Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

witam jestem palaczka po raz drugi. Po 9 latach przerwy wrocilam do nalogu i sie zaczelo.Pale juz rok i oczywiscie chce z tym skonczyc mysle ze z wami sie uda

dzis mija tydzien jak nie pale wiem ze napewno dzisiaj nie wezme tego gowna do ust:)) no ale w nastepnym tygodniu znowu walka w swince mam prawie 50 zeta:)

No i zaraz ide kupic, nie mam papierosow od wczoraj.U mnie troche drogo 4,30 euro.Caly czas przymierzam sie do skonczenia z tym g...

palilam 3 lata i rzucilam odrazu,nie planowalam tego poprostu samo przyszlo,nie zapalilam do wieczora i postanowilam sprawdzic ile wytrzymam i tak do zeszlego tygodnia,bo znowu zaczelam palic ale tylko wieczorami jak gdzie swychodze,ale wiem ze jezeli bedzie trzeba rzucic to zrobie to bo mam silna wole:)

Witam 🖐️ Pozdrawiam całe pachnące grono BP :D a dzisiejszym obecnym 🌼 🖐️ Agnieszka 🌼 poupee 🌼 katirina 🌼 wawa 🖐️ graba za najbardziej potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP

Gość tubekulinoza
Amazonko!! bardzo prosze o ksiązeczke tuberkulinoza@tlen.pl Dziękuje!!! pale mnostwo, nie moge rzucic. pozdrawiam

zlosliwiec dzieki za kwiatka od razu poczulam sie w waszym gronie i jakos tak razniej.Niestety zaczelam nowa paczke, bo ciagle nie moge podjac decyzji kiedy przestac, na swieta, nowy rok? to powazna decyzja

Gość Dojrzala kobitka

Gość Dojrzala kobitka
Pomocy!!!!!!!!!!!!!! Palę 35 lat i co wy na to.Czy ktos ma skuteczna rade. Przez to swinstwo nie spie po nocach. Pozdrawiam :(

witam was gorąco:) ja trzymam sie zdrowo i nie pale:) w sumie to za bardzo mnie chyba nie ciagnie. wczoraj np. wziełam tylko Dwie tabletki tabexu-dziś tez dwie... Jestem na dobrej drodze:) za to wczoraj i dzis mam duży apety niczego sobie nie załuje. dzisjejsze obżarstwo koncze własnie budyniem czek. oblanym soczyście bitą smietaną... Od jutra mała dieta warzywno-owocowa-dla zdrowia;)

poupee 🌼 najważniejsze jest to ze chcesz rzucić palenie ja z tym zamiarem woziłem się 2 lata az nadszedł ten dzień wolności wiem i bardzo Cię rozumiem najgorzej jest zacząć naprawdę jest warto :D co przeżyła moja rodzinka i znajomi istny horror az wstyd o tym pisać ale to jest już historia a ja jestem najszczęśliwszym człowiekiem bo mi udało się pokonać śmierdzący nałóg nie zwlekaj trzymam za Ciebie kciuki BP Kitka 100 🌼 2 tygodnie to już za sobą masz najgorsze :D jednak nadal trzeba się kontrolować, bo śmierdziel tak łatwo się nie poddaje tylko czyha nawet na najmniejsze potkniecie masz racje bo cudnie jest być pachnącą- niepalącą 🌼 BP :D tubekulinoza 🌼 wiem masz chęć rzucić palenie lecz nie możesz się zdecydować i jak to zrobić żeby nie sięgnąć po śmierdziela ja to samo przeżywałem miałem chęć tylko odwagi mi brakowało żeby rozpocząć tą walkę ze śmierdzielem teraz jest już OK. jestem wolny człowiekiem nie zależnym od śmierdzącego nałogu :D trzymam za Ciebie kciuki nie zwlekaj nie pozwól żeby kawałek papieru i tytoniu tobą rządziło wiem ze jeżeli będziesz naprawdę ale to naprawdę tego chciała to na pewno pokonasz śmierdziela BP :D Dojrzala kobieta 🌼 jeżeli tu będziesz razem z nami to na pewno wygrasz walkę ze śmierdzielem ja tez miałem chęć rzucić palenie ale ta chęć była jakaś taka płytka więc musiałem przeprowadzić rozmowę sam ze sobą a rozstanie ze śmierdzielem było dla mnie tym jak bym w swoim zyciu stracił to co najbardziej kocham BP :D byłem zawodowym palaczem paliłem 40 lat ostatnio 3 paczki dziennie a jednak udało się BP 8 04 2005r tu sa wspaniali ludzie znają ten problem bo przez to tu każdy z nas przechodzi bądź tu co dziennie a z nami na pewno pokonasz śmierdziela BP nikotyna a ffe 🌼 6 pachnących dni bez żadnych narzekań to naprawdę jesteś wzorem do naśladowania dla innych :D zuch dziewczynka BP 6 dni sześć kwiatków 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Witam wszystkich 🌻 Trope pracy sie narobiło przesd swietami ...wiadomo ze chce sie aby ten domek slicznie wygladał ..tak pachnaco I kazdy z nas kto rzuca palenie to bardzo ale to bardz tego chce i to jest najlepsza droga do sukcesu .... Nie jest lekko prawda złosliwiec ...my wiemy ale jaki człowiek szczesliwy ze nie pali ...takrze zycze Wam silnej woli ...i dacie rade warto trzymam kciuki

Gość Dojrzała kobitka
Zlosliwiec ! Witaj Dzieki za slowa otuchy tak rozmawiam tez sama ze soba dzien i nawet w nocy i nic.Pale paczke dziennie a nawet nie. Uklon w twoja strone naprawde mega wyczyn podziwiam,tez tak chce. Pozdrawiam :)

Złosliwiec dziękuje za kwiatki:) Może tego tak nie przezywam ze względu na to,że paliłam 6 lat... a mam 22... wiadomo,że tym co dłużej palą jest ciężej. Ja praktycznie już nawet tabexów nie biore. Dziś rano sobie jedną tylko wziełam... Reszte oddam chyba chłopakowi-bo chciała bym,żeby rzucił. Ale czy on tak naprawde chce? bo jak nie chce to i tabsy mu nie pomogą... Dziś z nim porozmawiam. Pozdrawiam was pachnąco :) i Miłego Dnia Życze:)

Gość Zgrozza
rzuciłam palenie wczoraj, pomocy!! To drugi dzien niepalenia... mam taka ochotę zapalić... czuję się zmulona, tylko o tym myslę 😭 łeeee

8 dzien nie pale zgroza nie daj sie ja drugiego dnia tez mialem mega kryzys ale dalem rade i teraz juz spokojnie jest:)

Gość bryyy
witam wszystkich.... ktorym udalo sie....rzucic palenie! moje gratulacje...staram sie....rzucic palenie....kilka dni wytrzymuje....ale po tych dniach chce mi sie palic jeszcze wiecej....szukam odpowiednich dodatkowych zajec...zeby nie myslec o pkotrzebie palenia....sciskam kciuki za tych ktorym sie udalo....pozdrawiam

no ja też trzymam za wszystkich kciuki i zycze powodzenia. Napisze tak ze jak rzucałampalenie to i tu i sąsiedzi znajomi sie śmiali że w domku to mam jak w muzeum Stale sprzątałam by nie siedzieć i nie myśleć , by zająć sie czymś jak zrobiło ise cieplej to codziennie na rowerek wskakiwałam Wszystko robiłam by za długoi nie siedzieć. Kochani trzeba szukać sobie zajęcia Święta idą to sprzatanie zakupy i już czas ucieka Pachnącego i miłego dnia

Witam ja sie melduje,że trzymam sie dzielnie. YTych co ciągnie to normalka,nikotyna chce na nas wymusic zapalenie:) ale my sie nie damy:) Kryzys wkońcu przejdzie. Mnie czasem też ochota najdzie ale sie trzymam no i za jakiś czas już tej ochoty nie ma. Z chłopakiem wczoraj gadałam. w czwartek wieczorem u mnie bedzie i bede mu pomagać rzucić-bedzie do poniedziałku także go przypilnuje. Oddam mu reszte swoich tabletek których nie zużyłam( a mu przed przyjechaniem do mnie zaleciłam napalic sie za wsze czasy;) żeby sie pożegnał ze smrodkiem;) Pozdrawiam

Witam 🖐️ Pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona BP :D Dudka 🌼 Dojrzała kobitka 🌼 nikotyna a fee 🌼 Kitka 100 🌼 zgroza 🌼 poupee 🌼 tubekulinoza 🌼 bryyy 🌼 Agnieszka 1975 🌼 Kataryna 🌼 wawa 🖐️ kamilek 101 🖐️ pozdrawiam wszystkich nie wymienionych 🌼 🖐️ BP :D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP

wow ale Nowicjuszy doszlo:) Witam \"noych\" i \"starych\"🌻 i oczywiscie nie pale razem z Wami:classic_cool::)

HEJ...HEJ Tez trzymam kciuki za wszystkich pozdrawiam mam teraz troche pracy dla wszystkich 🌻 złosliwiec 🌻trzymaj mocno te debowe :):)

Nie wiem ale cos Nadiny nie widac ...albo cos przegapiłam bo nie mam troche czasu narazie ...ale bp i zaraz bedzie znowu mała rocznica pozdrawiam was serdecznie

Gość Klaus
Moja kumpela założyła forum pomocy dla ludzi szukających pomysłu na prezent. Dla osób bez wybujałej wyobraźni i czasu - zwłaszcza przed świętami - bezcenne:) Zapraszam: www.gieldaprezentow.pl !!! Polecajcie - odradzajcie, odwiedzajcie i piszcie :)

Gość zbieram sie i zbieram
dzielni jestescie, naprawde. Ja tez nienawidze tego nalogu i mam nadzieje, ze szybko sie zbiore do tego rzucania

Gość Dojrzała kobitka
Ludzie pomocy. Jednak mi się nie udaje niby ograniczyłam ale to nie cieszy.Może ktoś coś poradzi konkretnego.Gdy ograniczyłam to widzę,że pocę się ciało mi dygocze robi mi się słabo straszne uczucie .Będę wdzięczna za dobre rady. Pozdrawiam wszystkich,którzy mają nałóg z głowy.

dojrzała kobitka ja jak przestałam palić to przez pierwsze tygodnie było mi bardzo zimno Mój mąż sie śmiał bo on na krótki rękaw a ja w polarku i zimno. Każdy organizm jakoś reaguje na brak nikotyny. Ale pamiętaj ograniczyć palenia sie nie da trzeba całkiem przestać Bo takie ograniczenie to jest tylko oszukiwanie samej siebie Kup sobie tabex dużo osób na tym tu rzuca, bo ja z mężem akurat byliśmy na biorezonansie i nam też pomógł Miłego dnia dla wszystkich Pachnącego i słonecznego Trzymajcie sie kochani

działanie tabexu odczuwa sie gdzieś tak trzeciego dnia... bynajmniej tak u mnie było... Ja wam powiem szczerze,że nie licze ile nie pale bo po co? za rok w grudniu napewno bedzie rok;) hehe.Pozdrawiam i miłego dnia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się