Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_wredna

Lubię czasamu przykopać niektórym na forum.

Polecane posty

BUAHAHAHA,,ALE ja nie mam o co tam walczyc ,bo ja juz wygralam!!!!

Za wizytę, bez ograniczeń czasowych. Są tacy, co tak robią! ;-) Lub za skuteczność - tylko czym mierzyć stopień uzyskanego pocieszenia? Pozostawiam specjaliście do określenia... :-)

Ech... jeszcze nie mogę dojść do siebie... Wstydzę się, tak na forum mówić, w końcu to intymne doznania - leczenie naderwanej psychiki. Ale metody stosujesz faktycznie skuteczne! :-D :-P RzW

Październik miesiącem oszczędzania - więc w październiku PROMOCJA! Pierwszy numerek gratis, karty rabatowe na 5, 10 i 15 seansów* *) ilość karnetów promocyjnych ograniczona. Szczegółowy regulamin promocji na stronie www.exet.nu

Ha! Fantastyczna sprawa! Na październik mam już z góry opłacony lokal, zatem pozostaną mi do dyspozycji wolne środki finansowe. Poproszę abonament, miesięczny!. No chyba, że przewidujesz \"bilety kwartalne\" np... [tu zatrzepotała wdzięcznie rzęsami... ;-) ] Ech, taki pocieszyciel to jednak potrafi zdziałać cuda... 😘 Świeżo pocieszona RzW :-) PS. Nie palę... To może chociaż pójdę po wafelka w gorzkiej czekoladzie... ;-)

Gość ale o sssso chodzi
?????

Gość wredna_wredna
No proszę...nawet i na głupim topiku można mądrze porozmawiać :-D 👄👄 chętnie pocieszam i Rybka

Gość gość
same k***y