Gość voytass Napisano Październik 4, 2006 dzis impreza upsss czarno to widze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Voytass bo Cię walnę !!!!!!! melduj się jutro !!!!!! :P I masz mi jutro pachniec ładnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 4, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 5, 2006 dzien dobry !!! dajecie rade , kochani? voytass - jak tam na imprezce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Witaj Kinia---> ja już od świtu czekam, aż ktoś się odezwie...hahahahah....i na Voytassa czekam...hmmmm.....musiał niezle poszaleć wczoraj...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 18 -ty dzień walka, walka jest trudno ale walczę i będzie dobrze trzymajcie się wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 5, 2006 Hej Kinia witaj, na razie idzie good BP ;-)))Pachniemy ciudownie;-))) Mam nadzieję, że wszyscy sie dobrze trzymają;-))) Troszku przytyłam, a ten ocet jabłkowy może na mnie nie działa, codziennie piję na czczo i nie widzę efektów;-((( Ruszam sie jak zawsze ćwiczę, prawie codziennie, mam średni apetyt nie tak bym co troche coś jadła , najwięcej to na śniadanie, a potem przegryzki, ale kurcze nie wiem co sie dzieje...;-((( Na chwilę wpadłam, bo dużo pracki mam, wieczorkiem poczytam WAS jak tam dzioneczek;-))) Pozdrófeczki dla początkujących Piotra, Voytassa, wesolutkiej, Kimnooce i stałych bywalców Fiony, sloneczka, wiewióreczki i innych co co jakiś czas sie pojawiają...;-)))) Pozdrowioneczki dla Całej Paczki Nie Palaczki;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 5, 2006 Cometa Gratulacione i trzymaj się dalej ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 Dzięki wielkie JEWEL75 damy radę !!!! Jestem naprawdę zadowolony ale chwilami jest trudno, ale z każdym dniem tych chwil jest mniej. Do tych co się zastanawiają czy rzucać wchodzić do nas. Pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 Już nigdy nie będzie mną rządził kawałek papierka i suchych liści!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 Cometa z Krakowa wolny od śmierdziela wszystkich pozdrawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Nooooo kochani jak mi tu zapachniało cudnie :D Cometa---> ja wiem, że ciężko, ale jeszcze trochę i będzie z górki :P Ja wiem, że Ci się uda !!!!!!!! Jewel----> co tam kilogramy !!!!!......:P.....Ty popatrz w lustro jak pięknie wyglądasz teraz....i ten zapach....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 A gdzie reszta chłopaków ????....Złośliwiec pewnie na rybach, albo na grzybach...bo nie uwierze, ze jeszcze spi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 5, 2006 witam was!!! dziekuje, ze mnie tak milo przyjeliscie!!! fajnie jest gdy nie jest sie samym, a co do tego jednego naq dzien, mi by w zupelnowsci starczyl, naprawde, wiem, bo kiedys juz w taki sposob rzucalam palenie, a teraz naprawde nie moge sobie pozwolic na paczke, bo kasa jest wspolna, kazde z nas wie na co drugie kase wydalo, a ze pale teraz a kiedys moglam juz rzucic to cholerstwo, to tylko i wylacznie zasluga mojego skarba, tak mnie zdenerwowal, ze tego jednego po prostu MUSIALAM ZAPALIC, BO TO BYLO WTEDY WAZNIEJSZE OD ZYCIA i kupilam paczke, bo nie mialam od kogo wziasc, a nie palilam juz sporo, dopoki nie kupie paczki moge nie palic, a jeden na jakis czas nic mnie nie wzrusza, tylko wtedy te fajne uczucie, zaciagnac sie dymkiem po piwku np... ehh to sie rozpisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 5, 2006 a co do kilogramow, to nie martwie sie ze przytyje, w moim wypadku wskazane jest deko przytyc, bo moja najwieksza waga to 53 kg i nigdy wiecej nie wazylam, teraz pewnie jakies 50 mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Wesolutka---> ja nie chcę moralizować, bo potem jestem wróg numer jeden...powiem na własnym przykładzie...kiedyś myślałam, że jeden nic a nic mi nie zaszkodzi...potem były dwa, bo myślałam, że mam nad śmierdzielem kontrolę....no i poszło !!!!! Skupiasz się jedynie na tym, że nie mozesz kupić fajek, bo wspólna kasa itd....Ja rzuciłam palenie dla samej siebie...dokonałam wyboru...nikt mnie nie zmuszał, nikt nie bronił palić ....:) Bardzo się cieszę, że jesteś z nami...pozdrawiam i trzymam kciuki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 5, 2006 no ja niestety nie chcialam rzucac palenia, bo lubilam \"SIE TRUC\" chlopak prosil mnie abym skonczyla, bo on nigdy nie palil, a teraz jak zamieszkalismy razem to juz wogole, od poniedzialku meskamy i w poniedialek ostatniego wieczorem wypalilam laicika, ale trasznie mnie ciagnie, juz chcialam saobie po cichaczu kupic, ale cale szczescie sie opamietalam... jak ciezko teraz jest okropnie, tak chce mi sie zapalic tego jegnego!!! dzieki sloneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 Wesolutka nie ma jeden bo jeden czy wcześniej czy później to powrót. jak Ciebie łamie kryzys. Woda mineralna pomaga. Nie możesz się poddać Pamiętaj jestem z Tobą. Na palaczy zaczynam patrzeć jak na narkomanów. Wygramy !!!! 18 dni o 23 05 tj 420 h bez smrodu i żyję jest trudno ale pięknie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 5, 2006 ja pije 2 litry czasami wiecej wody dziennie, wiec nie jest zle, ale czy chce czy nie chce musze rzucic palenie... dzieki za wsparcie, disiaj za to wypije sobie piffko bez papieroska, oj bedzie ciezko, bardzo...ale sama siebie na takie katusze naciagam, moze to i lepiej, wzmocni mnie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Wesolutka---> trzeba naprawdę chcieć, żeby sie udało !!!!! Paliłam ponad 20 lat, zaczełam jeszcze w liceum..żałuje...musiało minac tyle lat, żebym zrozumiała i podjęła decyzje.....a decyzja MUSI byc twoja.....Bardzo bym chciał, żebyś z nami była jak najdłużej...poczytaj topik od początku...mi pomogło...:D Cometa---> jesteś moim pewniakiem podobnie jak Wiewióreczka....a właśnie, gdzie jest wiewióreczka ????? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 5, 2006 Brawo dziewczyny :) - cometa , wesolutka - tylko tak dalej to bankowo wygramy. czesc sloneczkoo ( u mnie tez swieci )i jewel :)/ Moje kolezanki z biura wlasnie sie odpalaja a ja juz od 35 dni - NIE! nie ma zlosliwca ? Mam nadzieje,ze go nam nie porwano , bo byl wczoraj pilnie poszukiwany . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DYM Napisano Październik 5, 2006 To już trzecia moja próba w tym roku! I tak się trudno rozstać.........a tak bym chciała powiedzieć UDAŁO SIĘ ale jeszcze nie mogę,ponawiam próby! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Kinia..Qrde....Cometa to facet jest...hahaha.....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Dym---> to zrób to wreszcie i powiesz....udało się !!!!!!! zapraszamy serdecznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 Piję piwko a nawet byłem z kolegami w knajpie wypiłem 5 i nie poległem !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 FACET JESTEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 5, 2006 Cometa !!!!!....Wiedziałam !!!!!!.......Sciskam mocno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 5, 2006 gafa !!!! Wstyd mi ale coz...sorry! facecie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 5, 2006 Popierdzielilo mi sie :) Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 5, 2006 OK kinia/ ja się nie gniewam. Walczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach