Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Aśka, dobrze, jedyny plus tego że ostatnio byłam tak zajęta jest to że w ogóle nie myślałam o starankach i o kłopotach. Także psychicznie od tego odpoczęłam.

nie Foli, to żaden kłopot, tylko wieczorkiem dam ci znać, bo mapa jeździ z mężusiem w samochodzie a jego nie ma do wieczorka a ja nie słyszałam o takiej ulicy (przypuszczam że może być gdzieś na obrzeżach)

No to super Foli. :) Ja własnie siedze na stronce Ideii i szukam aparatu dla siebie , bo mi sie umowa konczy- by odgonic mysli od siebie hihi

Kochane nie wiem może już fiksuje ale czemu tempka zamiast spaść to mi sie podniosła do 37.4??? przecież przed @ powinna spaść no nie?? chyba ze mną jest coś nie tak:(

Asiulku - a czy ty czasami nie powinnaś leżeć w łózeczku i wygrzewać sie żeby jak najszybciej wyzdrowieć co???????

Mi też umowa się kończy w grudniu i też bede wybierać nowy telefonik bo ten co teraz mam jest tragiczny

Andziu z tego co wiem to przed @ powinna spaść. Przyczyn może być wiele np. lekkie przeziębienie, ale nie powiem ci na 100% bo sama nie jestem tego pewna czy podczas ciąży wzrasta - nie wiem. To pytanie bardziej kierowane do naszego eksperta - asiu - pomóż!!

Andziu- moim zdaniem przed @ spada, ale ja mierzyłam krótko- trzymam kciuki by tempka sie tak dalej utrzymała. Aha - liczy sie tylko tempka mierzona rano przed wstaniem z łóżka.

Dzięki kobietki:) ja już muszę spadać do pracy niestety Do jutro.Miłego dnia Wam życze🌻

Gość KURCZE DZIEWCZYNY
Czytam to forum "wasze" od początku trzeciej części, ale teraz to już się popsuło zupełnie. Już nie jest takie ciekawe jak kiedyś. A szkoda!

Paula - już teraz się nie podlizuj. :P Tak m,nie lubisz a nawet kawki rano chorej nie zrobiłas. :P ;)

Gość STARAJĄCE SIĘ RZĄDZĄ

Asiu jak to nie zrobił- przeciez wysłaąłm ci gorącą z mleczkiem i bez cukru.... no co ty - chyba gorączke masz i majaczysz - juz nie pamiętazs

TO NIE JEST FORUM DLA STARAJĄCYCH SIĘ TYLKO DLA KOBIET KTÓRE CHCĄ ZOSTAĆ MAMAMI A WYDAJE MI SIĘ ŻE NASZĘ CIĘŻARÓWECZKI TEŻ CHCĄ NIMI ZOSTAĆ PRAWDA:)

Gość AnA 29
wiecie co kolezanki jak sie komuś nie podoba to forum i nasze rozmowy niech tu nie zagląda.....nam rozmawia sie całkiem przyjemnie no nie !!!!

Wiesz Asiu masz całkowita rację, ale co niektóre osoby maja racje na tym forum, ja tez czuję sie osobiście olewana przez niektóre dziewczyny - nie będę wymienić imion - bo to jest bezsensu, ale chciałam wspomnie,ć że ja tego doświadczyłam na własnej skórze i nie jest to przyjemne!! Myśle, że te osoby będą wiedziały o kogo mi chodzi - prawda laseczki....

już jestem zmęczona tymi wpadającymi pomarańczowymi pseudonickami co tu mącą super atmosferkę :D Mąciwody naprawdę !!!!!! i do tego tchórze :D Andzia, trzymam kciuki, żeby tempka jednak oznaczała bajbuska a nie choróbsko !!!

Gość AnA 29
Paulu wiesz wydaje mi sie ze to sie bieze z tego ze jest nas dużo.....ja tez mogłabym odnieś wrażenie ze ktoś pozdrawia tylko inne kolezanki które czekają na @ bo wymienia ich imiona a mojego nie.....wydaje mi sie ze bierze sie to z ilości rozmówczyń i czasem nawet zamieszania.....(mnie tez sie kiedyś zdazyło coś namieszać juz nie pamietam co bo źle doczytałam czy pomyliłam imiona na szczęście nikt sie nie obraził)

Gość AnA 29
aha i mam nadzieje ze nikogo do tej pory nie obraziłam bo nie chciałabym tego......

Dlatego Paula napisałam o wzajemnym szacunku. My szanujmy cięzarówki a ciężarówki nas. I jezeli nie bedzie olewania to bedzie ok. I moze pomarańczowe nicki znikną całkowicie. Racja jest po środku , troche racji mają cięzarówki, trochę starające. Nikt chyba nie lubi być olewany. Oki- spadam do wyra, zaraz skarbulek wróci hihihi. :P

Ana - rozumiem cię - wiem co chcesz powiedzieć, ale jak się człowiek dobrze przyjrzy to właśnie zauważy to u paru osób i nie pisze tego złośliwie czy coś, i to wcale nie jest związane z jakimś przypadkowym pominięciem!!! Uwierz mi.!!!! Nie chce robić jakiegoś zamieszania, ale pisze co zauważyłam i co czuje.

Andzia, oby tak dalej, u mnie właśnie tak było, a skończyło się 2 kreseczkami !!! Wiec trzymam kciuki (przy okazji za wszystkie dziewuszki starające się + gratis hihi dokładam modlitwy za Was) Ja właśnie przyszłam z narady dyrektórów na którą wysłał mnie mój szef 20 min przed jej rozpoczęciem, rzeczywiście kiedyś byłam od zadań specjalnych (tym bardziej że sama prezentację po raz pierwszy zobaczyłam 15 min przed), ale on niedługo się dowie o Maleństwie i chyba przestanę podejmować takie wyzwania, może to zabrzmi śmiesznie, ale całe 40 min myślałam o tym jak nie beknąć przed 36 dyrektorami, ale byłby wstyd hehehe :) i tajemnica pewnie musiałaby pójść w zapomnienie A propo dziewczyny, istnieje obowiązek zgłoszenia ciąży do któregoś tygonia? Plis ...