Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

Cisza, noc, spokój

Polecane posty

W niedzielę?? Tylko wyjątkowo rozrywkowy powód może Cię usprawiedliwić

Nie mam zatem nic na swoje usprawiedliwienie - jadę na badania kręgosłupa po wypadku samochodowym :o Ale nie zasmucajmy topiku :-) No, to wskakuję w nocne kalesony i odpływam w poszukiwaniu snów jeszcze nie przyśnionych :-) Dobranoc, Tink. Udanych poszukiwań do TEGO tematu :classic_cool: 🖐️

Nie zazdroszczę i życzę pozytywnych wyników 🌻 Kolorowych zatem :D A TAMTEN temat chyba się jednak już dzięki mnie dzisiaj nie rozwinie - poza rajstopami nic ciekawego ;) Śnij spokojnie

Jeszcze odsypiacie nockę..? :> Carlitta jak kręgosłup? Spowiadaj się szybko. Panna z mokrą głową - cóżeś tak wczoraj zniknęła bez pożegnania?

wybacz Tink, przeczytalam wszystko, ale mysli wciaz zajete chociaz nie powinny i tak jakos wyszlo, ale jestem dzisiaj i czuje sie lepiej, gotowa do dyskusji czekam na relacje z badan kolezanki Carlitta :)

Gość no ba
Hej :D Jak niedziela upływa? Co porabiasz ciekawego?

No masz - gotowa do dyskusji i znika :( A jeśli mnie nie zagadasz, będę musiała wziąć się za sprzątanie, chyba nie zrobisz mi takiej krzywdy...:O

Masz grzecha - musiałam zabrać się przez Ciebie za sprzątanie w niedzielę ;)

Dzięki, ale i tak będę się smażyć w piekle ;) Co tam porabiasz ciekawego, poza siedzeniem przed monitorem?

hmmmmmmmm nic i tak jest dobrze, szczerze mowiac jest spokojnie a ja nie chce nigdzie wychodzic, na forum towarzystwo jest, mlodziezowo mowiac, w deche a przynajmniej na tym topiku(i nie cukruje teraz:D) siedzenie przed monitorem uznaje za najlepszy wybor. W zasadzie obie mozemy sie teraz zrelaksowac, ja bo sobie troche poradzilam a Ty, bo skonczylas porzadkowanie:) i wszystko jest jakies takie fajniejsze:D

Skończyłam porządkowanie...? Otóż nie :D Męczę się nadal ;) Tzn machnę 2 razy odkurzaczem, siadam do komputera, zapalam fajeczkę i się relaksuję po dobrze spełnionym obowiązku :D Fajnie, że już moralniaka nie hodujesz, zniknie sobie niedługo. Miałam pomysł na marudny dzień i bezkompromisowe zrzędzenie na wszystko, ale jakoś mi przeszło. I tkwię sobie teraz jak ten kadłubek. Szarym komórkom pozwalamy dzisiaj odpoczywać, co myślisz? Zwłaszcza, że ciężkie czasy dla nich nadchodzą :O

Tink, ja sie moge podpisac pod kazdym Twoim slowem:) co do sprzatania to mam podobnie, porzadki porzadkami, ale zeby sie przy tym meczyc NIGDY!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D uznaje dzien za bezstresowy i z gory planuje brak jakichkolwiek emocji, dzisiaj odpoczywamy;)

Racja :D Ale emocje muszą być, inaczej umieram z nudów ;) Tobie jednak dzisiaj odpuszczamy, chyba miałaś ich ostatnio sporo... 21 lat i co porabiasz? Studia, praca?

tak troche wszystko, do tego ciagle sie przeprowadzam z ostatniej chwili: jestem bezdomna, nie mam pracy, wydaje oszczednosci na glupotacje, zaczynam studia po raz kolejny zycie, moja droga zycie:)

No to Ci się nie nudzi ;) Bezdomna? Niewesoło w takim razie. Skąd jesteś? Może będę mogła Ci jakoś pomóc?

z ta bezdomnoscia to jest mocno srednio, sprawa wyglada tak, ze mam gdzie spac, ale nie mam gdzie mieszkac:( troche sie pokomplikowalo w rezultacie spie u siotry a rzeczy trzymam u kolezanki, teraz jestem u rodzicow, w przyszlym tygodniu jade na pierwsze wyklady studiow zaocznych a pzniej sie wyorowadzam, ale jeszcze nie wiem gdzie, urwanie glowy co?:) jestem generalnie optymistka wiec sie nie martwie, przynajmniej nie dzisiaj, napisz Tink cos o sobie, jesli jestes starsza ode mnie BARDZO CHETNIE zasiegne rady w kilku sprawach:)

kobieta, lat 24, mądra, piękna i wszyscy mnie kochają ;) Kończę właśnie studia (teoretycznie - w praktyce muszę dokończyć mgrkę) Pytaj śmiało - jestem specjalistką w rozwiązywaniu cudzych problemów - ze swoimi jakby gorzej ;) Aha, Łódź się kłania :D (tak - przepraszamy za Ich Troje, Frytkę, łódzkie pogotowie i dzieci w beczkach :O)

ciekawie przemawiasz kolezanko w sprawie Lodzi:), co do rad to musialabym wywalic tutaj na forum cale swoje zycie, wiec poszukam zaraz jakiegos innego sposobu, ale topik podtrzymajmy mimo wszystko, bo fajniusi jest:)

ok, ciekawa jestem co wymyślisz ;) Fakt, oaza spokoju na tym forum ;)

no i masz, zalozylam adres, na gadu sie rozgadam i mnie zablokujesz a tak spokojnie Ci napisze co i jak a Ty wtedy spokojnie mi napiszesz, ze w glowie mam wsciu bzdziu czy jakos tak, oczywiscie musisz napisac do mnie pierwsza, bo z tego co zauwazylam nie podalas nic na forum:classic_cool:

Jak szaleć to szaleć ;) Musisz mnie poddać autoryzacji na tlenie - wolę pogadać przy pomocy tego komunikatora, jest wygodniejszy, ok?

juz mam, bede musiala sciagnac sobie komunikator, mam tylko gadu, odezwe sie jeszcze dzisiaj, ale teraz musze sie zajac bratem i jego zadaniem domowym z matematyki, na wszelki wysle Ci moj numer gadu jesli masz to obejdzie sie bez komunikatora:)

Hej Carlitto, jak tam kręgosłup? Mogę przestać trzymać kciuki? Bo kiepsko się w ten sposób pisze ;)

Zagląda tu ktoś jeszcze może? Pewnie nie o tej porze? ;-) Sprawy nie wyglądają zbyt ciekawie - mój kręgosłup musi być operowany... Duża przepuklina kręgów szyjnych. Na operację czekam już od miesiąca i przyjdzie mi czekać jeszcze kolejny miesiąc... A do tego czasu jak najmniej ruchu, najlepiej nie wychodzić z domu i generalnie maraz i Air Stands Still... :/ Nie jest mi z tym dobrze, bardzo nie... :/ Dziękuję za kciuki i jeszcze nie puszczajcie, proszę! 🌼