Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 nie taka jaka

zabiegi u kosmetyczek a tr膮dzik??? jakie macie do艣wiadczenia?

Polecane posty

Opr贸cz wizyt u kosmetyczki do codziennej piel臋gnacji sk贸ry tr膮dzikowej polecam URIAGE HYSEAC PASTA SOS. Zawiera olej z drzewa herbacianego oraz zielon膮 glink臋 o dzia艂aniu 艣ci膮gaj膮cym i antyseptycznym. Nak艂ada si臋 j膮 punktowo na zmiany tr膮dzikowe. http://www.apteka-melissa.pl/produkt/uriage-hyseac-pasta-sos-15-ml,11479.html

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zabiegi u kosmetyczki a w艂a艣ciwie u kosmetologa bardzo mi pomog艂y pozby膰 si臋 tr膮dziku. Tylko wa偶ne jest, aby opr贸cz zabieg贸w stosowa膰 si臋 do zalece艅 i w domu te偶 u偶ywa膰 odpowiednie kosmetyki, kt贸re kosmetolog dobierze,a nie dzia艂a膰 na w艂asn膮 r臋k臋. Dobre gabinety z opiniami znajdziecie na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi pomog艂o srebro koloidalne ,przemywa sie twarz 2x dziennie do kupienia w aptece

Udost臋pnij ten post

Tr膮dzik jest wynikiem nadmiernej pracy gruczo艂贸w 艂ojowych, a kluczem do sukcesu w walce ze schorzeniem jest uregulowanie ich funkcjonowania. Zabiegi u kosmetyczek sprawdz膮 si臋 w przypadku ch臋ci pozbycia si臋 blizn potr膮dzikowych, kt贸re szpec膮 sk贸r臋., np. mikrodermabrazja. Jednak nie wp艂ynie ona na prac臋 gruczo艂贸w, kt贸re nadal b臋d膮 produkowa膰 艂贸j, a na sk贸rze pojawi膮 si臋 nowe wykwity. Dlatego, by wyregulowa膰 sebum nale偶y stosowa膰 odpowiedni preparat: Beta-Skin Acne Care Cream. Zawarte w kremie sk艂adniki takie, jak srebro koloidalne, cynk i krzem, pomagaj膮 przywr贸ci膰 prawid艂owe funkcjonowanie gruczo艂贸w. Zapraszam na stron臋 www: https://sklep.betaskin.pl/Beta-Skin-Acne-Care-Cream-75-ml/110

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam peeling dyniowy Sama zdecydowa艂am sie na niego w Centrum Atena w Nysie i efektami jestem zachwycona ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EmilaMa艣lak
Je艣li ju偶 o dyniowym mowa - to faktycznie, jest super. By艂am na takim zabiegu w Profemedzie. Enzymy zawarte w mi膮偶szu dyni pomagaj膮 w odnowie nask贸rka i zwi臋kszaj膮 przenikanie innych sk艂adnik贸w aktywnych, zmniejszaj膮 wydzielanie sebum. Mia艂am 2 zabiegi w odstepach dwutygodniowych i jestem bardzooo zadowolona. Polecam wypr贸bowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla os贸b z tr膮dzikiem polecam wszelkie zabiegi z u偶yciem lasera. Ja swego czasu chodzi艂am do Bellisany, naprawd臋 dobry gabinet z szerokim pakietem zabieg贸w, po kt贸rych sk贸ra na pewno b臋dzie w lepszym stanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrea2
Ja bardzo sobie ceni臋 zabiegi u kosmetyczek wsp贸艂pracuj膮cych z Repechage. Jest sporo takich salon贸w, a raz na jaki艣 czas mo偶na sobie na nie pozwoli膰, bo pomagaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chodz臋 do kosmetyczki w Szczecinie na Maciejkowa 37. Bardzo mi艂a obs艂uga i bardzo dobre ceny. Maj膮 szerok膮 oferte na zabiegi od mikrodermabrazji do depilacji laserowej i nie tylko.

Udost臋pnij ten post

Nie warto chodzi膰 do dermatolog贸w nawet prywatnych. Zmagam si臋 z tr膮dzikiem od 6 lat, chodzi艂em do dermatolog贸w prywatnie i g****o to dawa艂o, dermatolodzy jak poczuj膮 kase to ci daj膮 s艂abe leki tak aby艣cie mieli jak najwi臋cej wizyt u nich i strat. Polecam kosmetyczk臋 pomog艂o mi to du偶o, ona wam doradzi zabiegi. Lepiej wyda膰 pieni膮dze na kosmetyczk臋 i efekty wida膰 po oczyszczaniach i te偶 jeszcze niweluje blizny ni偶 dawa膰 si臋 wzbogaca膰 g艂upim dermatologom oszustom prywatnym. Dla nich liczy si臋 tylko kasa a nie pomaganie ludziom w dolegliwo艣ciach.

Udost臋pnij ten post

Nie warto chodzi膰 do dermatolog贸w nawet prywatnych. Zmagam si臋 z tr膮dzikiem od 6 lat, chodzi艂em do dermatolog贸w prywatnie i g****o to dawa艂o, dermatolodzy jak poczuj膮 kase to ci daj膮 s艂abe leki tak aby艣cie mieli jak najwi臋cej wizyt u nich i strat. Polecam kosmetyczk臋 pomog艂o mi to du偶o, ona wam doradzi zabiegi. Lepiej wyda膰 pieni膮dze na kosmetyczk臋 i efekty wida膰 po oczyszczaniach i te偶 jeszcze niweluje blizny ni偶 dawa膰 si臋 wzbogaca膰 g艂upim dermatologom oszustom prywatnym. Dla nich liczy si臋 tylko kasa a nie pomaganie ludziom w dolegliwo艣ciach. :) 呕ycz臋 powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u mnie pomog艂o. Wykonuje oczyszczanie+kwas i jak narazie widze popraw臋. Dodatkowo przemywam twarz multiesencj膮 z bielendy do cery mieszanej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja c贸rka mia艂a problem z tr膮dzikiem, do艣膰 powa偶ny. Zdecydowali艣my si臋 poszuka膰 lekarza, nie wiedzieli艣my do kogo uderzy膰. Zdecydowali艣my si臋 przejecha膰聽do Szczecina do polecanego dermatologa. (http://www.dummik.pl/szczecinskie-zabiegi-na-tradzik/). Na wizycie przepisa艂 leki, a z ka偶dym dniem stosowania tr膮dzik ust臋powa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PoznanskaPyra43
Ja jestem z Poznania i korzysta艂am z peelingu chemicznego w Sylvetka Atelier. Problem z tr膮dzikiem uda艂o si臋 艂adnie za艂agodzi膰. Wi臋c jak dla mnie czasem warto i艣膰 do specjalisty i zapytac co by poleci艂.

Udost臋pnij ten post

To zale偶y na jak膮 kosmetyczk臋 natrafisz, mi akurat pomog艂a ;) mimo i偶 nigdy nie mia艂am jakiego艣 wielkiego problemu z tr膮dzikiem... to jednak. Chodzi艂am na mikrodermabrazje oraz na peeling kawitacyjny. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandenka77
peelingi potrafi膮 zdzia艂a膰 naprawd臋 cuda :) W Lublinie zdecydowanie polecam gabinet kosmetyczny Esthe - http://www.esthe.pl. Ceny r贸wnie偶 bardzo akceptowalne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi pomogly zabiegi z peelingami w gabinecie kosmetycznym. Moja kosmetolog uzywa tylko sprawdzonych swiatowych marek - PCA Skin - mozecie miec pewnosc ze wam pomoze. W Poznaniu polecam gabinet www.beautypremium.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasija1
Dermatolog cz臋sto przepisze ma艣膰 albo jakie艣 mocne 艣rodki, kt贸re 艣rednio pomagaj膮. Moim zdaniem u kosmetyczki naprawd臋 mo偶na si臋 "wyleczy膰" - w salonie Estela, do kt贸rego chodz臋, maj膮 mn贸stwo zabieg贸w i mo偶na dobra膰 zabieg do cery. Maj膮 peelingi, kwasy, na艣wietlania, co si臋 tylko chce. Cennik mo偶na sprawdzi膰 tutaj http://salon-estela.pl/. Na mnie na艣wietlanie podzia艂a艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nie chodzi艂am do kosmetyczki jak mia艂am tradzik, najpierw si臋 porz膮dnie wyleczy艂am...zacz臋艂am od piel臋gnacji i stosowa艂am cetaphil em do mycia twarzy i cia艂a i jeszcze jeden krem nawil偶aj膮cy tej偶e firmy i tr膮dzik, powolutku, ma艂ymi kroczkami znika艂 :) a teraz normalnie chodze do kosmetyczki, ale tylko na henne i jakies maseczki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze jest odwiedza膰 kosmetyczk臋 nie tylko w przypadk贸w problem贸w z tr膮dzikiem. Ja mam cer臋 normaln膮, ale i tak lubi臋 raz na jaki艣 czas wybra膰 si臋 na prosty zabieg na twarz do Artimex w Raciborzu. Oni maj膮 bardzo du偶o fajnych zabieg贸w, po kt贸rych cera jest oczyszczona i od偶ywiona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tygryska22
Po moim tr膮dziku pozosta艂y do艂y, bo nie leczy艂am go tak jak powinnam. Uzbiera艂am pieni膮dze i posz艂am na zabiegi kwasem do plac贸wki ko艂o uniwersytetu medycznego w Gda艅sku. Pani kosmetolog by艂a bardzo mi艂a, poleci艂a mi kwas glikolowy, podzia艂a艂 rewelacyjnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak naprawd臋 zale偶y do jakiej kosmetyczki p贸jdziesz. Bo s膮 takie po szkole weekendowej i nic wi臋cej a s膮 takie kt贸re si臋 ci膮gle szkol膮. Ja je偶dz臋 w Katowicach na ulicy Panewnickiej do Instytutu Kosmetyki i Medycyny Estetycznej i tam panie maj膮 mn贸stwo kurs贸w, szkole艅, certyfikat贸w. Wci膮偶 si臋 rozwijaj膮 i wida膰 to po efektach zabieg贸w bo zawsze jestem zadowolona i wracam tam regularnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisi02
Tygryska te偶 tam leczy艂am tradzik, u mnie podzia艂a艂 najlepiej kwas migda艂owy, teraz cera wygl膮da bosko :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qetyu

Te偶 s艂ysza艂am o kwasach i zastanawia艂am si臋 :) Sama pr贸bowa艂am laser贸w w salonie Estela. Mo偶e kwasy te偶 maj膮, mi akurat doradzili lasery w moim przypadku. I bardzo skutecznie zadzia艂a艂y. Najlepiej popatrze膰 na stronie salonu np. http://salon-estela.pl/ jakie s膮 zabiegi. Dla ka偶dego si臋 z pewno艣ci膮 co艣 znajdzie. I pewnie skuteczniejsze to ni偶 samemu walczy膰. Ja ju偶 nie mia艂am si艂y walczy膰 sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hela

Peelingi kawsami to zdecydowanie m贸j numer jeden na tr膮dzik. Chodz臋 regularnie na kwas salicylowy do kliniki w Gda艅sku w polon park i moje problemy z tr膮dzikiem dobiegaj膮 ko艅ca 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja chodz臋 od wrze艣nia ubieg艂ego roku mia艂am w sumie 6 zabieg贸w, szczerze? To nie wiem czy dalej w to brnac moja pani kosmetyczka jest bardzo mi艂a i sympatyczna zawsze mi m贸wi co robi a ostatnie 3 zabiegi mia艂am z kwasem tca po kt贸rym schodzi艂a mi strasznie sk贸ra a pod spodem by艂a bardzo 艂adna g艂adka ... Tr膮dzik mi si臋 zacz膮艂 pojawiac na policzkach brodzie a na pocz膮tku mia艂am tylko na czole nie wiem czy to wina kosmetyczki czy聽 moze tr膮dzik mi "migruje " mam mniejsze blizny po zabiegach ale tr膮dzik dalej jest wyda艂am 1200 z艂 na to wszystko :(( wspomn臋 tylko 偶e mam 15 lat a tr膮dzik od 12 roku 偶ycia聽

Udost臋pnij ten post

U mnie wizyty u kosmetyczki przynosi艂y jedynie chwilowe zabiegi 馃槙聽dlatego te偶 w pewnym momencie postanowi艂am zainwestowa膰 w wygl膮d swojej cery i zapisa艂am si臋 na profesjonalny zabieg z laserem w Klinice Krajewski - ju偶 po pierwszej wizycie przebarwienia by艂y du偶o bledsze 馃檪

Udost臋pnij ten post

Moja kosmetolog pracuje na kosmetykach聽Peel Mission, mam sk贸r臋 tr膮dzikow膮 i 艣wietnie sprawdzaj膮 si臋 peelingi chemiczne.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