Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kocham3lcie

Wydam chyba zaraz £21 na skiny do gierki, kto mnie powstrzyma??

Polecane posty

Pewnie bym polubił, bo na tej mojej konsolce jest ekran amoled i kolory naprawdę zajeebiscie wyglądają 

Mogę sobie ściągnąć i obejrzec. A masz coś godnego polecenia?

Tylko o Death Note slyszalem. Kiedyś jak byłem mały to na jakimś kanale o grach puszczali anime wieczorami, niezły klimat 

Edytowano przez Kocham3lcie

Ten skin co mam dla ezreala, to taki gościu ktory strzela pociskami, to ludzie na necie pisali, że właśnie trochę jak anime wygląda

Zajeebiste wszystko na fioletowo w ogóle. Ja się jaram, gdy to widzę. A jak pod koniec gry 10 osób ze soba walczy na mapie i widzę te wszystkie kolory i efekty na ekranie to nieziemsko się czuje w ogóle ❤️

AA pojadę sobie pociagiem po te słuchawki pod Birming.ham, zadzwonię na telefon i się spytam czy mają i pojadę sobie odebrać, a potem pójdę odwiedzić kolegę xD 

Powiem Ci ze nie wiem, malolat mnóstwo tych anime obejrzał a dla mnie to są jakieś bajki rysunkowe. xD

2 godziny temu, Еlciаа napisał:

Nie do końca to rozumiem bo malolat robi to samo ale cóż, rzucił palenie to niech mu tam będzie. 😜

Widać że jest z innego pokolenia ja bym w życiu nie wydal grosza na cyfrowe smiecie w grze

1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał:

Widać że jest z innego pokolenia ja bym w życiu nie wydal grosza na cyfrowe smiecie w grze

On jest zoomer. 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się