Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Estelka a spróbuj kupić wyciąg z saw palmetto, to jest ziołowy lek tylko nie wiem czy nie na receptę, mój mąż to bierze i mąż pedagog, lek nazywa się permixon ale wystarczy inny z tym ziołem. tojest jakiś wyciąg z palmy, poczytałam o tym na angielskich stronach, nie ma skutków ubocznych a działa nie tylko na prostatę ale też na wszelkie zapalenia, mój mąż nie choruje na prostatę ale dostał na podrażnienia ten lek. Czasami jak facet ma jakieś podrażnienie, lekki stan zapalny to się tego nie wykryje i lekarze dawają na wszelki wypadek.Bierze się 2x dziennie przez miesiąc Jagódko gratulacje podwójne :)

urolog uparcie twierdzi, że żadnego stanu zapalnego nie widzi i do podjęcie leczenia potrzeben jest usg jąder. Na razie kupię wiec witaminki i zobaczymy co się będzie działo dalej! dzięki Foli za info :-)

Cześć dziewczyny!!!!! Własnie bylismy z Przemusiem w sfinksie na kebabie - ale mi mięso już nie smakuje :( tak jak kiedyś - moje maleństwo chce chyba żeby mamusia została jaroszem hihihihi - mam wstręt do mięsa - to jest obłęd - a wiem że muszę jeść ze względu na tego szkraba w brzuszku. Co u was słychać? opowiadajcie!!!!!

cześć Paula! a jak ogólnie sampopczucie? ja nie będę opowiadała o sobie, bo już i tak smęcę :-o

A własnie w trakcie kolacji dostałam smsa od Asiulki o Jagódce! Jagódko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę i życzę duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo szczęścia i radości z dwójką napewno prześlicznych córeczek!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest druga cudowna wiadomość w tym tygodniu - pierwsza była od Asi że jest bijące serduszko - Asiulku najdroższy - ty wiesz.... - ale jeszcze raz moje gratulacje :):):):):):):) 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Cześć Estelko - pisz co u ciebie bo ja nie mam jak przeczytać tylu zaległości. U mnie wszystko ok czuję się dobrze - to tak w skrócie - opowiadaj co się tutaj działo i co u ciebie?

a u mnie klapa, można powiedzieć. Byłam na monitoringu, pęcherzykł rósl, dostałam profilaktycznie pregnyl, luteinę...ale się nie udało. Zrobiliśmy badanie nasienia męża. I wyszło bardzo, bardzo, bardzo kiepściutko. Niestety. Dziś mąż był u urologa, ma skierowanie na usg jąder, później być może kuracja hormonalna. Wynika z tego, że u mnie jest raczej ok, tylko mój kochany mężulek coś podupadł na zdrowiu, tzn. jego armia. Ale damy radę i pozbędziemy się tego problemu. Choć to pewnie potrwa dłuższą chwilę, niestety...więc jak widzisz, wesoło nie jest, ale życ trzeba dalej :-)

Estelko ale to jeszcze nic straconego, po kuracji jego armia może się poprawić a jesli u ciebie jest ok to już nic wtedy nie stoi wam na przeszkodzie - tylko teraz poprostu trzeba troszkę poczekać. Pamiętaj że nigdy nie można tracić nadziei.

No tak - ja mam zawsze takie szczęście że jak jestem na necie i mogę popisać to akurat nikogo nie ma na kafe :( no to spadam pa trzymajcie się cieplutko - nie wiem kiedy znowu się odezwe.

Witajcie Dziewuszki. Asiu gratuluję Ci bardzo mocno serduszka ❤️ A u mnie wizyta @ jednej nastąpiła w końcu no i szczęśliwie cylk wydłużył mi się jak zwykle do 28 dni. Powiedzcie tylko od kiedy łykać wiesiołek??? Bo ja chyba poczekam do poniedzialku. No Estelko niegy nic nie wiadomo może właśnie to że nie spodziewasz się narazie pomoże? 🌻

Witajcie dziewczynki:):):):) Milo jest czytac wesołe nowinki:):):):) estelko..... zapytaj męza czy moze przez przypadek nie bierze jakis \"odzywek \" lub witaminek polecanych przez kolegow z silowni.... pisze to dlatego bo wiem co sie u nas dzieje.. wciskaja odzywki a potem okazuje sie ze to same koksy sa :( a ten kto sie nie zna mysli ze w dobrej wierze je biako lub jakies tam suplementy.. poza tym chcialam Wam powiedizec ze moj mąż zywi sie optymalnie , nie znaczy to ze obzera sie tłuszczami ale je w odpowiedniej proporcji tłuszcz 1,8 białko 1,0 i węglowodany 0,8 i najwazniejsze na armie dobre jest zółtko z jajka moj maz jak je ja\\jecznicę to z 4 zółtek i 2 bialek :) polecam...... czytalam ze wlasnie zółtko wpływa na zołnierzy i to barrrrrrdzzoooo:):):)

estelko przytulam cię mocno!!! paula,cieszę sie ,ze wszystko ok u ciebie.właśnie dziś myślałam o tobbie cześć beti! a mnie już boli w jajniku od 3 dni a dziś to już bardzo i to po dwóch stronach podbrzusza i jeszcze centralnie podbrzusze!!boje sie,że to ten pęcherzyk z tamtego miesiąca nie wchłonał sie podczas @ i teraz dostał hormonów i rośnie nadal.czy to możliwe? w poniedziałek ide do gina i boje się jak mi powie ,ze urósł jeszcze.to chyba wtedy laparo tfu tfu!!! dziewczyny czy może peknąć jajnik od torbieli? ja już czarne scenariusze przewiduje.kłuje mnie na przestrzał jak kolka.kurde co to jest,pomóżcie jak coś wiecie ,bo do poniedziałku zgłupieję,może dzwonić do gina jutro?poradźcie co robić monika nie ma cię dziś na forum,może jutro jakbyś miała chwilkę

cześć enigmuś,gratulacje dla żołnierzy hi hi!!!! tzn może raczej dla męża,że ma taką armię

Monik, nie wymyślaj czarnych scenariuszy!!! będzie dobrze! Enigma mój mąż nie jest taki głupiutki. To poważny 35-letni facet i ma na tyle mózgu, że potrafi rozróżnić suplementy diety od sterydów, anaboli czy innych świństw. I nikt go nie namówi na dopalacze, dzięki którym w ciągu miesiąca będzie wyglądał jak himen ;-) swój wygląd zawdzięcza wyłącznie konsekwentnej, blisko 20-letniej pracy i wyłącznie pracy + czasem suplementacji w postaci białka czy hmb, więc na 100 % jego problemy z nasionkami nie są wynikiem bezmyślności :-) ciekawe tylko co jest przyczyną takich słabych nasionek :-o mam nadzieję, że to tylko jakieś zawirowania hormonalne i nic powaznego mojemu Skarbowi nie jest. Boję się strasznie tego wyniku usg...cóż to musi być za \"cholera\", która powowoduje, że jest niepłodny?! I o ironio losu, u faceta, który zwsze dbał o dietę, dużo ćwiczył, nie nadużywał alkoholu i wogóle prowadził tzw.higieniczny tryb życia..a facet, który od piwka do piwka, tu papierosek tam papierodek, cich mach i robi dzieci...to zupełnie tak, jak z dzieczynami, którym od pierwszej wpadki udaje się zajść w ciążę, a my teoretycznie zdrowe nie możemy doczekac się potomstwa :-( a wyobraźcie sobie jak już doczekamy się dzieci...ależ je będziemy kochać! chyba zakochamy :-)

Beti, przykro mi z powodu @ a ja już teraz nie będę się zajmowała sobą, śluzem, temperaturą, objawami owulacji i ciąży (domniemanej ;-) ), bo i tak , jak na razie, szanse na naturalną ciążę są nikłe.... muszę być silna, aby nie zdołowac męża. Czasem mam ochotę ponarzekać na los, życie, że tak się dzieję, że ciągle pod górkę z bajbuskiem, ale wiem, że mąż odbierze to jako atak na niego, tzn. na jego męskość. A teraz on z mojej strony musi mieć jak najmniej stresów! a jak tak czasem lubię, raczej potrzebuję sobie ponarzekać...cóż, będę Was męczyła ;-)

Hej Kobiety chciałabym mieć maleństwo ale jak narazie mam problemy z zajściem w ciąże. Czy nadżerka może być przyczyną? dajcie znać

Dzięki Estelko ale spodziewałam się bo przez tą prolaktynę nie miałam wcale owu więc nie było innej możliwości a Ty masz rację odpuść sobie narazie może same Cię kiedy zaskoczą dwie krechy ❤️ Cze Monik coś żadko bywasz ostatnio, popraw się!! Aha i jeszcze nie mam Twoich zdątek, poproszę 🌻

Hej! Asiu - dla Ciebie gratulacje i dużo zdrówka teraz dla was obydwojga :-) Przypomiałam sobie swoje początki - kiedy to już było ??? Życzę Ci przyjemnej ciąży bez tych super \"dodatków\" a potem tego ogromnego szczęścia z maluszkiem - ja nawet nie wiedziałam, że jestem w stanie kogoś tak pokochać ( oprócz męża oczywiście :-D ) i być szczęśliwa tylko dlatego, że ktoś się do mnie tak słodko uśmiecha. Gratulacje też dla Jagódki - dużo wytrwałości i cudownych chwil z córeczkami :-) A za Was Dziewczyny trzymam kciuki - podczytuję Was prawie codziennie i wiem, że pewnego pięknego dnia poczytam o kreseczkach Foli, Estelli, Maklady, Beti , Andzi, Enigmy i innych Dziewczyn( sorry, że nie wymieniłam wszystkich, ale pamięc mam trochę dziurawą ;-) ) Kiedyś w końcu musi się udać !!! Wklejam też poprawioną tabelkę - ktoś mi odmładza mojego synka :-D Tabelka I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26.........Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24.........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79..........Kielce.............08.09.05.....Urodziła .........Igę Dorota28.......ZielonaGóra...30.10.2005..Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław........01.11.2005..Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.......03.11.05......Urodziła........Pawełka Soul............Warszawa.......10.11.05.....Urodziła...Alę i Maję Ewka 77.........Leszno.........28.11.05.......10kg.............Ola Monika80.......Wrocław.......01.12.05.......urodziła........Patrycja Anna. Tu Kasia........Warszawa.....20.12.05.......14kg ............Bartuś.......112cm Suzinka.........Tarn.Góry.....29.12-4.01.06.......12kg.......Mateuszek..97cm Lulka79.........Bytom..........17.01.06........4kg..............?............. Bozina .........Tarn.Góry .....22.01.06.......12kg.............Martynka Sysia1912......Malbork........30.01.06........10kg............Tomuś......96cm jagoda1977....Rzeszów.......17.12.05......urodziła....... Olę i Wiki DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............?..............? li_de ..........Toruń............26.02.06.......10 kg......synuś.......101 cm olala...........ok Bydgoszczy..28.02.06.......4 kg.............?...............? Guśka..........Rzeszów........17.02.06.......3kg...............?..............? Aga28..........Kutno............27.03.06......?..................?..............? AlicjaY........Warszawa........11.04.06.......8kg.........Piotruś......94cm Roza_..........Olsztyn...........29.04.06......?..................?..............? Elff - ...........Łódź..............05.05.06......?..................?.............? Gonia78........Poznań...........19.05.06......2.7kg ................?..............? Paula24........Poznań............05.06.06....5kg...............?...........? furszulka......Bogatynia........30.06.06........?................?...........? Aśka74 ....... Trójmiasto.......03.08.06 .......?...............?............? Całuski - idę spać, bo mój skarbek właśnie zjadł i mam trochę snu przed sobą. Pa pa Aga &Pawełek ❤️ ❤️ ❤️

Hej Śpiochy. :D Agus- dziekuje Ci za gratulacje i zyczenia , coś czuję, że ta ciąża przebiegnie bez dodatków ( mama i siostra nie mialy mdlości :) ). Tobie życzę jak najwiecej usmiechów ze strony Pawelka, rownież duzo zdrówka dla calej rodzinki i samych radosci z wychowywania. :) 🌻

aska74- przypomnialo mi sie jak tez mialam taki sczek., a teraz mam troszke inny

cześć kobietki:):):) estellko ... nie martw sie :) mysle ze skoro juz znacie ewentualna przyczynę to teraz tylko skupic sie na zlikwidowaniu problemu:) badz cierpliwa to teraz tak jakby cała odpowiedzialnosc spadła na męzulka i oby sie nie załamał czy cos tam:) wiec bądz cierpliwa a Pan bog mnapewo to Ci wynagrodzi;):L):):) ja znam hmb i ine suplementy ale nie mam pojecia czy ona wp lywaja na armie..... z tego co wiem...ze słyszenia to faceci bynajmniej u mnie na siłce ..maja problemy z ....:) ale oni napewno kokusja. Mialam nawet kolezanke co jej chłop koksowal tzn jadł odzywki i jak ona nie zachodzila w ciąze to on poszedl na badanie plemnikow i okazalo sie ze nieruchome ma i bardzo mało ..:( Mam nadzije ze u CIebie estelko problem nie jest az taki duzy i daxie sobie radę:) poki co pozdrawiam Was i lecę do mamusi na rosołek i 2gie danko mniam mniam:):):):) a wieczorem siłka:) milej niedzieli 🌼