ale chcą
Minister już się tym zajął i samotnym matkom zmniejszył alimenty :D:D:D I promuje pełną rodzine :P:P:P A nie patologie w postaci ex i jej bachorów :P:P:P

Gość babeta
Rany boskie!!!!!

Gość enolka
a jeśli chodzi o płacenie na spółkę. To co z kobietami które pracuja i zarabiają same na siebie i jeszcze na swoje dziecko. I nie patrzą czy sąd w równym stopniu obciązył oboje rodziców tylko często a w zasadzie zawsze dają więcej niż zasądzone. Przewaznie dziecko po rozwodzie zostaje z matką i jemu matka nie wylicza co miesią kwoty alimentów. a jak ją przekroczy to nie mówi " dziecko dzisiaj już nie jesz bo kasa się skończyła"!!

Gość do nie musza ale chcą
ty to dopiero patologia min. spraw. ciebie tez nie będzie promował

Gość kobiety czy babony
beza względu na to czy to się drugim żonom podoba czy nie obowiązkiem ojca jest łożenie na własne dziecko. Czy to dziecko z wpadki czy starannie zaplanowane przez małżonków ono się na swiat nie prosiło. Obowiązkiem rodziców jest zadbać o nie. Obydwojga rodziców. I tak rodzic przy którym dziecko zostaje ma nieporównywalnie więcej obowiązków od tego co płaci alimenty i widuje się znim w weekend przez kilka godzin. Więc nie krzyczcie , że ojciec jest taki biedny bo ... tu drugie dziecko i nowa rodzina a tam ... mammusia, która za wszelką cenę musi zadbać o to aby dziecku nic nie brakowało. A ... lilia_wodna to niech WYKAJTSRUJE swjego faceta ( cokolwiek to słowo oznacza :D:D:D)

Gość macie rację drugie żony
ex i ich bachory do odstrzału w dniu rozwodu. Radzę złożyć petycję do ministerstwa, jeśli mąż i tatuś rozwodzi się dla kochanki, zostawia swoją zonę i dziecko to oni z dniem orzeczenia rozwodu powinni iść na odstrzał. Tylko każdy kij ma dwa końce, wy też możecie być tak potraktowane gdy wżyciu waszych partnerów czy meżów pojawi się ta trzecia, równie perfidna, zła, wyrachowana jak wy teraz. I wy też pojdziecie na odstrzał bo staniecie się niewygodne, a wasze dzieci będą nogą u kuli dla tatusia i jegi nowej miłości. Powodzenia w forsowaniu swoich racji paniom wszechwiedzącym i przeświadczonym o sluszności swoich poglądów.

Gość Pani J
my sie chyba nie rozumiemy!!! ja nic nie mam do pieniazkow meza czy chlopaka mam swoje! i zawsze tak bedzie:) i z tego wzgledu zwisa mi na co on wydaje swoja kase:) ale nie pozwole by kosztem jajka ktos sie wzbogacał, do roboty!!! nie lubie kobiet, ktore dorabiaja sie kosztem dzieci. Ona tez ma placicic, a juz lepiej czesc pieniazkow dac na biedne dzieci w domu dziecka a nie na pazerna dziwke!!!! bo oto tu chodzi. spadku i innych nie chce, niech sie bija z ex i jej dzicmi:) ja nie chce, chodiz mi o idee i oto, ze facet to nie bankomat, a matki cwane maja zawsze dzieci z bogaczami, wiadomo wtedy robic nie musza bo alimenty jak manna im splywa, potem spadki itp i zyja jak w madrycie:) koniec drogie dziwki!!

Gość Pani J
no własnie i ja bede placici na pol z ojcem jak tak bedzie, a nie bede go szantazowac dzieckiem, ja ci dziecko urodizlam a ty nie jestes ze mna? i co placisz mi tylko 1000? dlaczego plac mi 8000 jestem tego warta zobacz:) glupie dziwki:P w koncu ojciec placi swoja dzialke alimentow, ale jak jets z dzieckiem to tez mu kupuje rozne rzeczy, nie wylicza tego z alimentow czyli placi wiecej niz alimtenty,

Gość straszne dno z ciebie
"A nie patologie w postaci ex i jej bachorów " Zamilcz bo przynosisz wstyd tym normalnym drugim żonom. To są dzieci a nie bachory. I nie JEJ a ICH dzieci. Odważysz się przy mężu powiedzieć że jego dzieci z pierwszego małżeństwa to BACHORY?

Gość Tak bo to prawda
najszczersza prawda :P:P bachory i już !!!!!!!!!!! Chyba pomyliłaś pojęcia i chodziło ci o bekarty, ale ja tego nie powiedziałam :P

Gość akjhgfff
droga pani j nie obchodzą cię ich pieniązki to czego sie rzucasz a co ty myślisz, ze te matki żyja tylko z tych 300 zł alimentów tyle to nawet na przedszkole nie starczy a dziecko misi i jeść i ubrać się i książki do szkoły kupić i wakacje opłacić i mieszkanie i prąd i gaz i telefon i lekarstwa i zabawki i wiele wiele innych rzeczy jak myślisz kto za to płaci? bo na pewno nie ci biedni tatusiowie

Gość Tak bo to prawda
jak mamusi brakuje to niech się pusci i dupsiem zarobi , żadna praca nie hańbi :P

Gość Pani J
droga pani j nie obchodzą cię ich pieniązki to czego sie rzucasz odp bo dziwka nie bedzie doic mojego meza, jak juz to, co na nia ma wydac, da na biedne dzieci z domow dziecka:) a co ty myślisz, ze te matki żyja tylko z tych 300 zł alimentów tyle to nawet na przedszkole nie starczy nie jak facet bogaty doja po 1000 i wiecej, sa cwane:) odp a przedszkole 170 zl kosztuje, moze 200 zł a dziecko misi i jeść i ubrać się i książki do szkoły kupić i wakacje opłacić i mieszkanie i prąd i gaz i telefon i lekarstwa i zabawki i wiele wiele innych rzeczy jak myślisz kto za to płaci? bo na pewno nie ci biedni tatusiowie odp gdyby byli biedni zadna z nich dziecka by z nimi nie miała:) dziecko co miesiac nie choruje, ksiazki sie mu nie kupuje itp poza tym latwo wyliczyc ile idzie na miesiac na dziecko np 2000 na male 3 latka ok zatem mamuska pol i tatus i jets ok. 1000 matka 1000 tatus matka w pracy zatem zarabia, nadal czatuje na bogatych, zatem kase ma:P nie ma zarabiania na tylku albo za pomoca dziecka:)

Gość Co za głupie krówsko
z tej " tak, bo to prawda" Ręce opadają:-( Idź się sama puścić, może ładna chociaż jesteś to jakiś chętny skorzysta. Tylko się nie odzwywaj do niego, bo jak takie pustoglowie usłyszy to się nie puścisz, tylko on puści...pawia.

Gość aksuhyer
to nie zarabiaj na tyłku dziecka i niech cie nie obchodzi ile ojciec daje na dziecko

Gość druga żona_normalna kobieta
Wstyd mi za niektore drugie żony tu piszące. Normalnie aż mi się gorąco zrobiło. Kobiety, z kim wy się związałyście? Z mężczyznami, którzy olali własne dzieci (przy waszej pomocy jak rozumiem). Myslałam że to normalny topik, zajrzałam i aż mi się niedobrze robi. Mój mąz płaci alimenty na syna. Mamy też swoje dziecko. Mąz traktuje ich równo. Jasne, że ja kocham swoje a nie jego. Ale to raczej normalne. Ale nie gram uczuciami męza, nie zabraniam kontaktów ani łożenia na tamto dziecko. Wiedziałam, że mój wybranek ma zobowiązania. Jestem pełna podziwu, że kocha swoje dzieci. Kocha też mnie. Z kim wy się związałyście? Z żulami jakimiś?Z mężczyznami pozbawionymi uczuć?

Gość Pani J
obchodiz mnie, bo tym samym jak ona nic nie daje, zatem doi od niego. A takiej dziwce na to nie pozowle, nie zalsuzyla na to. dziecko tak, ona nie. A calosc pieniazkow nie daje na dziecko. Poza tym ona tez to dziecko robila i to wbrew jego woli, takie cwane babsko z niej, zatem niech placi polowe. na tylku sie nie dorabia, mam nadzieje, ze sie nauczyla. i tak duzo skorzystala dzieki niemu, ma prace, kase wszystko dzieki znajomosicom jego. jest dziwka i tyle. koniec z dorabianiem sie.

Gość prawda jest taka że.......
...... z kazdej kurwy mozna zrobić zonę, ale nie zkażdej żony da się zrobić kurwę. I nie każda ex jest tak zaradna jak ty by dorobić dupą na dziecko bo tatuś całą kasę przeznacza na dziwke, która zna się na zarabianiu dupa.

Gość Tak bo to prawda
a tutaj jest problem wyglądacie jak kupa nieszczęścia :P ale to już wasz problem :P Ale amatorzy pasztetów też istnieją może będziesz miała to szczęście i ktos się tobą zaopiekuje za twoje usługi seksualne :P Tylko zgaś światło bo pieniążki przestraszysz :D:D:D:D

Gość enolka
Do Druga żona_normalna kobieta Gratuluję Ci kobieto!! Myślę że gdyby każda z tych pań tak się zachowywała jak Ty, ileż byłoby mniej kłótni. Dziecko to dziecko , nic nie jest winne. A to jak ułożą się stosunki rodziców po rozwodzie świadczy o klasie obojga. Ty taką klasę pokazałaś. Pozdrawiam

Gość Tak bo to prawda
czego nie można powiedzieć o enolce :P

Gość jak ci wstyd
to jest prawda bo tak myślimy i czujemy kazda druga ty też boli nas kazdy grosz wydany na bachora kazda minuta im poświęcona kazde zamienione z nimi słowo tak jest nie oszukuj się jestem jedną z was i juz nie mogę sie ukrywać , udawać, że mnie to nie boli bo boli was tez, tylko na forum tego nie piszecie bo chcecie być lepiej postrzegane ale prywatnie między naszymi rozmowami tak nie jest i ty o tym wiesz

Gość enolka
_tak bo to prawda_ Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem posty innych. Tej zdolności Ci akurat brakuje. Ja nikogo nie gnoję i jedyne czego chcę to reguralnych alimentów na wspólne dziecko!

Gość kobiety czy babony
pani J - jesteś tak dennie głupia , ze szkoda nawet pisać cokolwiek bo i tak to nic nie da. Głupia, prymitywna, zaślepiona złoscią, plujaca jadem i nienawiścią. Uważaj ... nie ugryż się w język bo własny jad cię zabije, załosna kreaturo pomiocie diabła.

Gość Pani J
...... z kazdej kurwy mozna zrobić zonę, ale nie zkażdej żony da się zrobić kurwę. nie trzeba robic sama nia jest. Wyjsc za maz dla oparcia, be zmilosci to dzwkarstwo na calego, ale taka cihodajka! tak sie nauczyla, ze facet jets od placenia, zalatwiania wszytskiego, ze nic tylko tylkiem umie pracowac. I nie każda ex jest tak zaradna jak ty by dorobić dupą na dziecko bo tatuś całą kasę przeznacza na dziwke, która zna się na zarabianiu dupa. oj zdziwiłbys sie, kazda ex ma tyle zaradnosci, ze pracy nie umie znalezc ale zarabic tlkiem umie, stad ciagle jets w lokalach i czatuje i czyta gazety kto tam sie wybil:) i takie dziwki nie beda doily mojego meza:) ma sie spotykac z dzieckiem, placici na nie ale na spole z dziwka:) koniec z dojeniem i szantazem:)

Gość jasne dziecko zrobiła
wbrew niemu, zgwałciła go, na łańcuchu zaprowadzila do ślubu, potem przywiązała w domu do kaloryfera i kaza ła mu być przez kolejne lata mężem zacznij myśleć kobieto

Gość Pani J
nie brała tabletek;) a potem ten zarzut ja mu dziecko urodizłam ! no wlasnie a on co, zamiats juz z nia byc, dawac kase, tyle mu konto urosło, a on nic, nie chce jej, a ona sie tyle nastarała:) dziwka na 1002, jeden sie na niej poznal i ja kopnal, zobaczyl, ze ozenial sie dla kasy tylko tylek dawala, nawet do pracy nie poszla. on wszytsko oplacal, studia, wycieczki a to ciagle nadasana. teraz lata za innymi, bo znow nie daje sobie rady, znow tylkiem zalatwia sobie prace:)

Gość kobiety czy babony
nie wzywajcie tej parszywej dziwki do myślenia bo jej mózg zeżarł syfilis w połączeniu z mega nienwiścią. :D:D:D