Balbina723 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Pazdrawlaju wsiem! Taki dzisiaj ze mnie ranny ptaszek i dlatego ściskam kazdego z osobna: gadzinka47 ;-D amazonka ;-D gregia ;-D madziorek 1212 ;-D zarazka ;-D rolf ;-D jelena ;-D bongiorno ;-D złośliwiec ;-D jerzys ;-D katia 13 ;-D kinia ;-D alleaffar ;-D kajka1 ;-D spadająca gwiazda ;-D seteunia ;-D nikita-nowa ;-D fado ;-D kinia/ ;-D cometa ;-D Bangiorno ;-D jelena ;-D zawstydzona palaczka ;-D O matko , mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, ale jeżeli tak się zdarzyło to z góry wielkie sorki - tak objawiają się w początkowym stadium luki w starczej pamięci!!!! ;-) Mam kolejny dzien za sobą. Dalej jestem pachnąca aczkolwiek zaokrąglona tu i ówdzie. Mam nadzieję zwalczyć jednak to ówdzie w bardzo niedalekiej przyszłości i tak najlepiej coby zbytnio się nie zmęczyć. Ale nic chyba ni8e ma za darmo i bez wyrzeczeń. do boju, do boju - precz nałogi wszelkie ode mnie!!!! Gadzina - ja dalej czekam na odzew z Twojej strony! Przypominam Ci, że jak Ty mnie zawzywałaś to zawsze się odzywałam nawet jak miałam doła . A tak nawiasem mówiąc weż tego swojego doła włóż do wora i zakop - od razu będzie Ci lepiej! Acga i jeszcze jedno - od Twoich 28 dni odliczam -6dni co w dalszym ciągu daje Ci przewagę 22 dni niepalenia. Zatem mam propozycję - usiądź wygodnie na otomanie, włącz sobie fajny filmik, weż do ręki paczkę ulubionych fajek i odpalaj jedną za drugą aż wykończysz całą pakę a wtedy polecisz do kibelka i ..... zapomnisz o chęci zapalenia bo będzie Cię tak napitalało gardło, przepona, brzuch i inne członki że całą uwagę skupisz na uśmierzaniu bóli!!!! To jest pierwsza moja pomocna dłoń dla Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zara_zka 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Witam wszystkich w fajntastycznym nastroju :D:D 21 dni DBP - super :D gregia idziemy łeb w łeb ;) kto ma typowy licznik DBP? ja zaczynam sie gubić :) amazonka wspomniałaś coś o liczniku na pulpicie podziel się :) pozdrawiam wszystkim i milutkiego dnia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Witam Wszystkich:) U mnie mija dzis 8tyg BP:D kurcze...ale mam slaby lebek;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinia/ 0 Napisano Grudzień 29, 2006 hej , hej , hej... witam wszystkich niepalacych ! nie bylo mnie tu kilka dni (brak czasu) ale myslami bylam z Wami. oczywiscie nadal nie pale :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 O, jak miło, Kinia!!!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinia/ 0 Napisano Grudzień 29, 2006 fado ! Buziak dla ciebie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 29, 2006 witajcie pięknie pachnacy ukłony dla dzisiaj obecnych fado kinia/ setunia gratulację zara_zka i owszem mam licznik niepalenia ale niestety angielski, sciadnęłam go sobie ze stronki podam wam link, ale uprzedzam że na stronie z licznikiem są rzeczy dość nie miłe dla oka (to dla ludzi o słabych nerwach) ale może to zmusi niezdecydowanych do rzucenia. Naprawdę nie chcialabym skończyć jak ten człowiek. Doadam tylko, ze licznik nazywa się Quit Time i trzeba go sobie na kompa ściagnąś i wpisać dane . Według mojego na dzień dzisiejszy mam taki zapis 1 miesiąc, 1tydzień, 2dni, 22:15minut niepalenia 797 papierosów niewypalonych 2dni 18:25 minut ocalonego zycia (tego nie rozumien, skąd takie przeliczenia na liczniku :( oraz 199,25 zł zaoszczędzone niestety napisy w języku angielskim :( ja napisałam po polskiemu żeby ładnie wyglądało :D a oto link do stronki http://whyquit.com/whyquit/LinksDMeters.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 29, 2006 ups zapomniałam gregia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 kinia - dzięki amazonka :) gregia:) setunia :) I kto mi policzy te wszystkie pachnace dni? Stracilam rachubę, choć aż tak dużo nie mam na koncie... Trzymajcie się z daleka od ..., wiecie czego...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 c.d. balbina:) zarazka:) Buziaki szybkie i smaczne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 \"wiecie od czego\", miało być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinia/ 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Calusy dla milych , pachnacych dziewczyn !!!:) nie moge pisac bo jestem po 2-ch duzych whiskaczach . Do milego , pachnacego po Nowym Roku !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinia/ 0 Napisano Grudzień 29, 2006 To byl Noworoczny biurowy toast !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Witajcie kochani...pozdrawiam Was baaardzo cieplutko, ściskam mocno za wytrwałośc :) Powiem tylko - Dobrze jest !!!!!!!!!......:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Ooooooooooooooooo! Słoneczkooooooooooooooooo! To się cieszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Ściskaj, ściskaj, dobrze jest słoneczko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Fadooooo...:)..a będzie jeszcze lepiej !!!!!!......czego Tobie i wszystkim pachnacym na naszym topiku życze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 hmmmmmmmmm....to ja tylko się uśmiecham... Dobrze, że jesteś! Tak banalnie dla wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Witam Sloneczkooo – Dobrze jest !!!!!!!!! i wszystkim dobrze życzę !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Dobrze, ze jesteś Fado.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Złośliwcze mój kochany !!!!!!.......buziak ogromnie słodki dla Ciebie...jak zawsze !!!!!!...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 : :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkej – przyjacielu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Złośliwiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Z \"dobrze\" tylko dobre rzeczy się rodzą... Słonko się miej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Mam się...ciepło radośnie, spokojnie...... Dziękuję Ci Mój Przyjacielu...............:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 To ja zmykam, po Przyjacielsku! Zmykam na dobre...i dzięki Wszystkim, którzy trzymali łapki za mnie! I jeszcze Setunię pozdrawiam...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Grudzień 29, 2006 I Słoneczku życzę Wszystkiego, ale Słonko to wie... Wspierajcie się nawzajem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Grudzień 29, 2006 jak tu miło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Grudzień 29, 2006 Fado..nie pytam dlaczego...się miej kochana !!!!!!....:).......a moze tylko źle zinterpretowałam....hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach