Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczegooooo

Dlaczego Turczynki są takie śliczne?

Polecane posty

Gość no jak widać
i u nas takie dają... Polska to kraj wielu możliwości;)

Gość hahahahahahahahahahahaha
ta na tej stronie z symaptii to podpucha!!!!! ktos wstawił sobie fotke thalii- gwiazdy meksykanskiej!!!! buahahahahahahaha! to zadna turczynka tak w ogóle!

Faktycznie Turczynki maja nieprzecietną urode. kiedyś miałem przyjemnośc być w Turcji i co to zauważyłem na plaży, mozna tylko oczopląsów dostac. Przede wszystkim są od słowianek zgrabniejsze, dużo zgrabniejsze. No i maja piękne oczy.

Gość cichutki
wiec mówie że to nie jej zdjecie, ale typ urody tureckiej. Podobnie wygladaja turczynki. Ach kobiety, zawsze przeczytają to co im pasuje, heheh

Gość och no dobrze już
teraz wszystkie będziemy żałować że nie jesteśmy Turczynkami, Meksyknkami i innymi jakimiś tam pięknościami... no ale pocieszmy się, że i wam do urody wielu nacji brakuje;)

Gość czyli ze Polki sa ...
takie do bani??? że żenicie sie z nimi bo juz nie ma ciekawszego towaru??? bo to katoliczki???tak?? naprawde jestesmy takie beznadziejne w porównaniu z tymi turczynkami?

Gość cichutki
1 http://members.msn.com/?mpp=4263~7AAAAAAA1CNA98YrsTlawRLlyzKaN7oraPfDnlzopDhl9Jg7B0QGGbmQ$$~7AAAAAAA2EkaY27wLOg0gUI8h2HNeRuQVoC!rkkol0Ops$ 2 http://members.msn.com/?mpp=4263~7DAAAAAAACSmGycuOrqETuBda8Yup9flVmFCJYfN9KRpB9euGK78M22g$$~7EAAAAAAAEpk5AqXHVu7SZAoW1yK97ARgjd9cD*lRVWFI$ 3 http://storage.msn.com/s1pZ8pl_R1n1zGIUr-nL9FEIKSmqTiJf8x5YblRHeF7NdxMun3YfthCmbVbX5hE1u8ZQ8-kUYic-qADGYONt4om-A/00.jpg?MdToken=1934005923311868 4 http://members.msn.com/?mpp=4263~7AAcAAAAACw7zh3bWFYHWjMwphusf8lOR4*keesCLNhCu8QYoUYNi!7Q$$~7AAdAAAAAGMEFP4lKSS3uh1VkxQf8dFy5sksBku05L!Ps$ Znajdziesz mi jakies ładniejsze Polki?

Gość no co ty....
ci kolesie co tu pisali są w mniejszości przeciętnemu Polakowi podoba się przeciętna Polka...taka prawda wiem coś o tym...mam mało polską urodę i wcale dzięki temu nie przebijam małych blondynek...trzeba amatora

te fotki siie nie otwieraja!!!

Gość cichutki
Ja nie wiem, nie pytaj mnie, ja mam żone Turczynke i ma na imię Cagla:) Ni powiem ze jesteście do Bani, bo niemki, angielki, amerykanki, norweżki, sa ..... hmmm.... pomińmy to okreslenie, ale jest wiele naprawde pięknych kobiet różnych nacji, a Turczynki, to absolutna klasa światowa!!!!

Gość cichutki
musisz skopiowac cały link..... bo on tylko jako link traktuje początek....

Gość llllar
Tak uważa większosć meżczyzn która nigdzie poza Polska nie była, inni jak już ktos tutaj wspomniał, nie powiedza zę im sie kto inny podoba, bo wiadomo jak druga strona zareaguje.

Gość eeee tam jak
sie naprawdę komus taka uroda podoba to i polsce znajdzie taki tym kobiet

Gość cichutki
A co to ma do rzeczy, owszem są meżczyźni inny nacji przystojni, ale takie jest życie, ja nie jestem oburzony, że ktoś nie uważa nas za najpiekniesza nacje. Zarówno Polacy, jak i Polki są przecietni. I to nie jest nic nowego.

cichutki>>> jak ja sie ciesze ze nie jestem turczynka! sorry ale mi sie te co przesłałes nie podobaja! jakies...tandetne! nie wiem, moze sa tez fajne turczynki ale ta z tym wielkim nosem....eh, mimo to dziekuje ze przesłałes mi te linki! miałam niezła załamke bo juz myslałam ze to jakies bóstwa a wacle tak nie jest! nie jestm od nich gorsza! a moge nawet przyznac ze ładniejsza! teraz z całym spokojem ide spac.... dobranoc wszytkim! p.s Polki sa the best!

Gość cichutki
hahaha dobre..... Nie ma jak to samokrytyka;) hahahha

Gość cichutki
Włoszki są też ładne. Natomiast Polki stwierdzą ze sa ładniejsze, bo tak powiedział im wloch który je puknal na wakacjach a po angielsku znał trzy słowa: you are beautiful( o ile sam wiedził co to znaczy) Moze też dlatego bardziej cenie turczynki? ze nie są zadufane w sobie i nie uważaja sie za najpiękniejsze, choć wiele moze do takiego stwierdzenia bez problemów kandydowac.... A to co przesłałem, to sa najprzecietniejsze z przecietnych, a i tak o wiele ładniejsze od 85% polek.

Gość no nie wiem...
czy Polki takie przeciętne są...moi znajomi którzy wracają z pobytów za granicą- głównie w Europie Zachodniej- twierdzą że w Polki w porównaniu z tamtymi są super ładne...a na pewno super zadbane

Gość podobno
Brytyjki są koszmarne

Gość sam_cham
ee tam najlepsze witaminy maja polskie dziewczyny :-)

Gość cichutki
hahhaha Nie no brak mi słów.... hahahh Ja też mówiłem to Polkom... swego czasu... Powiedz swojemu chłopakowi, mężowi, partnerówi, że Włosi są przystojniejsi od niego.....;) Nie warto palić mostów za sobą. Też kiedyś wróciłem z londynu i opowiadałem znajomym że Polki sa najpiekniejsze, choć niektóre hinduski, to mi sie jeszcze dłuuuugo po nocach śniły...... Włosi też polkom mówia ze sa najpiękniejsze, a włoszkóm myślisz mówia coś innego?

Gość ale cichutki
ty chyba w jakimś dziwnym świcie nieustających ściem żyjesz...? biedna ta twoja Turczynka- jej tez ciagle jakies kity wciskasz? po co znajomi i koledzy mieliby kłamać? przecież nie podrywają mnie?;) śmieszny jesteś

Gość ale jednak
na swiecie istanieje taka opinia ze te polki sa ładne....wiec nawet jesli nie kazdy sie z tym zgadza to cos w tym musi byc, no nie??? nie twierdze ze sa cud pieknosci, ale i tak wszyscy obcokrajowcy ( a przynajmniej duza ilosc) uwaza je za piękne.....tak słyszałam w wiekssosci krajów europy. o turczynkach takich rzeczy nie słyszałam- wprost przeciwnie, ze raczej sa na bakier z higiena , ale tego nie wiem na 100% wiec nic nie biore na pewnik....

Gość migdali
ja mieszkalam 3 lata w izraelu i uwazam,ze izraelki sa najpiekniejsze,nie mowiac juz o izraelczykach,ja kocham bliskowschodni i poludniowy typ urody,w Polakach nie gustuje

Gość cichutki
haha Jak wspomiałem w przypadku angielek, amerykanek, holenderek, niemek, norweżek itd to absolutna prawda.... A jacy obcokrajowcy do nas najczesciej zagladaja? hmm????? Dla nic to moze jesteście piękne... Arabowie we francji mają sposób na Polki(ponoć sprawdzony) mówią ze są ich matki badz ojcowie to włosi... Po co mieliby kłamać? Coś musi w tym być jesli połowa z kilku milionów arabów ma któregoś z rodziców włocha, to powiem tylko tyle: Najwiecej na swiecie jest włochów hehehe I o to mi chodziło massimo 86, jak najłatwiej poderwać kobiete? Zwłaszcza polkę? Komplementami!!!! Czy któraś z was Panie była w Turcji? Tak z ciekawości..

Gość cichutki
neslihan demir? Taka jak większosć Turczynek... Boska!!!!

Gość stary ty masz oczy
w odbycie