Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iguanka

Kto ze mną podszlifuje troche swoja figurke??

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhh
usunelas info jak sie zalogowac i teraz nie wiem :o

Jest jest :), tylko w dziale instrukcje :) (jest takimi malutkimi literkami w menu po lewej). Ale potrzeba do tego hasła, które daje na gadu ;). Ile powtórzeń... ja to sobie robię poprostu tak że ćwicze sobie do piosenki albo 2-ch. Proponuje na początku jedną piosenkę, czyli jakieś 4 minutki. Będą zakwasy ;-). A efekty jak po każdym ćiwczeniu: troche trzeba czekać ale już po kilku minutach leciutko się skóra na boczkach naciąga ;)

Gość Barabaraaa
dziekuje :) ,ja robie to cwiczenie jakis czas po 25 powtorzen ,jedno licze jako prawa+ lewa strona ,ale efektow nie mam i dlatego pytam czy Ty jak zauwazalas efekty to dopiero po jakiej ilosci powtorzen i nie wiem czy powinnam moze robic takie 3 serie po 30 z odstepami czy jak piszesz cwiczyc 8 minut ( jak tyle wytrzymam ,nie wiem ile w tym czasie bedzie powtorzen )

Gość Ja tez chcęęę
Ja też chce! Proponuje skakanke, hula hop i ćwiczenia na www.modeling.pl Od czego zaczynamy?? Może ten bruszek?

Barbarka- ciężko to porównywać, bo ja mam taką figurę że boczków nigdy nie miąłam a talia się ładnie odznacza, to pomaga mi ją raczej utrzymać w dobrej koncydji. To samo tyczy się brzuszka- mam oponkę ale nie dużą. Na te dolną cześć brzuszka (straaasznie ciężko zgubić, nigdy mi się do końca nie udało :D ) najlesze są nożyce z lekko uciesionymi nogami i napiętymi mięśniamy brzucha i brzuszki na boku... jak dla mnie :). Ja nagorszy problem mam z pupą i nogami :-/ Ja nie mam teraz czasu na aż takie szlifowanie dlatego zostawiam to wam :D. Ja siętylko pilnuje i mogę troszkę poradzić bo teraz ciut przytyłam ale w tamtym roku ważyłam 48 kg :] (za chuda w górnej części już byłam ;-), ale jaka \'twarda\' ;) :D. Dopiszcie się na stronke póki jestem. Numer gadu 8279832 a haśło macie przez kilka minut w opisie ;-). Jek nie nie zdążycie to piszcie poprostu na ten numer A na tą talię to faktycznie hula-hop tez bardzo dobrze działa :)

Gość hula hop pewnie tak
ale chyba rok minie zanim naucze sie tym kolem krecic :D Musze robic inne cwiczonka bo do czasu nauki krecenia kolem bede dwa razy grubsza w obwodzie :D :D Nie jest tak zle ze mna ,ale chce cos zadzialac z figura bo jak zima przyjdzie to znow zlapie pare kg :D

Ze mną też, nie mam nawet nadwagi ale kurcze przydałoby się załóżyć jakąś krótszą spódniczkę bez kompleksów :]. A nożki to ciężko zmienić. Ojj, cięzko :]. Dlatego powoluutku :). Poza tym musze sie pilnowac z nauką ;). W ogole bardzo dobre jest jak dla mnie... masaż, kąpanie się w różnych wymysłach, np. mieszanka kawy, cynamonu, imbiru, może troche pu-erh? ;). Najlepiej w wannez jacuzzi (byłoby to idealne połączenie gdyby nie to że jakieś paprochy zawsze zostają w dziurkach :] ). A bez poprostu masować się w tej wodzie rękawiczką do masażu :). Ja po kilku takich razach mam o wiele gładszą skórkę

witam mile kobietki czy moge do was dolaczyc?? hmmm ja biore sie za siebie bo normalnie szok:( wyobrazcie sobie ze jeszcze w kwietniu wazylam 48kilo czulam sie swietnie wzrost 160 a wczoraj tata kupil wage i co sie okazalo ??62kilo:((( nerwy stresik leki itd no i niema co ukrywac podjadanie zrobilo swoje:( ale powiedzialam sobie dosc koniec mamy jesien trzeba na sylwka jakos wygladac i ciagnac do lata zeby wbic sie w cos wygodnego:) moze podam wam dobre skuteczne cwiczonka na brzusio wiem ze dobre bo sama je robilam w lato i bylo calkiem wporzadku troszke ciezkie ale da sie wytrzymac i przyzwyczaic.

Aerobiczna \"szóstka\" Weidera. Jest to zestaw ćwiczeń na mięśnie brzucha wykonywane w celu spalenia tkanki tłuszczowej zalegającej w ich obrębie oraz do znacznego wzmocnienia wszystkich mięśni brzucha. Ćwiczenia \"szóstki\" wykonuje się jedno po drugim bez żadnych przerw na rozluźnienie mięśni \"szóstka\" składa się z sześciu ćwiczeń następujących po sobie. Najważniejszym elementem każdego powtórzenia jest moment zatrzymania ruchu w momencie maksymalnego napięcia mięśni na 2-3 sek. Ćwiczenia \"szóstki\" wykonuje się na płaskim podłożu (materac lub dywan) bez żadnych specjalnych urządzeń i przedmiotów przez sześć tygodni. W końcowy okresie programu (piąty, szósty tydzień) należy zwrócić szczególną uwagę na to by całościowy trening dzienny nie przekroczył 25min. W przypadku takiego zagrożenia należy skracać do minimum ruch w czasie powtórzeń, powtórzeń nie moment zatrzymania 2-3 sek. W momencie napięcia maksymalnego. Cykl ćwiczeniowy obejmuje wykonywanie 6-ciu ćwiczeń jako jednej serii. Jednak ilość serii i powtórzeń w seriach zmienia się w miarę upływu dni realizacji całego programu. I tak : 1 dzień - 1 seria po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 2,3 dzien - 2 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 4,5,6 - dzień - 3 serie po 6 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 7,8,9,10 - dzień - 3 serie po 8 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 11,12,13,14 - dzień - 3 serie po 10 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 15,16,17,18 - dzień -3 serie po 12 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 19,20,21,22 -dzień 3 serie po 14 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 23,24,25,26 - dzień 3 serie po 16 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 27,28,29,30 - dzień 3 serie po 18 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 31,32,33,34 - dzień 3 serie po 20 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 35,36,37,38 - dzień 3 serie po 22 powtórzeń w każdym ćwiczeniu 39,40,41,42 - dzień 3 serie po 24 powtórzeń w każdym ćwiczeniu UWAGA!!! Gwarancją całego sukcesu, czyli otrzymanie po sześciu tygodniach wymaganego efektu jest dokładne wykonywanie wszystkich ćwiczeń i bezwzględne ćwiczenie każdego dnia od chwili rozpoczęcia programu. Każdy dzień ma swoją wartość dla motorycznego pobudzenia mięśni brzucha tak, aby nie miały one większej przerwy niż jednodniowa, w innym przypadku zostanie przerwane ich długotrwałe obciążenie, co nie rokuje uzyskania oczekiwanego wyniku końcowego.

Ja tez sie chcę przyłączyć ;-) Bardzo prosze o hasło. Moje gg. 2475107. dzięki i buziaczki.

Jasne, wpadajcie. Jak ne macie hasła to na gadu :). Kaczuszka-> Slysząłam już o tym wiele razy ale nie udało mi sie skonczyc bo.. zawsze coś wypadło a nie można tego przerywać chyba :-/. Jak tylko bedę miała troche czasu w czewrcu yto zrobie całą serie :D. Ale polecam bo już po kliku ćwiczeniach też zaczeło mi się coś w tym \'obszuszeniu\' ruszać ;-)

iguanka kurcze blade pisze do ciebie na gygy i nic a tematu tez niezauwazylam wiec jakie jest haselko?? moje gg :) ja juz drugi dzien na dietce juz pisze jakiej :) DZIEŃ I Śniadanie: grapefruit, 3 jajka, herbata Lunch: 3 jajka, grapefruit, herbata Obiad: Surówka: seler naciowy, ogórek, etc. pomidor herbata sucharek lub kawałeczek chleba DZIEŃ II: Śniadanie: grapefriut, 2 jajka, herbata Lunch: 2 jajka, grapefruit, herbata Obiad: wołowina, pomidor, seler naciowy, herbata DZIEŃ III: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: 2 jajka, szpinak, herbata Obiad: 2 kotlety z kurczaka (GOTOWANE!!!), seler naciowy, pomidor, etc., herbata DZIEŃ IV: Śniadanie: 2 jajka, herbata, grapefruit Lunch: surówka z warzyw, grapefruit, herbata Obiad: 2 jajka, twaróg, gotowany szpinak, kawałeczek chleba DZIEŃ V: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: 2 jajka, szpinak, herbata Obiad: Ryba gotowana, surówka z warzyw, kawałek chleba, herbata DZIEŃ VI: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: Surowka owocowa Obiad: Wołowina, seler naciowy, pomidor, ogórki korniszony, herbata DZIEŃ VII: Śniadanie: 2 jajka, grapefruit, herbata Lunch: zimne mięso z kurczaka, pomidor, grapefruit Obiad: zupa jarzynowa, kurczak, pomidor, gotowana kapusta, seler naciowy, grapefruit, herbata DRUGI TYDZIEŃ OD DNIA I DO VII TAK SAMO. Dietka trwa 2 tygodnie!!!! Diety nie należy przedłużać!!! Powtórzyć można ją dopiero po roku od zakończenia!! I trzeba pic DUZO wody niegazowanej!!! wczoraj wytrzymalam jakos bo to 1 dzien i wieczorkiem czulam napad glodu ale ze moj misio posiedzial u mnie do 12 to niemyslalam tak o jedzonku pozatym ma mi napisac dietke bo on jest dietowcem:) tzn jego pasja to kulturystyka (i motory) cwiczy 4 razy w tygodniu na silce plus teraz ma diete na mase a za 2 tygodnie bedzie sie odchudzal bo bedzie wchodzil na diete na rzezbe takze cosik wie na ten temat pytalam czy ta dietka z jajeczkami jest w miare oki mowi ze tak ale jak ja zakoncze to musze wejsc na jakas do 800kalorii na 2 tyg a potem na tysiaka bo inaczej bedzie jojo.plus tego wczoraj zaczelam ta szostke weidera ktora opisalam wyzej bylo oki chociaz pod koniec myslalam ze padne:) oki niezanudzam was kobitki cos marnie tu wpadacie pewnie zabiegane biedactwa:) pozdrawiam---kaczuszka

Ło, kaczuszka, to fajnie :). jestes pod dobrym okiem ;). A z tym gadu chyba faktyczniej jest coś nie tak bo jesteś już 2-ga :D. Spróbojcie na ten: 7930087 A na 6 weidera mam wielka ochote bo jestem w calkiem dobrej kondycji ;) i nie mecza mnie te cwiczenia ale czasu troche nie ma i przerywam na 32 dni, potem znowu i to nie ma sensu. Poczekam na spokojniejsze czasy i ogranicze sie do nozyczek na dolna partie brzuszka ;). PS. To że ja sie czasem zapominam dopisać do tasbelki to nie znaczy że wy tez macie leniuchowac :P ;). Pilnować mi się tu ;)

Gość smerfffetka
to ja też moze pocwicze tą szustke weidera ale tylko troche zeby mi spadło sedełko i zrobiły sie lekkie mięsnie. Wątpie żebym wytrzymała.

kaczuszka podaj to swoje gadu jakbys dalej nie mogla sie dostac na moje i dolacz do tabelki :). A na jakiej podstawie sie wyznacza taka dietke? Bo ja moze wlasnie bym sie poodchudzala wdg jakiejs diety... bo na takich luznych zasadach to duzo mi to ostatnio nie daje :D

Gość kokoszkaaaaa
do lata duzo czasu :) chociaz nie wiem czy przez ten czas uda mi sie chociaz 4 miesiace przecwiczyc...troche w to watpie,bo duzo nauki mam w tym roku...ale mam nadzieje duza ze sie uda

moje gygy 7015521 :) hmmm na jakiej podstawie?? to zalezy co chcesz osiagnac:) ja np chce podbudowac ciut miesni i schudnac ostro z tluszczu dlatego jem wiecej bialka a weglowodany typu wedlinka itp idzie w zapomnienie miesko owszem piers z kurczaka i wolowinka:) oczywiscie wszystko to gotowane zero smazenia!!! grapefruit robi swoje bo dziala odchudzajaco najlepszy jest ten czerwony bo nietrzeba sypac cukrem bo ma mniej goryczki niz ten bialy. ok pedze do obowiazkow wpadne po 18 wiec jak macie jakies pytanka to zapraszam :) ---->>>iguanka daj znac na moje gg z tym haselkiem to wpisze sie do tabelki :)

Kaczuszka- Gdzie się podzialas? :):). Czekamy ;-). Czy ktoś jeszcze chce się dopisać?

Gość gg7881078
hej ... juz 4 dzien cwicze szosteczke wzielam ja ze stronki http://brzuszki.blog.onet.pl/ mam nadzieje ze cos da :) pozaty chce jakas skuteczna diete :) nie droga , nie zabierajaca duzo czasu i przede wszystki sprawdzona!! jak narazie to mysle o tej kopenhadzkiej .. ona jest sprawdzona i prawie wszystkie znajome zjechaly po niej 7 kg , ale wolalabym inne rzeczy jesc ;] pozdrawiam i zycze powodzenia :)

witajcie kochani za oknem piekna pogoda liscie czerwieniaja jesien cudniasta wlasnie co wstalam wpadlam do was biore sie za sprzatanko poten cos zjem sobie i pocwicze:) no ja o kopenhaskiej tez sporo slyszalam ze skuteczna ale zadna dieta jest nieskuteczna jesli po zakonczeniu dietki zamieszkamy w lodowce:) efekt jojo murowany:) ja szosteczke weidera ciagne juz chyba z 5 dzien jak sie niemyle plus cwiczenia na talie i na posladki no i te nielubiane nozyce poziome na dolna faldke na brzuszku ehhh ale juz tak jakby cosik sie wygladzalo:) no to ja lece i caluje was wszystkie aniolki i trzymajcie sie cieplo a moze ktoras jest z wawki cooo??? moze zrobimy jakies spotkanko czy cosik jak sie lepiej poznamy no i moze wspolny wypad na fitnes itp hmm??:)

Hej kaczuszka, czemu niema Cie jeszcze w tabelce? :). NIe dostalas hasła? Chyba bede musiala je rozsylac na maile bo nie mam pojecia co jestr z tym gadu :]. Studniówka, sylwester, mini do kozaczków... trzeba troche zrzucić. Od grzania w zime są ciepłe ciuszki a nie tłuszczyk ;). A może ktoś tak jak ja chce się pilnować z nauką?.. Czekamy na was, chcecie dopisać się do tabelki ze strony w stopce?

iguanka mialam formata i poszlo w cholere sobie haslo z gg co mi wyslalas:( i nimaaaa jak tylko dostane to odrazu sie dopisze

Uu, ciekawe czemu :(. Nom mało osób do nas dołączyło a czemu ja na przykąłdn ie zaglądam? Buuu, bo totalnie zawalam każdy dzień :D. Kaczuszka dawaj, razem damy radę :D. Hasło to: CLUBRC. Mam nadzieje że teraz stronak się nie rozwali.. a jak się rozwali zrobimy nową :D. Ale prosze, uważajcie na nią ale dopisujcie się, zapraszaaaamy serdecznie bo tam pustki a szkoda...

Gość kokoszkaaaaaa
cicho badz bo ja uzupelniam :P wczoraj kurcze nie robilam zadnych cwiczen bo mnie plecy jak cholera bolaly :(