Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Myszor

PrawdziwychKobietKoalicjaPrzeciwko...RATUNKU

Polecane posty

Myszorek, latamy po tych samych topikach :D kilka dni :D do tego czasu umrę ze śmiechu też se nie miałyśmy na kiedy zaplanować wieczoru przy winku :D

Myszor kanapeczkę ? są pyszne :-) widziałam co napisałyście ale ten moderatorX chyba jaja sobie robi... coś się sypnęło i to nie od dziś bo te konserwacje też podejrzanie często ostatnio były ;-(

kanapeczkę koniecznie. ehh coś czuję swym małym, myszowatym nosem, żejuż tu zostaniemy. ale nic, damy rade, już jest ponad 60 wpisów :D wlazłam na topik \"kobiety mężczyzn mundurowych\" - tam kobity miały ponad 7 tys. wpisów. to się baby wnerwią :D

dziewczyny, ja naprawdę zaraz umrę ze śmiechu, ludzie są wkurwieni i piszą np.: 21:56 wkurzona_na_maksa Nowe durnoty można zakładać a na topiki stare nie można wejśc????? Co się dzieje????????? :D:D Temat: wpisywać się..KTO PIERDOLI MODERATORÓW????????????? 21:57 undertaker ja :D:D

\"moderN: Nie zdziwie sie jak jutro okaze sie, ze zaistnial jakis inny dzial, o ktorym nie bedziemy mialy bladego pojecia albo wprowadzono jakies ulepszenie, o ktorym nas tez nikt nie poinformuje!\" wiem, wiem. wszystkie \"skasowane\" topiki, w TYM NASZ, przenieśli do specjalnego działu za całokształ. dostaniemy nagrodę :D trala lala la la :D

ja nie mogę z niejakiego Kwaitka74 (szacuneczek :D) : \"Zaraz małżeństwo mi się rozwali.Mąż kupił mi piękną,nową bieliznę i czeka,a ja debilka potykam się o swoje zęby i stukam w kompa,bo oczom nie wierzę\" a po jakimś czasie: \"Idę,mąż postawił sprawę jasno,niestety,to nie przelewki.Jak uśnie.to przyjdę\" :D :D :D

drażni mnie to, net mi nawet dizś w miare działa i zapowiadało sie tak milutko a tu jakieś głupie awarie - nadal mam nadzieję,że to tylko awaria, bo jeśli to sprawa jakiś niezapłaconych domen lub coś w tym rodzaju to kiepsko to widzę. Myszor dobrze,że założyłaś ten topik będzie tylko trzeba podnosic żeby wszystkie dziewczyny znalazły a Walnięta to pewnie jak ten kwiatek będzie tu klikac i klikac ,żeby nas znaleźć ;-( - ale uda się :-) Halinko, Myszorku musze zmykać, mąż górę kanapek uszykował - ja już wysiadam ale posiedzę z nim, ma taka milutką mieciutka koszulę i tak pachnie ;-) może będzie miły wieczór? pa pa

a ja dziś sprawdzałam właśnie kiedy walnięta\"wyjechała\" . no i wyjechała naok. 32 stronie..a zapisałyśmy 56.. mam nadzieję, że jest szansa, że je jeszcze przeczyta ! buźka Rybko. do poniedziałku najprawdopodobniej.

wiecie co, już 3 strony namachałyście, czytać? czy nie? bo ja już gorączki przez kafe dostałam... mąż tv ogląda a ja sobie tu lakier do paznokci przytaszczyłam :D jutro mam zlot absolwentów z ogólniaka... winka pootwierane? czy mam swoje otwierać?

no przeczytałam ale widzę że się sabat czarownic trochę rozjechał :D:D:D:D

stary topik już chodzi, w tył zwrot naprzód marsz - z powrotem, zarządzam a jak, chyba że Halinka sie sprzeciwi, to posłucham gospodarza :D:D

tak, tak, odwrót, a link do tego się wstawi zaraz na tamtym, co by sobie można w chwili smutku otworzyć i poczytać dla śmiechu :D

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin