Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna cholera

nietolerancja laktozy

Polecane posty

Gość Ala

Laktoza,, ah ta laktoza. Do dziś pamiętam jaką krzywdę mi spodowała. Ciągle bóle brzucha, coś okropnego. Głowa nawalała też baardzo... Robiłam wiele badań, ale każda wykazywała, że toleruje każdą substancje i ,że wszystko jest okej. Niestety czułam, że wcale tak nie jest,ze coś mi kurczę szkodzi... Szukałam informacji i w końcu znalazłam, że pomocne może być mi kuracja iGenesis dopiero ona ukazała mi skąd moje problemy się i czego muszę unikać, za co Pani Dr Beata Dethloff bardzo dziękuje!

Gość Anty-lakto

Laktoza to jest ostatnio bardzo ciężki temat, sama czasami mam tak, że pomimo nietolerancji zdarzy mi się zjeść coś, co niespecjalnie mi służy... Od jakiegoś czasu staram się jednak bardziej pilnować po kilku nieprzyjemnych akcjach i jem z Łódzkim pudełkiem.

Gość Solidarna

Ja ufam tylko Dr Dethloff jesli chodzi o kliniki tego typu. Nikt się Tobą tak nie zajmie jak oni. Byłam ostatnio na jednym z pakietów u nich -> uroda i zdrowie. NO WRESZCIE wiem czemu mam biegunki często - laktoza. a to wszystko dzięki badaniu DNA zawarte w tym pakiecie.