zlosliwiec 0 Napisano Maj 2, 2007 Witam pozdrawiam Wszystkich serdecznie :D dziewczynki- chłopaki graba za potrzebujących trzymam kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ew_ka Napisano Maj 2, 2007 Uff, pierwszy dzien niepalenia za mna! Oj, ciezko, ciezko bylo... Wciaz jest. I jedna mysl w glowie: a moze tak tylko jeszcze jednego? Ostatniego? Przeciez nic sie nie stanie... Glupie to, wiem :( Bylam juz z psem, umylam glowe, zeby juz nawet na balkon nie kusilo mnie wychodzic. I zamknelam sie w domu na cztery spusty. Jedyne miejsce gdzie nigdy nie palilam. I nie zapale :) Pozdrowka dla wszystkich, milego wieczoru i spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 2, 2007 1 miesiac i 10 dni BP :D złosliwiec aga ew_ka trzymam za Ciebie kciuki ;) setunia amazonka basiek balbina jana38 mowilam ze biorezonans czyni cuda ;) a teraz meza pod pache i dawaj z nim na odtrucie ;) I dla wszystkich o ktorych zapomnialam Branoc wszystkim pachnacych snow zycze pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_matylda 0 Napisano Maj 2, 2007 Witajcie! :) W suwaczku ilośc dni, kiedy nie palę! :D na razie baaardzo malutko ,ale zaszłam w ciażę i tak sobie w głowie poprzestawiałam, że palą ludzie obok mnie, a ja, jakbym nigdy nie paliła.. ! hurra! Oby tak dalej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_matylda 0 Napisano Maj 2, 2007 znaczy się, tu powinien pokaząc się suwaczek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 3, 2007 Witam serdecznie życzę miłego dnia BP :D setunia – z okazji pół roku nie palenia życzę Ci wszystkiego naj naj naj naj :D nigdy wiecej śmierdziela żebyś zawsze była piękna i pachnąca i z tej oto okazji wznoszę toast STO LAT!!! STO LAT !!! STO LAT !!! BP :D ew_ka nie daj się skusić trzymam za Ciebie kciuki –wierze ze pokonasz śmierdziela czarna_ matylda słuszna decyzja BP dumny jestem z Ciebie tylko pomyśl o MALENSTWIE bo to jest najważniejsze w Twoim zyciu –trzymam kciuki amazonka blanka147 balbina723 Gadzinka 47 Fado Jana38 basiek1 Agnieszka1975 Keke Celtycka sloneczko przyjacielu ika jovik jerzys- graba rolf- graba cometa- graba heniu- graba rowniesz pozdrawiam tych co przez omyłkę nie wymieniłem i tych co nas po cichu podczytują za potrzebujących trzymam kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 o rany seti poł roku stuknęło jaaa gratulacje i STO LAT bez papierocha :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 złosliwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 3, 2007 Setunia cieswze sie że mija dziś Ci pół roku mysle że torcik upiekjłaś bo ja wlasnie sie cześtuje i jest pyszny dobrze go nasączyłaś zycze Ci dalszej wytrwałości i obyś nigdy więcej nie śmierdziała złośliwiec keke setunia [basiek balbina jana38 ew-ka złośliwiec tych co opuściłam też pozdrawiam i pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 3, 2007 Keke Y-->szampan:D;) ZlosliwiecY AgaT DZIEKI ZA TE niezwykle zyczenia:) teraz juz na pewno dociagne jakos do roczku:D:)[zart w ogooe mnie nie ciagnie do smierdziela, czasami tylko mam diabla na ramieniu ale zaraz go zganiam:D;)] dla Wszystkich prosze sie czestowac! szwdzki stol jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 seti torcik pierwsza klasa niedlugo wszyscy grubi bedziemy bo co chwile ktos ma swoje swieto i torcikiem czestuje :):):):):) śliczna podoga dzisiaj u mnie, ide chyba troszke ryjka opalic , z tym ze dla odmiany słoneczkiem a nie papierochami hihihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 3, 2007 Kekus a co tam:D troszke slodkosci nie zaszkodzi szczegolnie tak z rana w ramach sniadania ;) u mnie tez cudnie za oknem otworzylam okno na calo szerokosc i jest cieplutko:) ale moze jednak cieplej sie ubierz , nie w bikini , bo jeszcze za wczesna godzina:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 3, 2007 setunia pyszny torcik i wezme jeszcze jeden kawałek keke nie utyjemy bo śliczna pogoda i można iść n a rowerek. słonecznego pachnącego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 3, 2007 Aga thx:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ika* 0 Napisano Maj 3, 2007 Kochani :) Wczoraj o 19-stej minął rok odkąd rzuciłam palenie. Sama w to nie wierzę,że się udało. Pamiętam jak rok temu wylewałam łzy w rękaw Złoślowca i Jovik i to dzięki nim i wielu cudownym osobom z tego wątku dzisiaj nie palę Jestem szczęśliwa i dumna z siebie jak paw:) Złośliwcu,Jovik DZIĘKUJĘ!!!! Wszystkim rzucającym życzę powodzenia. Jeżeli będziecie chcieli napewno Wam się uda :) Za wszystkich 3mam kciuki Ps Dzisiaj dopiero czuję jak to świństwo śmierdzi fujjjjjjjjjjjjjjjjj Miłego dnia wszystkim:) pa!!! Słoneczko--:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 hehehehe seti w tym bikini trzęsłabym sie jak osika ;) :D Aga masz racje - jeszcze jeden kawaleczek torciku prosze mniiaaammm ika* -> moje gratulacje i nic innego mi nie pozostaje jak zyczyc Ci 100 Lat BP ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Maj 3, 2007 hejka[kwiatek Setunia zycze Ci nastepne pol roku i wiecej BP....:D ika...dalszej wytrwalosci w niepaleniu....:D wszystkich pozdrawiam bez wyjatku...:D Setunia pyszny torcik.....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 3, 2007 Basiek dziekuje:0 ja Tobie zycze tego samago:) Wszystkim zycze 100lat BP Ika gratulacje i kolejnych lat BP zycze:) matko pisze tak jak juz bym wypila cala butelke szampna:P ale to ze szczescia:D;) a nie od szampana;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ew_ka Napisano Maj 3, 2007 I ode mnie Setunia i Ika gratulacje najwieksze! Ja tylko tak marze aby tylko ten pierwszy miesiac przetrwac... Potem powinno byc latwiej przecie... Powinno, prawda? Poki co: DRUGI dzien zwycieski za mna ! I znow okropnie bywalo :( Bo sekundy nie ma w istocie bym o tej cholernej fajce nie pomyslala! :( Dzieki tym wszystkim, ktorzy wspieraja :) Super, ze jestescie. I ja z sil calych kciuki za Was trzymam! Pozdrawiam, milej nocki Dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jana38 0 Napisano Maj 3, 2007 Setunia, Ika gratulacje, choc jak zwykle zagladam do Was bardzo pozno i na torcik i szampana sie nie zalapalam. No szkoda, ale najwazniejsze ze Wy szczesliwe. Ew_ka, a moze biorezonans? Bedzie Ci latwiej - duzo latwiej. W sumie najgorsze jest faktycznie te pierwsze 12 godzin a potem to juz jakos leci. Ja serdecznie namawiam. Napewno nie dalabym sobie rady bez biorezonanasu. To m. inn. dzieki Agnieszce1975 nie pale juz 12-ty dzien, bo w sumie to Onami poradzila te metode. A wlasnie, wlasnie u mnie juz 12-sty dzien BP i z kazdym dniem jest coraz latwiej i zdarzy mi sie tylko czasami przez ulamek sekundy pomysleco papierosku, ale nie o tymaby zapalic tylko tak czasami przez malenka chwilunie czegos jest brak. Ale generalnie jest super. Dzi pola dnia spedzilismy z dzieckiem w Zoo, potem reatauracyjka i obiadek, wszystko czuje, wszystko mi smakuje - calkiem inne zycie. Czarna Matylda - ciaza u kobiety czyni cuda z Jej organizmem, takze jezeli tak latwo udalo Ci sie przestac palic to gratulacje i tak trzymaj, choc musze Ci napisac, ze ja jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy po zrobieniu testu nie zapalilam ani jednego papierosa az do skonczenia karmienia synka. Przed ciaza palilam duzo i dlugo a tu rozum powiedzial nie i juz. Co do suwaczkow to na tym forum chyba nie dzialaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 ew_ka ja pierwsze 3 dni myslalam ze zwariuje ale nie dalam sie (paliłam 8 lat paczke dziennie) w 6 dzien poszlam na biorezonans. Do fajek