Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_wredna

Lubię czasamu przykopać niektórym na forum.

Polecane posty

Gość wredna_wredna
Dzięki za rady :-D Jeszcze dzisiaj polecę do Przychodni Zdrowia Psychicznego i powiem, że na forum niektórzy mnie wkurzają. Myśłę, że psycholog jest nieodzowny :-D Ludzieee...wyluzujcie trochę bo o to właśnie mi chodzi. Ktoś zakłada głupi topik (tym razem ja :-) ) a tu od razu znajdują się "mądrzy" co rady dają - idź do psychiatry, poczytaj książkę... Takim mam własnie ochotę przykopać...co niniejszym czynię wypisując następne bzdury :-D :-D

Kai - :-) 🌼 Niech Cię pocieszy przynajmniej netowo - ;-) U mnie nastaje jakoś na tę opcję kontaktu F2F... yyy, przepraszam, zboczenie zawodowe, oko w oko. ;-) Chętnie pocieszam - może abonament obiadowy?

Gość ja tez lubie
a jaka mam pozniej satysfakcje glupota ludzka nie zna granic

hmmm...tak ...najpierw zakladasz topik o tym ,ze draznia cie glupie tematy pozniej dostajesz riposte a nastepnie w jej efekcie zaslaniasz sie ,ze to wlasnie Ty chcialas zalozyc podobny topik...buahahaha,,,kon by sie usmial

Gość do zuzi
a więc śmiej się - koniu - ile dusza zapragnie :D

Gość Nie Marianna
przyłączam się do tego śmiejącego się konia :)), :))

Gość koń jaki jest
- każdy widzi

Gość trajkotka
też tak mam .... ale nie z agresji...normalnie niektóre wypowiedzi same się prosza...i wogóle mdli mnie to pocieszanie się słodkie takie....błeeeeeee....i te ochy i achy....:classic_cool:

Gość elannna
macie nasrane we lbie lacznie z zalozycielka topiku...

Gość wredna_wredna
Zuzuia...dokładnie tak dziewczyno. Drażnią mnie głupie tematy, drażnią mnie ludzie biorący wszystko tak bardzo powaznie (bez poczucia humoru i luzu). Przecież nie polece ich szukać w realu aby im przykopać :-D No to założyłam topik...gdzie droga Zuzuiu, mimo iż nie lubisz nikomu robić przykrości przyszłaś mi "przykopać" :-D A może to zbyt skomplikowane dla niektórych? :-P

Gość hahaha_
no to teraz wszystkie inteligentne konie sie smieja :D

Gość trajkotka
zbyt :classic_cool:

interpretuj sobie to jak chcesz....uwierz mi powiedzialabym Ci wiele o tym co ja wyprawiam na tym forum, ale nie bede cie wtajmniczac ,bo najzwyczajnie nie mam ochoty rozmawiac z kim kto mi ubliza....nie na tym rzezcz polega

i nie napisalam ,ze nie lubie nikomu robic przykrosci, nie przypisuj mi slow nie mojego autorstwaD:D:D:D:D:D:D:D:

Gość fokafaaw
nie obchodzi mnie to colubisz ,nie zagladaj GŁUPICH topicow

Gość alibibabka45
Wredna! zal mi Ciebie!

Zuziu, zaczynam zmieniać zdanie na Twój temat... Myślę, że masz szansę zbliżyć się do poziomu iwosi... jeśli jeszcze troszkę nad sobą popracujesz, rzecz jasna. Ale \"kręgosłup\" chyba w Tobie jest 👄 ❤️ 🌻

Gość wredna_wredna
Zuzuiu... :-D ubliżać--- obrażać, znieważać, wymyślać, urągać Słownik języka polskiego :-) Jak Ci tu tak źle to po co wchodzisz? Aby mi dokopać? Czyli .... :-D

\"a tu od razu znajdują się \"mądrzy\" co rady dają - idź do psychiatry, poczytaj książkę...\" ubliżać ndk I, ~am, ~asz, ~ają, ~aj, ~ał — ubliżyć dk VIb, ~żę, ~żysz, ubliż, ~żył 1. «odzywać się do kogoś, wypowiadać się o kimś albo zachowywać się w sposób obrażający kogoś; obrażać, znieważać, wymyślać, urągać

Gość alibibabka45
Chciałabym dodać, że z rzetelnością szwajcarskiego sprzedawcy zegarków miętoszę językiem spocone pośladki konduktora pociągu osobowego Kutno-Włocławek. :classic_cool:

Gość wredna_wredna
Zuziu...ja to Ci chyba w tym dokopwywaniu do pięt nie dorastam. W realu też się tak wykłócasz o swoje racje? Normalnie...to mnie bawi :-D

Gość alibabka45
heh..wole spocone posladki koduktora pociagu osobowego Kutno-Wloclawek niz Twoja owlosiona ziejaca konskim smrodem gebe, koniowale:D:D:D:D:D:D:D:

no...ja tak lubie!!! D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD: to moje skryte hobby:D:D:D:D :p:p:pp:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Gość alibibabka45
...aczkolwiek moje zdanie w tej materii bywa chwiejne gdyż właśnie jestem poddawana przymusowej lewatywie przez sanitariusza Oddziału Chorób Tropikalnych Państwowego Szpitala nr 3 w Zamościu. :classic_cool:

Gość wredna_wredna
No widzisz Zuziu...Ty się lubisz wykłocać a ja czasami przykopać komuś za głupotę. Każdy ma swoje hobby :-P

Gość łechłechłech
idz zuziu plinuj swojego miejsca w walce o korone krolowej bo aganiok cie wyprzedzila i kroluje