fasolka2 0 Napisano Wrzesień 23, 2005 Czy jesli plemniki znajdą się w okolicach wzgórka łonowego to czy istnieje możliwość przedostania się do pochwy, a co za tym idzie zapłodnienia. Nie myślcie ze jesteśmy małolatami tylko dziewczyna-22lata, chlopak29. Dodam ze nie było to podczas stosunku tylko pieszczot i byłam w bieliznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkewdfw Napisano Wrzesień 23, 2005 taka stara a taka głupia gdzie ty sie wychowywalas w ceimnogrodzie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stawberry ice Napisano Wrzesień 23, 2005 nie sadze aby plemniki mogly przniknac przez bielizne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejejej Napisano Wrzesień 23, 2005 No pewnie, ze NIE moga!!! Dziwi mnie tylko, ze w takim wieku o tym nie wiecie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi-mo-mu Napisano Wrzesień 23, 2005 :)) głuptas :) jasne że nie :P... zobacz ile by musiały przejść śrosowisk: zwykłe, kważne, zasadowe :P :) a po za tym przez Twoją bielizne :) oj oj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinas 0 Napisano Wrzesień 24, 2005 prawdopodobienstwo jest min. mimo ze bielizna nie jest z lateksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fasolka2 0 Napisano Wrzesień 24, 2005 wszyscy ywazacie ze nie mgę byc w ciązy? moje obawy wydją mi si ę juz teraz smieszne. ale 1%niepewności zostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załóż sobie pas cnoty Napisano Wrzesień 24, 2005 co za durne baby!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach