Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_wredna

Lubię czasamu przykopać niektórym na forum.

Polecane posty

Gość wredna_wredna

Czasami jak czytam niektóre topiki to mam ochotę przykopać ich autorom. Za głupotę. Kto tak ma?

Gość ja tak mam
ale to bardzo stresujace i odzwyczajam sie ale czasem nie wyrabiam :P

pokaz nam wszytskim jak to przykopanie ma wygladac... rozumiem Twoja frustracje,ale zeby do agresji sie posuwac??:D:D:D:

Gość Nie Marianna
taak. Dzięki takim instynktom forum przekształca się w ring. O to wam chodzi?

widze że jest nas coraz więcej ;) nic tylko się cieszyć :o

Gość do wrednej
nie kazdy jest taki madry jak ty !!!! :P

Gość zacieszac gupku
:O

Gość do wrednej
ja np nie mam mózgu prawie wcale, bo usunięto mi go w dzieciństwie :-o ale dobry pan chirurg zostawił mi w tajemnicy fragment odpowiedzialny za drapanie się po psiucie ;)

Gość i tak to zwolennicy
"żeby było miło" dokopali autorce topiku:P

Gość wredna_wredna
Eee tam..ja nie dostaję schizy bo ktoś napisze mi coś wrednego na forum. A niektóre osoby tak się zacietrzewią, że mam ochotę im dowalić dodatkowo. Te niektóre panienki na antykoncepcji, matki polki, skamlające żony, bezczelne kochanki....Nic tylko lać i słuchać czy żywe :-D

Gość skąd w was tyle jadu
? macie nieudane życie czy co?

Gość skąd w was tyle jadu
jedzie mi z ryja jak z owczarni :(

Gość chętnie pocieszę
A ja akurat znajduję przyjemność w pocieszaniu osób, które postanowiły poszukać pomocy na forum... ;-)

Gość Nie Marianna
Ty, wredna - a nigdy nie zadałaś sobie pytania kto dał ci prawo "lać"? To może przyszła pora, żeby sobie takowe zadać?

Gość wredna_wredna
do Nie Marianna A czy pisałam o prawie?? Pisałam o ochocie :-P a to dwie rózne sprawy. No...to czytanie bez zrozumienia też jest głupotą :-D

Spróbujmy net - jestem na płacowym przednówku i nie wiem, czy zdołałabym się wypłacić. :-0 Specjaliści wysokiej klasy odpowiednio wysoko się cenią... (i słusznie)

o Wredna, ale Ty sie musisz nudzic...nie lepiej to jakas ksiazke poczytac? albo moze na joge sie zapisz co? to troche Cie wyciszy..😘

Gość do wrednej
no wlasnie ...mam tak malo mozgu a tu chca mi jeszcze przykopac...co za zycie :(

Mogę zaproponować pierwszy numerek gratis - ale będzie bez nastrojowego światła i romantycznej muzyki (wersja \"economy\"). Abonament wychodzi taniej, gorąco zachęcam! Aha, jeszcze jedno - moja stopka nie znajduje zastosowania w Twoim przypadku, ale z lenistwa nie chciało mi się jej wykasowywać specjalnie do rozmowy z Tobą.

Gość Nie Marianna
Wbrew pozorom rozumiem wiecej niż ci się wydaje. Ale miłoby było gdybyś ty zrozumiała, że takimi ochotami w tobie kieruje nic innego jak twoja pycha i pogarda dla innych, którzy dopiero szukają siebie. Nie osądzaj dziewczyno, bo przyjdzie dzień, gdy nad tobą też odbędzie się osąd bez litości. Bo zero w tobie współodczuwania.

Gość dziekuje za pocieszenie

Od razu czuć specjalistę - już mi lepiej... Chociaż nie wiem, dzisiejszy nastrój każe mi dopatrywać się w deklaracji kasowania stopki przekazu, iż: a) nawet Jezus mnie nie kocha 😭 (że o rodzicach nie wspomnę) b) IQ poniżej poziomu IQ dżdżownicy jest moim udziałem c) i inne takie tam opcje Abonament, powiadasz? Hmm... A na ile i za ile? I czy w razie chwilowego braku płynności finansowej rozważasz przyjmowanie płatności \"w naturze\", na zasadzie starego dobrego barteru?

Wredna, nie martw się, nie jesteś sama. Dużo tu takich zakompleksionych osób jak Ty, które by poprawić swoje poczucie własnej wartości muszą \"przykopać\" komu innemu. Nic tylko współczuć. Poszukaj poradni zdrowia psychicznego w swoim mieście. I zgłoś się do niej ze swoim problemem. Bo masz problem dziewczyno. Przykre, ale prawdziwe.

Już prostuję: stopka moja jest adresowana do debili, do której to grupy Ty, szanowna RzW, z pewnością się nie zaliczasz. W naturze - czemu nie, trzeba by tylko określić precyzyjnie zakres. Abonament - minimum jeden miesiąc, stali klienci moga liczyć na progresywne zniżki.