mnie nie ciagnie .Czasami sa dni ze pomysle kilka razy w ciagu dnia o fajce ale w wiekszosci bywa tak ze siedze obok i z ludzmi palacymi i sie nawet zapomne ze ja palilam:) ( dodam ze mam smoka w domu- mama pali namietnie)takze nie bylo mi łatwo .Przetrwaj te pierwsze kilka dni a pozniej juz poleci. Jak ja to zwykle mawiam : silna wola, troche tabexu , na koniec biorezonans i bedzie git :D hehe znajomi do mnie czasami dzwonia i z ciekawosci pytaja czy pale bo sa w szoku ze pierwsza lokomotywa przestala kopcic. Jest niesamowitą satysfakcją powiedziec hmmm nie moj drogi lub moja droba , nie nie pale ;) Pragne równiez dodac ze gdyby nie nasz topik oczywiscie to nie wiem czy dala bym rade, dobrze jest miec swiadomosc ze nie jestes sama i ze nie tylko Ty walczysz ze smierdzielem - jest nas wielu i mozemy sie wspierac wzajemnie, tak jest duzo łatwiej no i mozesz przy okazji zajac czyms rece :D Takze : Aga ;) seti;) zlosliwiec;) balbina;) basiek;) fado;) amazonka;) kominek;) sloneczko;) kominek;) ew_ka i dla Ciebie zebys juz zawsze byla pachnaca branoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 3, 2007 łooo a sie rozpisalam Jana38- trzymam mocno kciuki i zycze dalszych dni BP piateczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 4, 2007 Ewkadziekuje:) Tobie tez gratuluje tego ze sie zdecydowalas!!! niedlugo Twoja rocznice bedziemy swietowac:) na pocztak miesiecznice albo pierwszy tydzien, to juz njiedlugo:) jana dzieki uwierz mi ze tort jeszcze byl Dla Ciebie o szampanmie nie wspomne:) no to jak go nie zauwazylas to na rano bedziesz miala jak znalzl:D;) Branoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 4, 2007 Jana 38 super że dzielnie sie trzymasz i nie dajesz sie śmierdzielowi Ew-ka a może też biorezonans???????? pomyśl naprawde on czyni cuda pachnącego dnia wszytskim tak słonecznego jak u mnie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Maj 4, 2007 Witam Amazonka- :D blanka -147 :D balbina -723 :D Gadzinka47 – ? :D Fado – :D Jana 38- :D basiek 1- :D Agnieszka 1975 – :D Keke – :D Celtycka – :D ew_ka – :D czarna_matylda – :D Sloneczkooo- przyjacielu :D ika* – wszystkiego naj-naj z okazji rocznicy BP :D jovik – co u Ciebie –jak możesz to się odezwij :D pozdrawiam Wszystkich wymienionych i nie wymienionych życzę miłego dnia BP:D za potrzebujących trzymam kciuki BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Maj 4, 2007 Dzien dobry wszystkim słicznie pachnacym ;) pogoda za onem piekna az chce sie zyc Milego dnia BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 4, 2007 Milego dnia:)BP jak zawsz oczywiscie;0 fajnie jest BP;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajka2 0 Napisano Maj 4, 2007 dawno tu nie byłam....nie palę od hhmmmmmm...przestałam liczyc , więc jest bardzo dobrze:-) 10 miesiecy minie 20 maja:)))) bylam pod nickiem kajka1 ale zapomniałam hasła---hahahh!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka147 0 Napisano Maj 4, 2007 hm hejka wszystkim tym co w domu i tym co kożystają ze słonka ja dziś zaliczam jedno i drugie i pozdrawiam nastepująco amazonkasetunia:Di rower złośliwieci miłych chwil na działeczce i duzo słonka ale jak dla ciebie to chyba troche deszczu tez by sie przydało keke basiek agnieszka1975:D gadzina balbina fado jana38 słoneczko ika jovik jerzyś rolf i dla wszystkich których nie wymieniłam no to ja pomukam na rowerek i życze wszystkiego najlepszego a zwłaszcza tym którzy obchodza roczniceBP aklbo obchodzić bede bodajże obchodzili:P:P:P:P ale zamieszała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Maj 4, 2007 nio jak zawsze zycze pachnącego mlutkiego wieczorku wróciłam właśnie z rowerku jestem troszke zmeczona ale co tam jetsem pachnąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach