Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarek111

jak pozbyc sie tego cholerstwa?? katar...AAAAAAAA!!!!!

Polecane posty

Gość katarek111

ja nie chce miec kataru!! wieczorem wychodze a wszystkie apteki sa pozamykane!! moze znacie jakies skuteczne, domowe sposoby na te swinstwo!!

katar akurat \"wyleczyć\" najgorzej z całego przeziębienia... jak mówią leczony trwa tydzien, nieleczony - 7 dni:( mi pomaga czasem fervex (choć to niby na grype chyba) ale naturalnych sposobów nie znam ale chetnie poznam:)

Gość karatyna
Duża ilość witaminy C( można kupić w sklepach spożywczych) 2-3 dni i po katarze.

Gość katarek111
ale ja potrzebuje czegos szybkiego!! jakas inhalacja czy co?? podobno wachanie chrzanu pomaga jejuuu tak na szybciutko; w pare godzinek na pare godzinek

sok z cytryn - naturalna wit. C w ciagu 2 dni wypilam sok z chyba 20 i juz po katarze

najlepiej się robi inhalacje z rumianku i szałwi tylko trzeba mieć inhalatorek albo nad miseczka nakryc się ręczniekiem i.. wąchać :P:P

Gość 5_monika
zaparz w szklace łyżeczkę majeranku (wypijaj jak herbatę) kilka razy dziennie

Gość wanna goracej wody
(bardzo goraca, prawie parzy) wejdz i wygrzej sie, mozesz dodac soli inhalacyjnej, potem skarpetki na nózki, przykryć sie kocem i kołdra i... wstajesz rano zdrowa :) gwarantowany sposób babci!