Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUREK Z BŁONIA

Jak mam pomóc koledze ?

Polecane posty

Gość JUREK Z BŁONIA

Zakochał się w dziewczynie nawet całkiem ładniej. Miałem okazje z nią pare razy rozmawiać i wydaje się być całkiem inteligentą i rozsądną osobą. Jest fajna, ale ma DZIECKO. Ma 2 letniego syna i nie wydaje mi się żeby był dobrą partią dla mojego kolegi. Tragiczne że on będzie musiał zakceptować to dziecko i wychowywać. Przecież to bękar który kosztuje. Chciałbym przekonać kolegą że to nie ma senu i żeby zostawił ją w spokoju. Ja bym nie potrafił zakceptować i wychowywać nie swojego smroda, bo cały czas przypominałoby mi to że moja dziewczyna puszczała się z jakimiś. To dziecko byłoby dla mnie koszmarem. Chce uratować kolegą od tego koszmaru. Mam zamiar namówić go na zerwanie z tą przechodzoną panna. Stać go na lepszą. Jak mu to wytłumaczyć?

Gość ale to....
wiesz co? zastanów się nad tym co powiedziałeś.... co za bzdury!!!!!!!!!!!

Gość ale to....
doktorze H.L.-w pełni pana popieram!!!!

Gość a ja rozumiem tego gościa
Ja w ogóle nie chcę mieć dzieci.

Gość JUREK Z BŁONIA
Nie jest dobrą partią dla niego i nie wiem co kolega w niej widzi. Zrobi sobie tylko problemy jak z nią będzie. To chore po co się w to ładuje. Cała nasza paczka się z niego śmieje. Współczuje mu, ale jednocześnie che mu pomóc.

Gość ale to....
skoro nie chcesz to nie musisz ale czy to oznacza ze twoj kolega tez nie powinien ich miec???? :D :D :D

Gość ale to....
sluchaj Jureczku-przeciez to jego zycie... zreszta po co ja w ogole sie wypowiadam na taki glupi temat..... o matko....

Gość JUREK Z BŁONIA
Znam go od 15 lat, razem się wychowaliśmy. Jesteśmy najlepszymi przyjaciólmi i nie chce żeby on sobie życie zmarnował. Chce mu pomóc i wyleczyć go z tego chorego związku. Może sobie znaleś lepszą dziewczynę, bez dziecka i sam się doczekać swojego potomstwa. Po co ma wychowywać bękarta tej dziewczyny ? Ona go wykorzysta.

Gość Jureczku każda go wykorzysta
a potem......rzuci :P

Gość JUREK Z BŁONIA
Może każda go wykorzysta, ale on się ładuje w związek z kobietą z DZIECKIEM. Całkiem mu odjebało, przecież on nawet dzieci nie lubi. Po jakiego wałą pcha się w destrukcyjny związek?

Gość może po takiego
że się zakochał. a co ci do niego. on sam musi to przeżyć. a co będzie kiedyś? sam się przekona. nie rozumiem walczących o cudzą cnotę koleżków :P

Gość JUREK Z BŁONIA
Zmierzam powiedzieć koledzę że widziałęm jego dziewczyne całująca się z innym na mieście. Oczywiście to nigdy się nie zdarzyło, ale mam nadzieje że dzięki temu zerwie z tą panną. To dla jego dobra.

Gość hahahahahahaha
Ja pier**le, Ty jesteś taki glupi? Niedawno byl tu watek o kobiecie ktora chciala ratowac 30-letnia kolezanke bo ubiera sie w rozowe ciuszki. Myslalem ze to szczyt idiotyzmu Niestety, przebiles ja. A po ostatniej wypowiedzi coraz bardziej sie zastanawiam czy to nie prowokacja

a może jesteś o nia zazdrosny. Czy to problem ze ma dziecko? świadczy ze madra dziewczyna skoro urodziła je i wychowuje co w tych chorych czasa zdaza się rzeadziej

Gość eeee tam
marna prowokacja :/

Hey, podoba mi sie tekst puszczała sie z innym bo ma dziecko...hahahaha. A inne sie puszczaja nie maja dziecka, ale ty nawet o tym nie bedziesz wiedzial ograniczony człowieku. Podstawowa zasada nie moje to mam w głebokim poważaniu, ja współczuje twojemu koledze że cie zna. Radziłabym sie niewtrącać w uczucia i związki kolegi, ty bys chcil żeby ktos ci mówił co dla ciebie jest najlepsze???? idiotyzm!!!!!