Gość hexa Napisano Październik 12, 2006 mam pytanie. mam 22 lata, mieszkam w warszawie, chcialabym rzucic palenie wspomagajac sie Tabexem. niestety, mam problem z jego zdobyciem. w aptece mowia mi, ze jest na recepte, a juz 2 lekarzy ogolnych nie chcialo mi jej wypisac, w tym jeden lekarz do ktorego poszlam prywatnie. panstwowo skierowali mnie do poradni chorob pluc na leczenie odwykowe, jednak tam powiedziano mi, ze do konca roku nie ma miejsc :] zupelnie nie wiem czemu sa z tym lekiem takie problemy... czy ktos sie orientuje, czy naprawde niemozliwe jest zdobycie Tabexu bez recepty?? a jesli jest apteka w warszawie, o ktorej wiecie, ze go sprzedaje bez recepty, to czy mozecie podac adres?? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 12, 2006 FADO SORKI WIELKIE to chiba pod wplywem lektury mylka z frodo(podziwiam irlandzka i ten taniec) dziekuje za poprawnosc nawet to ś na koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 12, 2006 podobno w niektórych aptekach można i aptekach internetowych bez recepty dam Ci dobrą radę idz na całość bez wspomagaczy tak jak ja i wielu innych -Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 12, 2006 hexa poprostu idz do innej apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 12, 2006 w malym miescie mieszkam a jest chiba z 10 aptek nikoretki kosztuja 100zl plastry to samo moze dlatego nie chca sprzedawac tabex-u Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia/ Napisano Październik 12, 2006 jak to sie dzieje ,ze evka , wiewioreczka chudna a ja tyje ???:( To mnie strasznie wkurza.nie zree strasznie , ruszam siea jednak mam ciut wiecej.Zazdroszcze Wam dziewczyny. Milego slonecznego dnia !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hexa Napisano Październik 12, 2006 no coz, nie wiem... zastanawia mnie tylko to, dlaczego juz 2 lekarzy mi nie chcialo tego przepisac. mowilam im ze stosowalam juz plastry i gumy nikotynowe i zle sie po nich czulam, ale jakos to do nich nie dociera. rzucalam pare razy wczesniej, ale mam takie objawy odstawienne, ze sie nie da zyc, a ja ucze angielskiego w prywatnej szkole i nie moge sobie pozwolic na bycie nerwowa czy inne takie historie. dlatego wydaje mnie sie ze Tabex to moja szansa, jak sobie o nim poczytalam na forach. tak ze chyba zrobie maly obchod warszawskich aptek, moze w koncu na jakas trafie :/ w kazdym razie dzieki za pomoc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 12, 2006 Witajcie kochani!!!!!!! :D Qrcze......ile pracy teraz mam, lecz mimo to nie czuje zmęczenia... Porządki w domu połączyłam z wywalaniem brudów z mojej podświadomosci....ojjjj nazbierało sie tego ...fujjjj !!!!! Dałam sobie czas do końca roku :P buziaki dla wszystkich pachnących...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 hexa, ktoś tu pisał, że przez net można kupić bez recepty... jerzys, irlandzki taniec? też ładnie...Ja się nie gniewam, tylko chciałam, aby trochę muzyki było słychać poprzez nick :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 To widzę, słoneczko, ze sprzątamy gruntownie razem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 I jeszcze raz ja, Kinia, a może ćwiczenia konkretne, ale bardzo konsekwentnie, dają efekt, wierz mi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 12, 2006 Fado--->Eichelberger do mnie wczoraj przemówił....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 witam wszystkich BP;)))) u mnie słonecznie..chyba słonkoooo użyczyłas trochę swoich promieni jak się trzymacie??ja po japońsku:jako tako;)) nie ukrywam ,że łatwo nie jest...no cóz..ale czego się nie robi dla..... choćby URODY;)))) POZDRAWIAM NOWYCH I STARYCH BYWALCÓW TOPIKU.. CMOK;)CMOK:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 a tak na marginesie..jest tu ktoś z kujawsko-pomorskiego??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Słoneczko, naprawdę? Hehehe...No, zmykam teraz naprawdę, do jutra, albo do nocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 ja, Katia! Ale muszę zmykać...:) Fajnie, ze ty też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 12, 2006 fado-->pyszny ten twoj obiad.Zdrzemnełam sie chwilke,budze sie a tu tyle wypowiedzi na topiku.Normalnie uwierzyc nie mogłam.Zmykam do lekarza na kontrolne badania:)Do wieczorka wszystkim!!! Musze sie dotlenic w koncu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 12, 2006 Wiewióreczko33 – jak ze zdrówkiem –lepiej? źyczę zdrowia Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D sloneczkooo :D fado :D kinia/ :D jerzys :D cometa :D wesolutka :D Piotr 46 :D evka/ po 40/ :D vivi 35 :D katia 13 :D cygaretka :D fiona :D za potrzebujących trzymam BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 12, 2006 Kinia , powoli , wszystko wróci do normy, to szok dla organizmu, wiec musi troche potrwać zanim wszystko bedzie jak było. A ruch ci nie zaszkodzi , a tylko przyspieszy powrót do normalności. Jeśłi masz w miare dobra przemiane materii to ona taka bedzie , wierz mi ja nigdy nie miałąm z nią kłopotu , a kiedy 3 lata temu rzuciłam na 2 lata palenie , reakcja była natychmiastowa tzn waga w góre byłam w szoku ciężkim bo jestem i przez całe zycie byłam szczupła i zawsze ciężko mi było przytyć. A tu masz - waga hop do góry, i to od razu, wiec sie zawziełam i ograniczyłam jedzenie ... a tu nic. dopiero po pewnym czasie wszystko zaczeło wracac do normy wrociłam do swojej wagi i nawyków zywieniowych (bardzo niezdrowych zreszta :))) - słodycze i mięsko najlepiej smażone). Więc sie nie załamuj , ale jak sie poruszasz troszeczke to szybciej bedzie efekt :)))) wiewioreczka- nawet nie wiesz jak mi zalezy na tym aby córce zaimponować i pokazać kto jest górą ja czy papieros :)) fado - gdybym mogła wdychać codziennie zapach ciepła i wiosny , mogłabym robic generalne porządki cały rok :))))))))) Buziaki dla słoneczka, wesolutkiej, jerzysia, Piotra,evki, katii, comety, voytasa, złośliwca, i wszystkich , wszystkich wszystkich którzy walczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 12, 2006 zlosliwiec wielkie dzięki pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 12, 2006 cygaretka -:) Katia - ja jestem z kuj.pom. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 fado i kinia super....ktoś z okolic..może?? moje gg 87728 dzięki za pozdrowionka złośliwca, i za obecnośc pozostałych;) pa..zaraz obiadek grzybki leśne z jajeczkiem na szpyrce i cebulce..... mniaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm;) pa do później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 gg 8772867 teraz jest dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Październik 12, 2006 Katia-----wojewodztwo kujawsko-pomorskie:D?? No ja, a dokladnie z Bydgoszczy!! Specjalne pozdrowienia dla Zlosliwca :D no i oczywiscie dla calej reszty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 No, proszę, podchodzę do kompa - a tu krajanka. Fiona, ja też z B. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiona* 0 Napisano Październik 12, 2006 Fado, nie zartuj:)......a dokladnie skad?? Jak mi jeszcze powiesz, ze z Bartodzieji....;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 12, 2006 ja Chełmno;)piszcie dziewczyny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 Wyżyny, hehehe... A Chełmno też blisko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 8772867 gg, napisz fiona, ale się cieszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 12, 2006 sorki, podałam nr Katji, ło boże - 8752111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach