Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasianeczkaa

dziewczny proszę pomóżcie bo zaczęłam się strasznie denerwować

Polecane posty

Gość kasianeczkaa

czy jest jakiś sposób,żeby w tym momencie sprawdzić czy jest możliwość ciąży?? wykluczając jakieś testy bo nawet nie mam gdzie kupić:( może jakaś podwyższona temp pochwy czy nawet cokolwiek? bardzo proszę o radę. przy ostatnim okresie moja krew była bardziej brązowa niż czerwona. teraz albo mi się wydaje albo brzuch mi trochę urósł:( przed ostatnim okresem kochalam się tylko raz bez zabezpieczenia ale to był stosunek przerywany.niestety powtórzyło się to też po tym okresie:( no i teraz głupia ja strasznie się denerwuje:( a i jeśli to ważne to następny okres mam miec za ookoło tydzien... proszę pomóżcie! a i dodam że przed ostatnie dwa dni jestem bardzo senna,ale to może być w sumie wywołane brzydką pogodą lub wczesnym wstawaniem a późnym chodzeniem spać:( pomóżcie proszę!

Gość kasianeczkaa
:(

Gość yasminnnnnnnnnnn
taaaaa ja uwazam ze nie jestes w ciazy. kiedys tak samo jak ty sie denerwowallam co msc i dlatego postanowilam brac tab. jedyna rada jest zachowanie nieco wiecej rozwagi a nerwow nie bedzie. zreszta wszystko zalezy od szczescia: znam dziewczyny ktore od kilku lat uprawiaja seks bez zabezpieczenia omijajac dni plodne ale rowniez takie ktore stosuja tab( niby regularnie) i maja dzidziusia

Gość Marcelinkaaa
ja też byłam senna przez ostatnie 3 dni, i wszyscy moi znajomi też to chyba pogoda a nie ciąża, nie martw się

Gość spokojnie spokojnie...
na pewno za wcześnie jeszcze na objawy ewentualnej ciąży (powiększony brzuszek). Postaraj się nie denerwować, bo z tych nerwów okres może ci się przesunąć i nadenerwujesz się jeszcze bardziej :) Wiem o czym mówię :) ale wiem też, jak trudno jest się w takiej sytuacji nie stresować. Jeżeli okres masz mieć mniej więcej za tydzień, to obserwuj, czy występują typowe objawy "przed". Ja niestety nie znam żadnego innego sposobu niż test, aby wykluczyć ciążę, ale wydaje mi się, że jeśli dopiero czekasz na okres (nie jest to kilkunastodniowe spóźnienie) to nie ma powodu do niepokoju. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i niedługo będziesz się śmiała z tych wszystkich strachów. Pozdrawiam!