Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCHAHAHACHALWA

JACY SA FACECI PO PRZEJSCACH PO 30 ..?

Polecane posty

Gość CHCHAHAHACHALWA

Gość nocna34
mialam takiego , myślałam ze jak po przejsciach to rozumny :)))))))) okazało sie ze w momencie mojej 3 ciązy poszedł w diabły :) i znowu ma panienkę małodszą o 13 lat , chyba tez ją wziął na litośc , ale to juz nie moja sparawa jednak to nie reguła , mi został niesmak do takich i bronię się przed bliższymi związkami z takimi panami , zresztą teraz jestem z facetem i jest mi dobrze szukać nie muszę moje zdanie ;ZDECYDOWANIE "NIE" facetom po przejsciach cholerka rozpisałam sie a o jakie przejścia Ci chodzi ?:))

w takim razie, skoro ja też jestem po przejściach, to już do końca życia sama - bo \"facetom/kobietom po przejściach zdecydowane nie\"???? no dzięki

Gość allozaur
nocna34----- > hmmm dziwne bo jako kobieta po przejsciach sama powinnas widziec najlepiej ze czasem wrto dac szanse takiemu czlowiekowi . gdzies tu jest Twoj post o tym ze masz 3 dzieci i faceta frajera - tego wczesniejszego oczywiscie|:) . widze ze szybko zapomnialas jak to jest kiedy w zyciu jest fatalnie a faceci z gory skazuja Cie na ostracyzm chociazby ze wzgledu na 3 dzieci . Ktos dal szanse Tobie wiec nie skazuj z gory kogos a Ty powinnas byc ostatnia ktora rzuci w tego faceta po przejsciach kamieniem chciazby ze wzgledu na szczescie jakie Ci spotykalo po kilku chudych latach ... nie sadzisz ???

Gość nocna34
nie denerwuj się , wypowiadam sie we własnym imieniu i nikogo nie neguję , takie mam doświadczenia życiowe i tyle ja też jestem po przejściach :)

Gość allozaur
nocna 34-----> widzisz o to mi chodzilo ym facetem ... przewaznie ;) pozdrawiam

Gość nocna34
będac z kimś po przejściach , trzeba brać nie tylko uczucia pod uwagę ja nie zadałam sobie pytania czy poradzę sobie z przeszłością męża , jego ex i jego dzieckiem ( psychicznie ) , w sumie okazało sie ze całkiem nieźle mi to wyszło ale może dla tego ze jego ex miała juz swoją 2 rodzinę i nie "umilała nam " życia , ale to też trzeba brac pod uwagę , to trudne prawda ?

Gość allozaur
mialo byc w srdoku ze jetsem spokojnym facetem ale chyba mnie nerwy poniosly w czsei pisania tego i polowe "polknalem" ;))))) hehehehe

to tym bardziej się dziwię. Czyli, zgodnie z Twoim rozumowaniem, facet dobrze zrobił, że Cię zostawił, skoro jesteś \"po przejściach\", no bo takowym \"zdecydowane nie\". Na szczęście ja tak nie uważam, oboje z Misiem jesteśmy po przejściach i wiemy, co znaczy odrzucenie i brak akceptacji, sobie tego nie zrobimy. Mimo wszystko powodzenia zyczę, czyli chyba - zmiany poglądów.

Gość nocna34
Ewo , albo ja źlę pisze albo Ty źle czytasz :) facet po przejściach zostawił babę -nie po przejsciach :)

Gość bla-bla-blaaaaaaa

Ewa 33, kolejny raz jestem dokładnie tego samego zdania co ty:) są różni i nie należy uogólniać, tylko dziwi mnie takie pytanie pochodzące od 34-latki;)

nocna34 Może źle zrozumiałam, ale i tak i tak nie zgadzam się z Twoim stwierdzeniem, że ludzie po przejściach są już do niczego, a już na pewno nie nadają się do związków. O nie, co to to nie. anka-skakanka :)

Gość nocna34
nie musisz sie ze mną zgadzac :)) i ja wcale nie mówię ze racji nie masz powodzenia życzę Tobie i Twojemu partnerowi

Gość allozaur
kurcze nie zalamujcie mnie dziewczyny ja tez jestem "z odzysku" po kilku latach bycia razem . czy nie moge juz niczego od zycia wymagac ???;) tu gdzie mieszkam mowia w takich przypadkach "sznura i na góra " ;))) hehehe

Gość nocna34
:))))))))))))))))))))

jak czytam niektóre wypowiedzi nie mogę oprzec się wrażeniu że niektórzy swoim negatywnym myśleniem projektują późniejsze wydarzenia, samospełniająca się przepowiednia:)

Gość nocna34
tak myślisz? to poczytaj opinię o panach którzy związują sie z kobietą która ma dzieci :)

A ja związałam się z mężczyzną, który ma dwoje dzieci z małżeństwa, które trwało 15 lat, no i co na to powiesz, nocna34? Jesteśmy ze sobą dwa lata i jest dobrze. Z dziećmi zero problemu, z była żoną też. Nie trzeba od razu uprawiać takiegpo czarnowidztwa. Miłego dzionka życzę i więcej optymizmu, kobiety, więcej optymizmu :)

ja nie mam dzieci, on ma jedną córkę i jeśli mam być szczera: nie przeszkadza mi to:) lubie ją i ona lubi mnie, może dlatego, że nie matkuję jej. Z byłą żoną też nie ma problemu jak na razie, to bardzo życiowa osoba. Ale wszyscy stramy się żeby było dobrze i JEST TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość miałam wtedy 24 lata a on 38
po przejsciach, z dzieckiem małym.....na poczatku cidownie ale potem sie wydało ze szukał coraz młodszych lasek do łózka a nie myslał o stałym związku bał sie wiazac na stałe- miał juz uraz z przeszłosci jak go pytałam czy moglibysmy juz miec dzicko odp- a po co? ja juz mam poza tym- rozgoryczony, nie wierzacy w miłosci ponad wszytko

Gość nocna34
ło matko nic nie powiem , dobrze jest wam to cudownie , doszukujecie sie dziwnej filozofii w tym co napisałam a to tylko wycinek z mojego życia , tak trafiłam i o tym napisałam , a to że się boję to mój problem

:) Jest nam cudownie, zwłaszcza, że koniec pracy za pół godzinki. I jakaś jesień jakby ładna.....

Gość gość
dlaczego kobiety wolą tych po przejściach niż tych z czystą kartą? Bo prawiczek i nie ru/cha/ł?