ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 w łodzi w tym kinie jest najwiekszy ekram 18/24 m. byłam chyba na 3d juz na wszystkim:) na nascarze o mały włos nie zwymiotowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 w lodzi to chyba wszystkie kina zwiedzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 ruda, jak nie zdejmiesz okularow w odpowednim momencie to paw murowany. Jak siem zle usiadzie to tak jest. A odpowiednich miejsc jest niewiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 pajonk--kino bylo dobre. Chodzi tylko o to, że nie mialam takich efektow w sensie , ze zaraz mi cos wyskoczy-bo ten film nie na tym polegal jak np o tych dinozaurach. Film ten mial za zadanie,wciagnac widza w koncert -tak jakbym tam byla i zadanie to wykonal w 100%, W pewnym momencie ten wokalista Bono wyciagnal do mnie reke :D a wiec wszystko git.:D:D Siemka Kocurek Ty wy i obywatel pajonk jestescie zŁodzi :D moze razem sie wybierzecie na jaiegos filma?:P:P p.s nie wiedzialam, ze stary kin kong jest tez w 3 D.-bo ja wlasnie chce teraz takie filmy w stylu King Konga obejrzec w 3 D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 ja z pająkami nigdzie nie chodzę :)co najwyżej mogę go zanieść do terrarium :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Ej, wlasnie moze sie wybierzemy na jkis fulm wszyscy razem? nie jeste zlodzi ale niedaleko mieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 jestem za !! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Tylko byście musieli mnie gdzies przekimac bo ja jestem z trójmiasta.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Jaz z Łowicza. To nie ma problemu.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 Łowicz skad ja znam to miasto?>!hmmm z reklamy dżemuf?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 11, 2008 i majonezów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 głownie dzemy. Ogórki tez (ale chyba mniej znane). Pulpety i rozne zupy... a jedyna z nich zjadliwa to fgasola po bretobsku czy jak to sie tam nazywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 jasne ze znam fasolke po bretensku bo jako studentka wpierdzielam na obiad wszystko co jest szybkie do przygotowania.Zwlaszcza te zupki ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Flaki aby raz sprobowalem... i wylalem do kibla... zreszta mam sała spizarnie tych zup :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 flaki to raz tknelam i juz nigdy tego nie zrobie ;) bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 to kiedy juleczko wpadasz do łodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 No juz jutro ! kupuje bileta, biore namiota i wpadam do was :D Nigdy nie byłam w łodzi :D Kocurka a Ty jestes z łodzi -czy studiujesz tam ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 urodziłam sie w lodzi i mieszkałam 3 lata, potem byłam bardzo chora a ze babci jest lekarzem to wyjechalismy z rodzicami z lodzi a teraz znowu tam jestem od 5 lat:D takze mozna powiedzieć że jestem z łodzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 To mieszkamy niedaleko siebie. Julka wpoadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 pewnie jutro ktoś napisze że to nie czat tylko tu rzuca się palenie a my gadamy głupoty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ruda dalej Cie drazni moj sposob wypowiadania sie czy juz mniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 zdecydowanie mniej.juleczko nie wpadaj jutro bo jestem akurat w ten weekend u rodziców a nie w łodzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 ja ogólnie to jestem i urodziłam sie w Chojnicach -jakies 110 km od Gdanska na poludnie a studiuje w Gdansku i mieszkam razem z bratem -bo tak starzy sobie ubzdurali ze rodzenstwu bedzie sie lepiej 'uczylo na studiach' jak beda razem mieszkali a nie z jakimis lokatorami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 hahah nie wiem czemu mi moje Chojnice wypstryjali kropkami.:D toc to nie przeklenstwo tu sie urodzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Moja pierwsza zasada brzmi... nie sluchaj co gadaja strzy, jakbym słuchal to bym w domu nie mial nawet jednego kochanego osmionoga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ch o jnice. Nie wiem czemu mi to wypstrykuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Bo brzydko mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 pajonk-ale co ja mam do gadania.Starzy placa za mieszkanie nasze wynajete i daja na zycie. Zastanawiam sie czy nie isc do jakiejs roboty zeby sie usamodzielnic.A z bratem wiesz ogolnie mi sie dobrze zyje tyle tylko, ze to nie to co chcialam-ma laske no i troche chyba krepuja sie tak ze mna tu mieszkac :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terka0606 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 MOGĘ SIĘ DOŁĄCZYĆ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terka0606 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 MOGĘ SIĘ DOŁĄCZYĆ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach