gosia24 0 Napisano Wrzesień 24, 2005 Czesc. Wiem ze ten temat byl juz kilka arzy tu powatrzany, Jednak szukam jakiejs super babki ginekologa, kogos kto ma fantastyczne podjecie , takie jak matka , jest delikatny, potrafi wysluchac , porozmawiac. Wiem ze bardzo ciezko dzis o kobiete ginekooga z powolania. Jesli znacie taka kbiete i mozecie z czystym sumieniem ja polecic bardzo rpsoze o adres i kontakt.Dziekuje i pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Wrzesień 24, 2005 Widze ze chyba tu nikt mi nie pomoze.Nic moze poszukam na innych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest taka Napisano Wrzesień 24, 2005 jest taka pani, przyjmuje na Ursynowie....zapytam w poniedz. koleżanke o namiary, wiele osób ja poleca, nawet ze srodowiska ginekologów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosia24 0 Napisano Wrzesień 25, 2005 Dziekuje ci bardzo.Jak sie zapytasz to napisz.bede czekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach