Gość olimp... Napisano Grudzień 3, 2006 setuna ...niw wiem jeszce kim jestes ale bardzo bardzo dziekuje z a wsparcie ..widze ze jestes czestym bywalcem tu ..wiec moze cie bardziej poznam ..narazie dzieki za wiare ..choc na bazie swoich doswiadczen..wiem ze bedzie mi bardzo ciezko ..probowalem wiele razy ale dobrze zauwazylas roznice ...barzo bardzo bym teraz chcial ,,jutro sie obudze i zobaczymy choc rano jest mi latwo problem zeczyna sie okolo polodnia w pracy..i pozniej ...niestety potrafie nadrabiac i wieczoorem nastepny kryzys...i wtedy sie tez przelamuje...tu nie wiem co robic...a jak ty to zrobilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp... Napisano Grudzień 3, 2006 a i jak tam wrazenia po meczyku...:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 3, 2006 awasawa a Ty rzucalas/es palenie?;) Katia :) Olimp ja dopiero miesiac nier pale;) . Gdyby nie to , ze bylam chora[jakas grypa podobno] to pewnie dalej bym palila i powtarzala sobie , ze trzeba rzucic to swinstwo;) A Ty dlaczego wracales do palanie? Mam nadzieje, ze juz nie wroce ale jest ciezko;) A jesli chodzi o meczyk , to jestem pod wrazeniem gry Brazylijczykow:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp... Napisano Grudzień 3, 2006 ja nie mam grypy choc gdyby to mialo pomoc .to...hmmmm...probuje bo naprawde chce rzucic wiele bym za to dal..:-(( poprostu bede musial tak walczyc... wiec musisz mnie wspomagac... jak juz miesiac nie palisz podobno najgorzej na poczatku piotr :-(( :_ -)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość post brawo Napisano Grudzień 3, 2006 ..czuli palilem ..podziwiam -----katia13 ..to...hmmmm...probuje---olimp... moze przyda sie innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość post brawo Napisano Grudzień 3, 2006 wszyscy pytaja skad te buzki nie wiedza odrazu o ikonach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 3, 2006 słoneczkoooo, ciepło tak od pojawienia się twojego... gadzina..., silna babka z Ciebie, przecież to widać... setunia, dzięki za buźkę, dotarła...i pomogła... olimp, mocno, ale to mocno wsłuchaj się w siebie..., ale naprawdę mocno, sam organizm pomoże tobie, to tzw.\"wielkie chcę\" musi z wewnętrznego głosu się urodzić...Wtedy ..., wtedy, to i bez wspomagaczy można rzucić, a biorąc wspomagacze (jeśli to całe rzucanie jest \"nieprzemyślane\" ) można lekko wrócić do nałogu... katia :) jerzys? Na rybach jesteś czy co? wiewióraczko londyńska...:) cometa alleaffar... złośliwy zaginął z czarodziejskim trzymaniem kciuków za wszystkich..., smutno...tak jelena wala twist :) - no...walla..., co by było dumniej... Pozdrowienia dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 3, 2006 awasawa - dużo racji masz, pisząc o tej przegotowanej wodzie... Helicobakter rzeczywiście można łatwo pokonać, potrójna dawka antybiotyków i spoks, choć nigdy jakoś tego z odstawieniem fajek nie łączyłam... Napisz coś więcej na ten temat, jeśli możesz...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 3, 2006 betina 12 - trzymam łapki... :) Zwłąszcza, że po tylu latach palenia ciężej jest odwrócić los palacza, wiem coś na ten temat....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 dziekiii za piekne slowa bede sie wsluchiwal...:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 3, 2006 a jak już \'usłyszysz\", to złap i trzymaj...pomimo wszystko...:), hahaha..., działa..., naprawdę..., zresztą nie tylko w kwestii niepalenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 ok.:-))..pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Fado a co? Ciezki dzionek mialas?;) Olimp wspieram, wspieram poki moge:) Jesli tego chcesz to na pewno sie uda, zoibaczysz:0 Ja wczesniej nie przypuszczalam , ze kiedykolwiek mi sie to uda! powaznie! Nie wierzylam w to , ze rzuce:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 dziekuje setunia myslalem ze jusz poszlas spac ..dzieki wielkie ..napewno bede probowal....dobrze slyszec ze komus sie udalo ,,,a moze masz jakis juz sprawdzony sposob... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 3, 2006 olimp dzis wyjatkowo nie chce mi sie jeszcze spac:D A sposobow godnych polecenia raczej nie mam;0. Wody duzo, to zawsze pilam, a podobno pomaga. Oczywiscie gumy do zucia z tym , ze teraz juz rzadziej po nie siegam. Mylam zeby kiedy mialam ochote zapalic albo jadlam jablko. Jeszczer pije melise, teraz tez juz rzadziej ale na poczatku naprawde pomagala:) od samego poczatku rzucania nie unikalam kontaktow z osobami palacymi, nie unikalam pubow ani piwa:) To od kiedyu zaczynasz?Czy juz dzis rzuciles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 tak probowalem od dzis ale jutro bede mogl nazwac ten pierwszy wlasciwy jak sie uda ....hmmm. a gdzie chodzisz do pobuw..tzn w jakim miescie...:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 3, 2006 A co to za fotki? Po co mamy je ogladac?;) Olimp nie odkladaj tej decyzji , bo w koncu nigdy nie rzucisz! ja tez odkladalam i mowilam wszystkim, ze kiedys tam rzuce;) Wiesz gdzie jest piotrkow Tryb.?:D A Ty gdzie przebywasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 ja tez przedewszystkim sobie tak mowilem ...a znajomi jak to slysza to sie poprostu:-))) gleboko sie smieja ...moze teraz ich zaskocze i seibie przedewszystkim..bardzo bym wrescie chcial... a puby znam i odwiedzam w krakowie:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olimp Napisano Grudzień 3, 2006 zegnam na dzis wszystkich...dobrej nocy...zycze powodzenia i wytrwania w postanowieniach..:-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Olimp wiec mam nadzieje, ze jutro juz nie zapalisz:0 Spij spokojnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Grudzień 4, 2006 Miłego pachnącego dnia wszystkim ;) 85BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 4, 2006 alleaffar - 85? Dużo! Podziwiam! amazonka? znikłaś... A zmp? A magdalenka 35? a balbina723? Jak tam skakanka? Nie zakłóca spokoju sąsiadom? niepalaczka? kinia? ziomalowe pozdrowienia... No ludzie bądźcie... słoneczko wiewiórka złośliwiec gadzina, nadal trwasz? setunia - silna jesteś olimp - w Krakowie to mam umówiony sylwester, zazdroszczę Krakowa.... , bo tam jest cudnie, nie pal człowieku! jelena wala twist :) Słoneczko, kliknij do mnie, od czasu do czasu..., wiesz, że tęsknię za tobą... jerzys, to jak jest, gadaj mi zaraz, ile dni już nie palimy...? cometa, niby cometa, a coś wolno przemyka poprzez topik.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 4, 2006 katia, jak mogłam o tobie zapomnieć?! :) Znikam, za dużo tutaj gadam... Pstryk! Nie ma mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 4, 2006 fado, melduję się, dzień 16 BEZ FAJIK :D Pozdrawiam wszystkich wytrwałych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Grudzień 4, 2006 ten temat to cos dla mnie, chcem ale nie umiem, uwielbiam palic to najwiekszy dylemat ktos mi ostanio powiedzial ze kjak pale wygladam jakby chciala zjesc papierosa:D Wkurza mnie palenie, papieros rzadzi moim zyciem wstaje i do kway wypalam 2,3,czsami 5. nie umiem sobie z tym sama poradzic:o prosze o jakies wsparcie i dobre rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Grudzień 4, 2006 wlasnie wypalilam ostatniego i zastanawiam sie czy skoczyc po nowa paczke, ja bez papierosa robie sie okropna trzesa mi sie lapki i jaks nerwowa jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 4, 2006 no miałam NIC już nie mówić, ale o mnie tak też mówili, jak paliłam, to zaciągałam się tak straszliwie, że twoje porównanie ze zjadaniem jest adekwate, a teraz wolna! I tyle... U mnie to była kwestia DECYZJI, nie potrafię nic innego poradzić. Ale za to na topiku mnóstwo jest rad, wczytaj się a dasz radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 4, 2006 kafe late, mi mówili że ja to nawet pod wodą bym paliła, też lubiłam strasznie palić. Kiedyś powiedziałam nawet, że nie po to się uczyłam palić żeby teraz się odzwyczjać i co? Poszłam po rozum do głowy i teraz wiem, że byłam walnięt ze tak mówiłam. Trzeba chcieć i można nie palić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Grudzień 4, 2006 kucze zawsze mailam sniezny usmiech bo naturalnie mam bielutkie szkliwop teraz mam zeby szare wyglada to ookropnie dzisiaj zaczne choc sprobuje zapanowac na glodem nikotynowym. Kochane przylaczam sie do was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 4, 2006 tak trzymać!! poczytaj topik, podawałam kiedyś 37 rad łatwo rzucić palenie. Mi pomagały w trudnych chwilach a jedną wybrałam sobie nawet za motto (patrz, czytaj, sygnaturka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach