wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Zlosliwiec--->witaj!!! My nie robimy sobie krzywdy,bo kto sie czubi ten sie lubi:) Prawda S艂oneczkooo?????? Przypominam jej na wypadek,gdyby chcia艂a siegnac po peta!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 :P :P :P :P :P :P :P :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Wy dwie jeste艣cie jak siostry jedna druga pilnuje :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Zlosliwiec--->musimy sie pilnowac,bo nam naprawde zalezy:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Wrrrrrrrr....nie wysz艂o!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 JAWEL75--->dlaczego nic nie napisa艂as??? Dzis ze S艂oneczkiem pe艂nimy ca艂odobowy dyzur:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 HMM nie wysz艂o!!!buuu , to jeszczek raz... Pozdrawia艂am sta艂ych bywalc贸w;-))))) Sloneczko, Wiewi贸reczko33, zlosliwcu, cometo, voytass i inni pachn膮cy ;-))))-- Mi艂ego Dzioneczka BP 偶yczem wszystkim;-))) Musiczk膮 sie upajam w pracce i my艣l臋 o kursie towarzyskiego ta艅ca, ju偶 wst臋pnie sie zapisa艂am!!!!;-)))) Dzi臋ki zaoszcz臋dzeniu na rzuceniu fajek zrealizuj臋 swoje marzonko;-))) Powtarzam sobie tak膮 mantr臋;-)))) Pozdr贸fki dla Was Wszystkich z Paczki Nie-Palaczki;-)))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 teraz wysz艂o , hihi, sorki...;-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 wiewi贸reczka 33 jak zdr贸weczko widze ze jest poprawa :D ok. cos nie wida膰 s艂onka:D chyba skry艂o si臋 za chmurka :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Jewel75---> ta艅cz, 艣piewaj, spe艂niaj swoje marzenia, mo偶esz tez krzycze膰 i ryczec jak my wszyscy tutaj...tylko nie pal !!!!!...ani jednego...zadnego cudzesa przy drinku...bo nie b臋dziesz pachnia艂a :P pozdrawiam cieplutko :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 hello , kochani ! Widze,ze pare osob tesknilo za mna :). Nie bywam czesto , bo jestem jak to mowia zalatana ,Ale w wolnych chwilach czytam was namietnie.Nowych bywalcow duzo ! Bardzo mnie to cieszy,ze wiecej tych , ktorzy chca rzucic to smierdzace swinstwo. Dziewczyny nie kloccie sie prosze! Pozdrwiam wszystkich serdecznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Z艂o艣liwcze drogi ju偶 mi Wiewi贸rka za艂atwi艂a kolejny ca艂odobowy dy偶ur hahahaha...wiec jestem a偶 padn臋....Dzieki Rudzielcu kochany Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Zlosliwec--->nie czuje sie jeszcze najlepiej,ale tez i nienajgorzej. Moge juz siedziec przed kompem i wiecej sie udzielac:) Nie ma jak byc zdrowym:) Nudno w domu na chorobowym,corcia w szkole,obiad podszykowany,mieszkanie posprzatane,poprane,poprasowane,wiec mam luzik!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 mozesz u mnie troszke posprzatac , chcesz ??? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia/ Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 no , moze nie posprzatac , bo to jest ok ale poprasowac .Nie cierpie tego .! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Kinia/---my sie nie k艂贸cimy,no cos ty :) JAWEL75--->walcz dalej,a co najwazniejsze spe艂nij swoje marzenia,s膮 one piekne i dobre dla twojego zdrowia:) S艂oneczkooo--->a ty juz przestan ca艂owac tego Zlosliwca,bo ci sie oberwie.Hahahaha.... Zlosliwiec--->jestes naprawde wspania艂ym cz艂owiekiem.Nie bede cie ca艂owac,bo wiesz nie chce pozbyc sie kity:) to juz ostatni:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Kinia/--->dzieki,ale ja teraz musze odpoczywac wiesz.Jestem bardzo chora,teraz to wolno mi tylko przed kompe siedziec i pe艂nic dyzur na topiku:)hehehehe..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia / Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 to dobrze ,ze sie nie klocicie ..juz ! Chodzilo mi o mala scysje z Magda:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia / Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 no coz..fura prasowania poczeka , na moje dziecie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 TRA LALA ta艅cz臋 i 艣piewam ;-))) Sloneczko, Wiewi贸reczko33, Zlosliwcu, Kinia i innym... dedykuj臋 Wam Kochani na tak膮 wi膮zaneczk臋 NI.(te偶 smoke si臋 przewija,trzeba walczy膰;-))) http://www.youtube.com/watch?v=UxJPYqhUUmM BUUUUZIAAAAAAAAAAAAKKKI!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Kinia/--->nie wykorzystuj dziecka tylko do pracy ostro sie wez,zeby nikt i nic za tob膮 nie chodzi艂o:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Wiewi贸rka no co Ty...Z艂o艣liwiec wsp贸lny jest...hihihihih...Tylko jak On to wytrzymuje...no te moje buziaki...nie stracisz kity...spoko..ca艂uj Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiewi贸reczka33 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 JAWEL75--->fajny przeboj ,w艂asnie go s艂ucham:)Dzieki:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia / Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Rudzielcu , nie badz wredna ! Nie znosze prasowania , wole okna myc, podlogi itd. A moje dzieci lubi , wiec nie jest zle. A za mna nic nie chodzi.Daje rade ale 1 kg przytylam.Chyba nie jest tak zle jak na 34 dni bez fajki , co ? Tyle,ze po roku przybedzie mi ok. 10 kg.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia / Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 jewel -dzieki za muzyczke!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
s艂oneczkooo 0 Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Kinia---> a po tzech latach 30 kilos贸w wi臋cej?????? Qrde nie zazdroszcze....ja ju偶 pi臋knie schud艂am..hahahah Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kinia / Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 ale malpa z Ciebie ! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec Napisano Pa藕dziernik 4, 2006 Slonkooo a jak nie b臋d臋 pali艂 10 lat to 300 kg okej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach