Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilniczek

czy Wasi mezczyzni uzywaja wspolnie z Wami peelingow,maseczek.

Polecane posty

Gość pilniczek

Nie chodzi mi o wasze kosmetyki tylko o to czy maja wlasne i czy dbaja o swoja skore czy raczej trzeba im przypominac ze maja troche nie taka cere:)Chcialabym powiedziec swojemu chlopakowi zeby cos zrobil ze swoja twarza:)ale mysle ze jeszcze mnie wysmieje z ekarze mu uzywac babskich specyfikow albo poczuje sie urazony:)a moze uraze jego meska dume...jak na to patrza wasi faceci?

nie mam chłopaka ale za to mam w domu dwóch młodszych braci. Najmłodszy (i to sporo) ma wodowstręt :P A starszy...Kiedy miał trądzik młodzienczy podkradał troche z moich kosmetyków - czyt. np. emulsje przeciwtrądzikowa, a raz nawet udało mi się do namówic na maseczke ale mu sie to nie spodobało. Wniosek - kupić coś co przyciągnie jego oko (koniecznie coś z dużymi literami ;) i obserwować kiedy wystąpią ubytki.

Gość asinkaaa
a ja mojego czasem biorę ze sobą do łazienki i robimy sobie razem relaksujący wieczór piękności - nakładamy sobie maseczki, robimy peelingi i jest super:)

Gość qwee
Ja kiedyś chciałam w lecie na wakacjach posmarowac swojego chłopaka filtrem to powiedział,. żebym nie robiła z niego geja. Podobnie jest z kremem nivea:)

a moj nigdy by sie nie chycil zadnej maseczki!!!!!!Uzywa tylko krem dove i tyle/

Gość iskaa
a moj sam nawet zamawia kosmetyki typu maseczka czy peelin czy tam tonik co prawda znajduja sie u mnie ale mamy je do wspolnego uzytku bo on wie ze lubie jak o siebie dba tez robimy sobie razem takie zabiegi !! wogole to on batrdz dba o siebie i mi sie to podoba

moj maz uwielbia jak mu robie maseczki i pilingi! dla mnie to tez dobrze bo potem jest taki gladziutki i pachnacy!

Ja bym nie chciała zeby mój facet używał tego typu kosmetyków. Mój ma jedynie pianke do golenia i mleczko po. Tylko raz sobie wspólnie zrobilismy maseczki, ale tak dla śmiechu - fajnie było - siedzieliśmy sobie z takimi zielonymi mordkami :-) :-)

Moj chlopak uzywa toniku codziennie bo ma tlusta cere i takze myje ja codziennie mydlem antybakteryjnym.o maseczkach i peelingach nie znam jego zdania,ale zapytam.z ciekawosci:)

Gość Mój facet nigdy
przenigdy nie użył by ani peelingu ani maseczki!!! Podobnie jak ktoś napisał wyżej, mnie tez raz powiedzial, żeby z nego geja nie robiła :D a jak zaproponowałabym mu maseczką to by mnie śmiechem chyba zabił. Ale w sumie, nie chiciałabym, żeby mój chłopak używał tego typu kosmetyków, bo to trochę zniewieściałe. Mógły ich używać, jeżeli miałby np. kłopoty z cerą, ale nie przy mnie.

Gość kosmetyczek
Drogie Panie Wiem ze naraze sie na smiesznosc ale powiem wam jak to jest w moim przypadku.Otoz zawodowo dbam o wasze piekne cery gdyz jestem i konsultantem jednej z firm kosmetycznycha dodatkowo a moze wlasnie od tego pownieniem zaczac wykonuje zawod kosmetyczki z ta roznica ze ja jestem facetem ale wszystkie zabiegi sa takie same.A co do srodkow kosmetycznych to owszem do niedawna stosowalem serie firmy ktora reprezentuje i byl to i peeling i maseczka odzywcza i krem na dzien i na noc ,klopot polegal na tym ze byly to kosmetyki dla kobiet .Od niedawna moja firma wypuscila serie przeznaczona tylko i wylacznie dla facetow i powiem wam drogie Panie ze sprzedaje sie swietnie a same kosmetyki sa bardzo dobre .Nie widze niczego zlego ze facet siega po kosmetyki biale czyli pielgnacyjne ,problem powstal by gdyby jego zainteresowanie wzbudzila kolorowka ale to na inna dyskusje .