Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna34

młodszy facet

Polecane posty

Gość A coooooooooooooooooo To
Jestem naprawde pod wrazeniem ,ale to n ie tylko ostnim czasem zapanowała tak moda faceci zawsze lubieli ,lubią ,żeby im matkować ,a takie starsze kobiety sa juz takie mamusie cieple ,serdeczne . Tez jestem po takim zwiazku z 10 lat młodszym facetem.To jest kanał .Wtedy miałam 32 on 22 Ja piekna wysportowana od 7 lat cwicze fitness oplanona męzatka .On studenciak gołodupiec BRZYDAL!!!!!!!!niski ,rudawy ,grubawy. Dużo by pisac romans dwa lata ,ciezka trauma Pożnie leczyłam sie z tego dwa prawie tetapia i te inne bzdury. I wiecie zrobil ze mnei dokładnie to co tu wyzej w cutatach z Innego forum jest napisane .Tania dziwke ,kochanke na która nie trzeba wydac pieniedzy PRZECIeZ STUDIUJE .Doprowadził do całkowitego rozbicia mojej rodziny w teym chorym toksycznym układzie cierpieli wszyscy. Dobrze ,ze w pore sie opamietałam to był ostni moment Już prawie była ustalona data naszego slubu!!!! Pomyslałam wtedy jak bardzo Cie nienawidze za to wszytko co mi zrobił jaka byłam slaba i uległa. Wygoniłam go na zbity pysk!!!!! Dzis jestem szczesliwa matka ,zona z 40 staka na karku dalej ogladaja sie tacy duzo młodsi i to wystarczy. A tak apropo ja sama nie chciałbym sie budzic obok 30 letniego łysego faceta mimo mojej 40 stki . Pozdrwaiam i dziewczyny młody facet tylko do łozka i to taki do 24 lat !!!jego testosteron dla naszych ciał jest zabójczy:)Ma sie mniej zmarszczek albo wcale :)

Gość Judy_tka
starsze kobiety biorą co popadnie, wiedzą, ze nie mają takie wziecia jak te inne. Pryzkładem jestes Ty:) Ja znałam na studiach pare, on mlodszy. Ale... moja babcia miała meza o 7 lat mlodszego. Ona miała 27 i 2 dzieci, maz zginal na wojnie.On 21. Umarl jak mial 71 nic nie bylo widac ani mentalnie, ani na zewnatrz. trzeba kochac jak sie kocha to wiek sie nie liczy:) Moja babcia nie lubila i nie lubinianczyc dzieci ani facetow, do dzis mowi: byl rozkaz i musial wykonac. uwaza ze facet to facet, a mama to mama. A ma w sobie tyle czulosci, kobiecosci. Ma fotografie jak z dziadkiem byli w sadzie na plazy. To jets milosc:) razem:)

Gość Judy_tka
To do acotoooo bylo I dalej pisze: jestes zadufana w sobie: piekna i wysportowana, tak mowia o sobie Ci co maja kompleksy. I maja zal w sobie. Jestes rozgoryczona zyciem tak naprawde. Ten usmiech to jak proteza, caly czas grasz.

Gość starszaaaaaaaaaaaaaaaa
do "a co tooooo.." dziękuję Ci:* ja się już popłakałam, załamałam itd... po przeczytaniu tego wszystkiego, zresztą rycze od 2 miesięcy ;( mam 34 byłam w związku z 21 latkiem przez 1,5 roku i nagle.........koniec nie moge się otrząsnąć, wszystko było piekne, bajkowe, ładne aż....związał się z 23 latką i ja.......wciąż płaczę;( może i ja kiedyś napisze tak jak Ty, że dobrze itd... ale naraie porażka ;(........... podzrawiam i zazdroszczę:*

do "a cooo tooooooooooo........" nie przejmuj się jakąś Judytką zazdrości nam:D że jesteśmy wciąz młode i wysportowane, tylko facet okazał się idiotą :/

Judy...................Ty chyba nic nie zrozumials co ja napisałam starsze kobiety biora wszytko a ja niby jestem przykladem??? ]Ja nie bralam wszytkiego Ja pokochałam człowieka złego pozbawionego skrupulow egoiste. Ale, tak sie zyc nie dało i dzieki bogo znalazłam w sobie sile ,żeby to zerwac odciac sie od tego wszytkiego , a ten wpis zrobiłam dla kobiet madrych dojrzłąych ,ktore sie pogubily A i wiesz TY TEZ KIEDYS BEDZISZ STARA BABA!!!!!! A to co Twój dziadek ,bacia wiesz to takie nie namacale ,metaforyczne. Na marginesie mój ojciec tez jest młodszy od mamy ,która była wdowa miała 2 synów jest młodszy o 5 lat Nie był nigdy dobrym ojczymem ,ojcem i mezem i wiesz co robił tak jak wiekszość ROBIŁ SOBIE JAJA Z CZYJEGOS ŻYCIA A na starosc dostał cały wor gówna to takie zdosc uczynienie od losu.

Judyna daj spokoj nie sprowakujesz mnie ,a pamietaj jestes tez kobieta skad w tobie tyle złosci?

W życiu tak bywa ,ale pomysl a gdyby to zrobił po 5 -7 latach a Ty sama z dzieciakiem?21 lat to dzieciak nie facet mozna sie pomylic wyglad czasami "nawet mądra gadka":),ale gówniarz miotajacy sie w życiu . Otrzasnij sie sprobuj czyms wypełnic te puste jaka po sonie zostawił ,a znajdziesz odpowiedniego człowieka .Kurcze ja w to wierze CO WKŁADASZ TO WYCIAGASZ. Buziaczki a dobry był chociaz z w łozku ?Bo ten mój po 3 razie wysiadał:) Judyta nie mam kopleksów MAM KASE !!!!a ona mnie wyleczyłe z e wszysykiego

Gość Judy_tka
i kto tu mowi o złosci? Ty w sobie masz zal, nienaiwsc, jak mala dziewczynka. Ja mowie jak jest, jak widac prawda boli:) Bede stara wiem, ale jak patrze na moja babcie tonie boje sie starosci, ma tyle ciepla ipiekna w sobie, w oczach radosc:) Ja pisze zycie babci relane a Ty ze nienamacalne? Ale Ty niedojrzała jestes. Pamietaj ze zawsze sa mile i niemile chwile czego bedzie wiecej zalezy od ludzi. I tak jedni beda miec same dobre lub wiekszosc a inni tylko złe. I zauwaz ze jak nam wesolo pamietamy te dobre chwile jaksmutno te złe i wtedy wszystko jets na czarno. Biedny ten facet na ktorego stanelas drodze. Nie dziwie sie, ze jest powiedzenie stara a glupia. On egoista? A bo nie byl taki jak chcialas albo nie chciał byc z Toba. Tak kobiety mowia, jak ktos ichnie kochał egoista dzieciuch cwaniak, tylko do lozka chciał itd. dziecinne 40latki, stare placzliwe baby:)

wciąż do " a co tooooooo...." mój czasem nie mógł nawet drugi raz:( tłumaczył zmęczeniem (trenuje jujutsu) wciąz mi mówił, ze ze mną jest coś nie tak:/ że jestem jakaś niewyżyta:D:D:D ale poza tym było cudownie, pięknie tak, ze wciąż niestety tęsknię ;( jak się wyleczyć skoro nikt inny mnie nie interesuje:( napisz czy ten Twój za Tobą zatęsknił, chciał wrócić itp. wiesz, ja czekam na niego niestety narazie nie chcę niczego innego :(

A ty judytka ile masz lat ????:)Nic jeszcze nie przeżyłas nic nie wiesz nawet nei masz chłopaka ,bo siedzisz na kafe po nocach i jutro bedziesz miec oczka podkrazone:)i ziemista cere wiec znowu Twoje szanse na chłopaka zmaleja albo beda równe zeruuuuuuuuuuuuu Predko do łozka i snic o ksieciu z bajki na białym koniu tylko pamietaj jak bedziesz miała 40latTO SZYBKO W GÓRY BO WIESZ CO SIE DZIEJE Z KOBITAMI PO $) STCE sa płaczliwe tak>>>

Gość Misiek 187
Cytat z innego Forum , Realnie oceniający życie i bezstronny - ta sama chamowa wypowiedzi i to samo prostacko-mizoginiczne (sprawdz w slowniku) podejscie... nie dla wszystkich facetow kobiety to obiekty wylacznie do bzykania i pokazywania. Tacy generalnie nie nadaja sie do niczego innego - i dostaja takie kobiety, na jakie zasluguja => najczesciej solariowe "galerianki", bo bez wzgledu na wiek i tak chodzi im tylko o spuszczenie z kija. tutaj rozmawiamy o innej jakosci, ktorej nie zwyczajnie rozumiesz.

Gość Misiek 187
mialo byc: zwyczajnie nie rozumiesz. ;)

Gość Misiek 187
ja nie mowie o seksie, stary. Sa inne rzeczy w zyciu - inaczej w koncu czlowiek odlicza ilosc dni bez seksu :D seksu i tych innych rzeczy ;P Nic nie kumasz ;)

Gość Judy_tka
Mam 10 lat mniej niz moj Rycerz:) Konika nie widziałam;) Ale ma włoski białe tzn sierp go dorwał:) Odrosna:) Oczeta ma jak lazur nieb, serce ma i usta aby wskazywac pocałunkami droge do moich zmarszczek:) siedze, bo lubie zytac, ale nie lsowa, nie kafe.. dusze ludzkie:) Serca:) Ty piszesz a ja wiem co Cie dreczy:) Przezyłam niejdno, mam wieksze doswiadczenie zyciowe niz niejdna wiekowa osoba:) akobiety to doswiadczenie przeliczaja na ilosc panow. A czasemczlowiek tak wrasta w zycie innych, ich problemy, cierpienia wyrywaj sie na ans i czujemy sie jakby ich doswiadczenia byly naszmi. Wspolcierpimy. chyba kazdy ma swoja Gogote:) Nie spie,bo moj Rycerzmysli mnie inie cchemi sie spac;) jedzie do mniena koniku:) Niedlugo dzien chlopaka:) 1listopad:) spacerki:) Mnie niewiele do szczescia trzeba:) Dopracy chodze utapetowana;) podkoweknie widac,bladosic tez nie, dzumy tez nie:) Osttanio ksiegowa wypytywał sie czy jestem zajeta czy pindzlujesie doprezesow/a:) Ach te baby tylko ploty im w glowie:) i m very busy for one super man:) My chevalier:) szczena im opadła:) Boon daleko niby;) a ja jestemtu i czekam sobie:) cmok:)

Gość Judy_tka
On zna swiat ludzi, serc i za to kochany jest:) jest madry i taki cieply,czuly:) Niejedna takiego szuka, ale ten jets moj:)

Gość Misiek 187
Nocna 34: jesli faktycznie Twoj maz zostawil Cie z trojka dzieci, to musialas niezle dostac w kosc. Sprawiasz wrazenie silnej, rozsadnej kobiety, ktora znalazla wreszcie szczescie. Naprawde, wstyd mi czytac takie prymitywne, pseudonaukowe komentarze ze strony innego faceta - przepraszam za niego. trzymaj sie :)

Gość Judy_tka
Sprostowanie - on zostawia ja, nie dzieci. Niehc matki przestana przelewac zal na dzci imowic zobacz jaka krzywda. Ja jestem za trwałoscia zwiazku, malzenstwem, ale trzeba umiecnazwyac rzeczy po imieniu nawet tu.

Gość do judytki
kobieto, czytam to, co piszesz i włos jeży mi się na głowie. nie znam cię ale mam pewność, że twoja umiejętność wysławiania się zatrzymała się na etapie przedszkola. nie mowię tu o blędach, chociaż i od nich się roi, ale o twoim sposobie pisania 'prawd życiowych' znanych tylko tobie. a te wyniosłaś prawdopodobnie z własnego domu. zastanawiające jest, jak dużo na tym topiku ludzi (a może to jedna i ta sama osoba?) mających tak ugruntowane poglądy na temat młodszych facetów i 'starych' czterdziestoletnich bab. jestem młodą, dwudziestosześcioletnią kobietą. mam chłopaka o dwa lata starszego od siebie. jedno jest pewne, nie lubię krytykować innych, za to, że być może spotkali na drodze swojego życia miłość. w każdym wieku ludzie mają prawo zakochać się, kochać i przeżywać najcudowniejsze chwile. czytając wypowiedzi innych z tego forum, mam wrażenie, że większość, to skrzywdzeni, upośledzeni ludzie, niezdolni do miłości, a nawet do tego, by to uczucie pojąć. najlepiej wszystjo i wszystjich zdeptać, nie pytając nikogo o zadanie. byle byście sami czuli odrobinę radości z dołowania innych.

Gość Judy_tka
Nie z domu tylko zycia. Tez uwazam, ze kazdy ma prawo kochac:) Wole pana 40 niz bekse 40 - kobiete:) a powanie mowiac tu kazda ma w sobie tyle zlosci, bo on jej nie kochał. Tyle zali, oskarzen. Winy w sobie nie widza tylko w Nim. A to tylko dlatego, ze nie kochał.bardzo dziecinne rozumowanie.

Gość do chciałem coś sprostować
Nie wszystko jest czarne lub białe.Też dostawałam zdjęcia mężczyzn z czata przedstawiających się jako przystojni,a okazali się kompletnymi pasztetami,więc nie zawsze tylko ta jedna strona ma problemy z samooceną.Znam mnóstwo par nawet z ponad 10letnią róznicą wieku i często są to dużo lepsze związki niz równolatków. Poza tym faceci w średnim wieku oglądający się za młodszymi to w większosci zakompleksiłe typy próbujące pieniędzmi udowodnić sobie własną atrkcyjność seksualną,a z kolei młodsi wybierający starsze to nie zawsze ofermy życiwe,a często młodzi wykształceni i dobrze finansowo ustawieni ludzie,których świat nie kończy sie na przeleceniu kolejnej babki.

Gość A ludzie wszędzie są tacy sami
...czyli różni. I nie ma znaczenia wiek, wygląd i inne takie bzdety. Wszędzie mozna trafić i na świnię i na porządnego człowieka. a do wszytkich, którzy na tym topiku wyżyli swoje frustracje : życie moze i zaczyna się od seksu, ale na pewno na nim nie kończy. Są jeszcze inne rzeczy istotne w związku.

Gość Misiek 187
dla mnie tacy goscie to szmaty - od tego zaczynam. Jesli ktos tak traktuje kobiete - oklamuje do seksu, a w gruncie rzeczy uwaza za szmate, to sam jest szmata, ktora znalazla fiuta na smietniku i wsadza gdzie popadnie. zgadzam sie: zycie zaczyna sie od seksu, ale na nim sie nie konczy - dokladnie! Jestes z Bialegostoku? przypominasz mi jednego kolesia, ktory makabrycznie sie skurwil po tym, jak go rzucila dziewczyna na pierwszym roku studiow. Dorobil sobie ideologie, ze wszystkie to szmaty i zeszmacil sie na maxa.

Gość Realnie oceniający życie
obciagam z polykiem :classic_cool:

Gość W tym wszystkim
Się pogubilam to w koncu jak twierdzicie ,że Autorka topiku to darmowy worek na sperme dla 26 latka? I tak wogóle to jak sie obudzi za 10 lat obok niej to zwieje bo obudził sie obok staruchy? Chłopie skad Ty wziełęs te cytaty ???Męzczyzni którzy Ciebie otaczaja to jacyc ZWYRODNIALCY pozbawieni uczuć Zwierzeta ach bestje zwierze czuje a bestja nie. Matko trójki dzieci KOCHAJ I POZWÓL SIEBIE KOCHAC .Jeżeli jest to meżczyzna ,która pomaga Ci finasowo wspiera psychicznie pozwól ,żeby obie i dzieciom zyło sie lepiej.

Gość Salwador i Gala
czytac!!!!!!

Gość Salwador i Gala
A en gosc od CYTATÓW I INNEGO FORUM JEST CHORYM CZŁOWIKIEK!!!!!I BARDZO ZŁYM

Gość Misiek 187
do "cytat z innego forum": sypiasz z kobieta, ktora gardzisz, ktorej nie szanujesz i ktorą uważasz za szmatę? kim w takim razie ty jestes? dla niektorych facetow kobieta musi byc zimna i wyniosla, zeby byla atrakcyjna - ale jakie jest zycie z zimna i wyniosla? jak sie do niej przytulic i jak kochac sie z nia, jesc sniadanie, robic zakupy, odbierac dzieci ze szkoly? ci goscie potem chodza po burdelach i szukaja prostytutek, bo z wyniosla zona nie da sie zyć, współżyc, to zakompleksieni frajerzy.