Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia....

działanie kremu brązującego na pryszcze...

Polecane posty

Gość monia....

czy jeśli mam cere trądzikową to moge stosować krem brązujący?? nie bedzie wyskakiwać tego świnstwa więcej niz poprzednio ??

Gość monia....
naprawde nikt mi nie podpowie??

Gość ......K........
A UZYWALAS JUZ COS BO JA UZYWALAM KREMU Z TEJ LINI SOPOT I BYLO NIE ZA FAJNIE ... ZA TLUSTY JAK DLA MOJEJ CERY I NOWE SYFKI POJAWIALY SIE

Gość beda wyskakiwac
kremy brazujace maja skladniki zapychajace pory, co w efekcie konczy sie wysypem syfow

to nieprawda ja mam cere tlusta i uzywam sopotu brazujacego juz 2 tygodne i zadne syfki mi nie wyskakuja!

Gość Zneba
jak ktoś nie ma cery trądzikowej, tylko tłustą, to sobie może używać kremów brązujących, ale generalnie takie kremy w składzie mają to co zapycha pory i czym mocniej działają tym mocniej zapychają... ale z dwojga złego lepiej wybrać krem brązujący niz samoopalacz...

ja zauwazylam ze ten kremik mi pomogl!!!!Syfki mi juz nie wyskakuja od 2 tygodni.A zawsze mi cos wyskakiwalo zwlaszcza takie ropne bolace na policzkach.Ale w sumie pije tez bratka prawie miesiac to moze to to?

Gość o la la
hej ja mam za tydzien wesele tzn nie moje i chce swoje cialo i twarz wspomoc kremem brazujacym z sopotu lub sorai to moj pierwszy taki krem brazujacy czy one sa dobre? jak schodza rowno? co polecacie? prosze o podpowiedz dzikeki

ja uzywam tylko Sopotu z ZIaji!!!!!Jest super!Rowniutenko schodzi nie ma zadnych smug.Tzn do twarzy specjalnie kremu brazujacego do twarzy z sopotu a do ciala balsamu brazujacego z Sopotu.Naprawde ja sie do niego przekonalam.Polecam.

Gość o la la
dzieki agula balam sie troche koloru i tego jak badzie schodzil ale zaryzykuje

zaryzykuj naprawde zobaczysz bedziesz zadowolona!N poczatku tez sie balam jak cholera ale terza nawet zrezygnowalam z solarki.

ja mam przykre doswiadczenia z tego rodzaju kremem. uzywalam kiedys kremu brązujacego \"sopot\" i mialam po nim o wiele wiecej pryszczy niz dotychczas..potem przez dlugi czas nie moglam sie ich pozbyc, musialam isc do dermatologa po antybiotyk...nie wiem, moze innym to pomaga, ale u mnie efekt byl odrazajacy :O:O:O

Dobrze tu napisala jedna z dziewczyn ze jesli ktos ma tradzik to faktycznie ten krem moze pogorszyc stan cery.Ale jesli ktos nie ma problemu z tradzikiem to bedzie ok.

polecam krem nawilżająco-brazujący Bielendy na dzień, jest lżejsze niż Sopot Ziai.

Gość ciekawaaaa
chcialabym uzyc takiego kremu, jestem blada, a niedługo wybieram sie na wielka impre chce pojsc na solarke... ale nie moge opalac na twarzy i nie chce wygladac blado na buzi, nie opalam jej od jakiegos roku, lecze tradzik... i czy jesli uzylabym takiego kremu raz to by sie cos stalo? mam na polikach przebarwienia, ktore lecze, troche zaskornków i kilka małowidocznych wyprysków... pomozcie pliska...

Gość ktory do twarzy

Gość a moze chusteczki samopalające
widoczny efekt, nie zapychają porów, bo nie mają czym

Gość gość
powstawanie trądziku nie zawsze jest wynikiem zapchanych porów przyczyn może być wiele, jednej osobie moga balsamy zaszkodzić innym pomóc np poprzez nawilżenie skóry, kwestia zapchanych porów jest indywidualna...