setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Amazonka skoro dobrze wygladasz i poidobasz sie mezusiowi , to nie ma czym sie martwic:0 Mi tez ok 2kg moze 3kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Grunt ze we wszystko sie mieszcze, a niektore ubrania dopiero teraz dobrze \"leza\":D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Nigdy nie stawałam na wagę, zeby nie dokładać sobie stresu...:)... w ciagu pierwszych 2 miesięcy przyrąbałam jednak tyle, że spodnie zrobiły się dziwnie ciasne...zatrzymały się przed biodrami i ani rusz wyżej nie wchodziły...hehehehe....ale ja cierpliwa z natury jestem, więc przeczekałam, zapomniałam i teraz spodnie zapinam jak kiedyś....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Sloneczkooo brawo!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 9, 2006 ano dobrze wyglądam. dzisiaj przeglądałam na onecie kalkulatory kalorii i wagi i wyszło mi że moja waga idealna powinna wynosić 49 kg!!!!, przeraziłam się, chyba anorektyczki tyle ważą. Nie wiem jak wy ale ja nie bedę juz patrzyła na kilogramy tylko na centymetry, bo chyba przy moim wzroście rozmiar 36 dół i 38 góra (bo mam czym oddychać) nie jest za duży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Amazonka pewnie , ze tak! Rozmiary masz super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Noooo !!!!!!.....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 http://www.givingupsmoking.co.uk/images/downloads/tpdfs/Polish.pdf :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 http://zdrowie.med.pl/palenie/pal_06.html ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 http://palenie.esculap.pl/ Obiecuje, ze to ostatni link:) na dzis:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 9, 2006 O Qrde !!!!!!.....to ja puściłam z dymem prawie cztery nowiutkie samochody.....jesssssuuuuuuu..... Setunia.....buziak !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Sloneczko ja tylko/az jeden nowiuski samochodzik:o ale czlowiek byl slepy:D idem pocwiczyc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorek1212 0 Napisano Grudzień 9, 2006 No u mnie 3 dzien dzis plynie. Wczoraj i przedwzoraj zjadlam tyle, ze chyba w ciagu tygodnia niepalenia mi z 2 kilo przybeda. No ale dzis juz sie ograniczam. Bo naprawde lekko przeginam. Wcoraj robilam wilgeachen kanapki o 2 w nocy... eee Pije tez duzo ale chyba przestawie sie na jeszcze wiecej zeby juz tyle nie jesc. A dodam , ze juz teraz z 3 litry spokojnie wypijam:) No nic najwazniejsze, zeby juz nei palic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Madziorek---> jedz, pij...tylko nie pal...pierwszy tydzień najgorszy....trzymam kciuki mocno!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Madziorek jedz jabłka, nie chce się po nich tak jeść. J też wczoraj o 24 rybkę w pomidorkach wyczochrałam z lodówki :p. Teraz rzucimy palenie a potem jedzenie i będzie git! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 9, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 9, 2006 właśnie testuję dopiero co zakupioną nową herbatkę - czerwona z miętą rewelacja :D Polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregia 0 Napisano Grudzień 9, 2006 witajcie dziewczyny.Ja nie pale od tygodnia i jakos sie trzymam;-)Najgorzej jednak jest przy alkoholu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Grudzień 9, 2006 witajcie U mnie juz 50 dni BP :) Całkiem ładna okrągła liczba ;) Mówicie że duże jecie i pijecie...to chyba normalne na początku, ja tez musiałam ciągle buzią ruszac, najlepiej tak się napchać żeby juz nie było miejsca na nic. Niezdrowo, ale jakoś trzeba bylo sobie ten ruch ręki do buzi zastąpić ;) Teraz już w normie z jedzeniem i piciem, waga ta sama (ja jestem z natury chuda i choćbym chciała zgrubnąc to nie wiem jak, bo zawsze jadłam i jem mnóstwo słodyczy i nic) Ruch mi dobrze robi, ponoć wysiłek fizyczny uwalnia endorfiny- hormony szczęścia, te same co po papierosach sie uwalniaja. Trzymajcie sie BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Grudzień 9, 2006 witaski wszystkim bywalcom setunia kinia madziorek1212 gadzinka47 amazonka fado wala twist słoneczkooo wiewiórkaaaaa33 chłopaki..wszyscy bez wyjątku gregia balbina723 miłej soboty i niedzielki.....całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Miłego