Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

a wiec jestem po...... sorki nie moglam wczesniej bo moja kolezanka z neta ma straszne problemy osobiste i musialam jej pomoc........ a wiec w lewym jajniku 2 duze pecheryki 22-23 mm a w prawym jeden duzy 23mm........:):):) endometrium 11mm i owu prawdopodobnie bedzie dopiero sroda lub czwartek Ustalilismy ze :P przytulanki beda w srode i czwartek, no gin mowi ze najlepiej do soboty...... ale kurcze nei wiem czy damy rade...... smialam sie do gina ze moze codzienie z innym partnerem:p:p;p hihihihihihihih zartowalsmy troszke:) a jak nie zajde w tym cyklu to powiedizl ze wezmie mnie do szpitala na histeroskopie , aby sprawdzic czy wewnątrz macicy endometrium jest oki ,bo ponoc czesto zdarza sie ze sa polipy a nie endometrium i przez to blokuje sie zajscie .. Moj gin byl ostatnio w wrocku 2 dni temu na sympozium, o nieplodnosci i te polipy moza tylko spraswdzic podczas tego zabiegu. A jak polipy beda to je wytna. ponoc po tym kobiety zachodza od nastepnego cyklu w ciaze...... te polipy to takie \"zle\" endometrium... sorki ze tak nieskladowo pisze ale szybko chcę Wam wszystko przekazac:)

nie pęcheryki tylko pęcherzyki oczywiście.ale w sumie fajna nazwa pęcheryk!

poza tym gdybym nie zaszła to maz musi isc na badanie nasienia , a ja tak czy siak pojde w nastepnym cyklu na ta histeroskopie Bo nawet stynulacja clo nie darady na te polipy , bo te polipy maja taka strukture ze zarodek sie nie zagniezdzi..... Aby sprawdzic wnętrze macicy i te polipy od \"wewnątrz\" potrzeba przez pochwe wsadzic ten histeroskop i kuknąc ufff..... poza tym to wsjo:)

Ty monik to jak tak sie spiesze a ty mnie sie tu nasmiewasz z moich pęcheryków:p:p:p ups pęcherzykow:):):):) aaa w czwartek nastepne usg co by zobaczyc czy pęcherzyki pękły....:)

no to enigma endo ok i te dorodne pęcherzyki fiu fiu i to trzy dorodne,żadne byle co!! ale po czym on sądzi że masz jakies polipy?nie wmawiaj sobie narazie nic,tylko działaj.kurde do soboty dzien w dzien dla mnie to byłoby ciężko,a co na to mąż?zwarty i gotowy?chyba zestresowany ,że wielki obowiązek na nim lezy?bedzie dobrze,szansa x 3 wieksza od mojej.a tak w ogóle to jak twój śluz,zaczyna sie coś?(ja ostatnio temat śluz szlifuję,ciekawe co za miesiąc?)

Gość Optymistka z rozowymi okularam
Moze ja nie spodziewalam sie bebe ale los tak...

Gość Kruszynka 78
Hejka! Ja też ciekawska jestem jak tam u ciebie Enigma ? Ja też już jestem po usg. Gin powiedziala, że owu była i .... wygląda to zachęcająco, ale nic na razie nie chciała zapeszać i tym bardziej ja ! :) 1.12 idę na beta hcg i będzie wiadomo. Monik 30 - dziękuję za odpowiedż w sprawie tempki. Pytałam dziś gin o to czy pregnyl mógł to spowodować, ale powiedziała, że to raczej II faza cyklu się zaczęła.

no papa enigma ,foli. a o tych pęcherykach to żadnego nasmiewania nie było.a spij enigma spij bo ciężki tydzień przed tobą(ja to wiem ,bo już po hi hi)a tak poważnie to cieszę sie że ok.wiecej pęcherzyków to wieksza szansa na zapłodnienie,więc żadnych polipów narazie nie ma,bo ja też sobie wmówie te polipy wreszcie.dobrej nocki. a wielkość endo i pęcherzyków jest swietna.papapa

monik maz teraz odpoczywa i smieje sie ze jak teraz ma byc taka akcja to przez rok nie bedzie mogł:p:p:p mysle ze troszke sie stresuje.... bo to wkoncu jest stresujace..... a gdzie ta spontanicznosc.....?:( mam nadziejze jutro test owu cosik pokaze:) lece do sypialni bo padam....:( do jutra papatki

Gość Kruszynka 78
Oj Enigma już mnie uprzedziłaś z odpowiedzią. No to macie pracowite dni przed sobą :) Pamiętaj o pończoszkach :)

ooo kruszynka:) to powodzenia :) kurcze jak tak wszystkim sie nam uda to musimy to jakos oblac:):):):) no ja musze poodpoczywac bo przede mna jeszcze duuuzooo pracy:p:p;p Ty monik i kruszynka juz po :p:p:p :):):) lece laski zobacxymy kiedy do mnie przyjdzie ten cudowny owulacyjny bol...juz nie moge sie go doczekac:):):) hihihihiih papapa

Gość Kruszynka 78
cześć Monik. :) Nastroje mam mieszane. Nie nastawiam się na nic, żeby nie mieć później mega doła, ale Duphaston mam przepisany i do 1 grudnia mam łykać 2 x dziennie 1. Ja też się w sumie cieszę, że u mnie już PO tych dniach ,,na mus" no bo inaczej jest tak bezstresowo przytulać się co nie ? A ty Moniczko kiedy idziesz na usg, zeby zobaczyć co i jak ?

kurcze ... ostatni raz pisze bo głowe mam na klawiaturze juz....:) kruszynka ... kupilam kolejna pare... tym razem czarne kabaretki samonne hihihihihihihiih:p:p:p aaa i dzisiaj dla polepszenai humoru kupilam sliczna bielizne rozowiuska :) mniam:):):):) taki pusch up ze hohohohohohohohoh hihihihhih:) dobrej nocki papatki

no enigma niech odpoczywa,nalezy mu sie a konto.mój też ledwo zipie hi hi hi po tych dniach.trzeba czasem głupoty popisac by się lepiejzrobiło na duszy!! no to dobrej nocki kruszynko cześć moze i II faza ale również leki stymulujące zamazują obraz temp.ja po clo miałam zwariowaną w tamtym cyklu i teraz nie chce sobie w ogóle głowy tym zawracac.pozdrawiam

Gość Kruszynka 78
W każdym razie trzymajcie dziewczyny kciuki, bo ktoś musi przecież przerwać tą passę, prawda ? I ty Foliczku też za mnie trzymaj, chociażby dlatego, ze ja po cichutku ale baaardzo ci kibicowałam ostatnio i mam nadzieję, że się w końcu wbijanie paznokci w dłonie opłaci :) :) :) pozdrawiam was na razie i życze miłych snów, pa

kruszynka u mnie 15 dc ,był monitoring przed owu, a dziś miałam iść ale mojego gina wymiotło i nic z tego.dopiero oglądać będzie w czwartek.trzymam kciuki i za ciebie !pa pa dobrej nocy wszystkim

cześć! co jeszcze Was nie ma? ale u mnie śniegu napadało, zima przyszła ;-) a ja jeszcze kurtki i butów na zimę nie kupiłam :-( musze się wybrać na zkupy :-) ale Wam pięknie pęcherzyki rosną :-) trzymam kciuki, aby coś z tego było :-)

Kruszynka, trzymam trzymam :), tylko z tym badaniem hcg musisz odczekać do 14 dniu po owulacji, bo w prengylu jest hcg które w testach jest wykazywane do 14 dni po podaniu. Enigma, fajnie z tymi pęcherzykami. Wiesz co, ja bym nie szła na to badanie do szpitala dopóki maż nie zbada spermy. W żadnej klinice bez tego nie wyślą cię na badania do szpitala. badanie spermy jest najłatwiejszym i najszybszym badaniem no i najmniej inwazyjnym i powinnno się od niego zaczynać. Po co robić inwazyjne badania jeżeli moze chodzić o spermę tylko. Chyba że lekarz ma wyraźne podejrzenia że jest coś nie tak tzn jeżeli masz złe endometrium lub krwawienia. enima a ile ty się starasz bo nie pamiętam??? Wejdź sobie na stronę o niepłodności zawsze pisze, ze najpierw bada się męża a już na pewno przed tak inwazyjnymi badaniami.

Estelka, cześć, ja też nie mam butów na zimę, muszę się rozejrzeć jak będę w Łodzi

Foli , a Ty juz w piątek jedziesz do Łodzi? kurcze, dopero co czekałyśmy na wieści o tym jak przebiegła inseminacja... a jak się czujesz po clo, czujesz jakiś wpływ tego leku na orgaznizm? ciekawe co u mnie i mężusia wykryją

Cześć kochane ja znów tylko na chwilke, żeby się przywitać 🌻 Wczoraj zawiozłam mojego tatę do szpitala bo biedny już chodził zgięty w pół:( Jak wychodziłam z oddziału to nie zauważyłam szklanych drzwi i na nie wlazłam centralnie twarzą, nos mnie boli strasznie ale na szczęście nie jest złamany:) Dobrze że mam plastikowe szkła w okularach bo szklane na pewno by się stłukły i mogłabym narobić większych szkód:) Ale sie potem śmiałam, chyba już całkiem ślepa jestem hi hi hi. Pozdrawiam Was kochane i uciekam bo znów do mamuśki muszę jechać no i później do taty oczywiście, muszę tylko pamiętać o tych przeklętych drzwiach;) ❤️🌻👄

cześć to ja .mam dla was wierszyk ,wygrzebałam w necie ze wszystkich dźwięków najwyraźniej słyszysz uśmiech dziecka i płacz skulonego żalu na dnie jaźni i snów gdzie nie spojrzysz tam małe oczy błyszczą oślepiając na odległość nadziei a ty co miesiąc wciąż na nowo adoptujesz pęcherzyk Graffa i serce ściskasz coraz mocniej by obok nie zabrakło miejsca dla niego

mnie sie podoba ,jak go przeczytałam to aż mi dreszczyk po plecach przeszedł co u was? u mnie za oknem też biało i jak zwykle do pracy trzeba będzie isc,a tu dopiero wtorek!

Estelka, w poniedziałek jadę. A za ciebie w piątek trzymam kciuki :) Jak nastawienie? denerwujesz się? Andzia, dużo zdrówka dla twojego taty, a ty uważaj na siebie :) i na drzwi :)

czesc andzia,uwazaj na te drzwi rzeczywiście bys tym razem noska nie uszkodziła.życze twojemu tacie szybkiego powrotu do zdrowia foli jak po clo właśnie chciałam też zapytac.mnie w czasie samego brania przychodziły takie fale goraca ,chyba jak w menopauzie.a poza tym nic innego się dziwnego nie działo

Monik, ja też mam fale gorąca czasami, poza tym nie wiem czy to jest z clo związane ale nie mogę spać w nocy nawet jak zasnę to sie co chwilę budzę. dzisiaj biorę ostatni raz