wieczorku wszystkim pachnącym 90BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorek1212 0 Napisano Grudzień 9, 2006 Dzieki za wsparcie dziewczyny, dzis juz staram sie ograniczac, bo w koncu ile mozna:) Zakupilam dzis mase mineralki i pije hektolitrami. Najbardziej mi sie chce palic wieczorami takze od 20 praktycznie pije caly czas :) No nic trzeba to przetrwac:) A z alkoholem nei tak zle, bo u mnie wszedzie zakazy palenia, takze nawet w pubach zabronione. Teraz to doceniam. Wala---> gratuluje, chcialabym juz tyle nie palic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 10, 2006 kokietka:) Madziorek pij mineralki ile zdolasz zmiescic:0to dobry nawyk i uzaleznienie:D Ja praktycznie od poczatku rzucania mialam kontakt z palacymi i w domu i na uczelni i w pubach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hidden 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Pozdrawiam Was wszystkich! Dawno mnie tu nie bylo wiec postanowilam zagladnac :) U mnie niepalenie to norma i nie mysle o papierosach juz od tak dawna... teraz dbam o sylwetke bo z nia mam duze problemy. Ale to nie od rzucania palenia bo nawet 1 kg nie przytylam po rzuceniu palenia. A metoda jest prosta - codziennie chodzilam na spacer (co najmniej 30 minut) i pomimo ze tez ciagle cos przegryzalam to nie utylam ;) Co do picia to super sa soki z duza zawartoscia witaminy C - ja pilam sok z zurawin w duzych ilosciach - szczegolnie w pierwszych dniach dziala super bo witamina C wyplukuje nieszczesna nikotyne i pomaga na te fizyczne dolegliwosci... Zmiany w zyciu trzeba jednak wprowadzac stopniowo - kiedys probowalam robic wszystko na raz, odchudzac sie, rzucac palenie, wiecej sie uczyc... i oczywiscie nic z tego nie wychodzilo :( A teraz po kolei udaje mi sie zalatwiac rzeczy - widocznie jesli czlowiek skupi sie na jednej zmianie na raz to znacznie lepiej mu wychodzi :D Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gadzina47 0 Napisano Grudzień 10, 2006 U mnie 14 BP kochani. Jestem chora - wszystko mnie boli. Tak że wracam do łóżka :( Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Grudzień 10, 2006 witam Wszystkich hidden..po długim czasie. setunia kinia madziorek1212 gadzinka47duuuuużżżżoooooo zdrówka!dasz radę.Teraz już z górki.wierzę w Ciebie!!! amazonka fado wala twist słoneczkooo wiewiórkaaaaa33...odezwij się!!! chłopaki..wszyscy bez wyjątkualleaffar!!! gregia balbina723 u mnie 78 dzień BP!!!!!!!!!!! Nie mam apetytu na spijanie wody.Nie wiem,ale nie chce mi się po prostu.Co do żurawiny,to owszem,ale jako hebratkę owocową.Pyszna..Apetyt-koński-staram sie nad nim panować...NIe zawsze mi się to udaje...ale na szczęście eaga nie drgnęła.No i staram się zaliczyć 2x w tygodniu basen i spacery.Niestety nie tak często jakbym tego sobie życzyła....ale lepszy rydz jak nic... Niestety...ciągnie mnie czasami nadal do fajki-już mniej...ale zawsze..i to mnie wkurza..No i wczoraj miałam sen,że kupiłam moje ulubione mentolki...kupiłam, szłam i zastanawiałam sie gdzie mam zapalić...-to było na ulicy-..gdzie mam skierować swoje kroki by zapalić....ale na szczęście się obudziłam..ufff.... 3majcie sie Kochani....gadzinka-dużo zdrówka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Katia ja mialam kilka razy juz takie sny o paleniu:D normalnie koszmar:D Gadzina szybkliego powrotu do zdrowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorek1212 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Gadzinka kuruj sie kobieto Ja dzis ciagne 4 dzien i juz ograniczylam jedzienie, bo b nie chce przytyc a wrecz przeciwnie. Ostatnim razem wlasnie to, ze przytylam bylo powodem mojego powrotu do fajkow. hidden normalnie silna babeczka z Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alleaffar 0 Napisano Grudzień 10, 2006 Pozdrowienia dla wszystkich pachnących dziewczyn i chłopaków ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zara_zka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 to juz 2 dzien BP ale jutro poniedzialek - praca :( boje sie, ze siegne po to swinstwo i zastanawiam sie czy w ogole mowienie o papierosach to dobry pomysl najgorzej bedzie przetrwac te pare godzin w pracy bo tam glownie palilam ehh trzymajcie za mnie kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach